• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Sonuclaı meak edıyorum sanada hayırlı kandıller canım kolay gelsın...

cok az normalden nesguık atsan bıse olmaz bence

yemedım kurabıye yemedım komsu ya vercem:60:supersınn eylul superr

senın hevesını kırmak değil amacım ama daha ılk gunden böyle yapma baslıyamıyorsun bunlar yasak yemıyeceksın,poaca margarınden ıbaret,kurabıye hem un hem margarın sekerı saymıyorum bılee

ye ye sen koruma dönemindesin 1 tanecik yesen bişey olmaz heralde :9:

1 saat önce öğle yemeğimi yedim , 1 küçük patates ve 1 küçük havuç haşladım, yanına yoğurt ve 2 dilim çok tahıllı ekmek. herzamanki gibi yeşil çayımıda içtim:34:

akşama et sote bulgur pilavı var :43: 1kaşık alırım soteden pilavdanda 2 kaşık. eğer etin buzu çözülseydi dediğiniz gibi yapcaktım öğlene et yiycektim ancak buzluktan geç çıkardığım için yetişmedi:20:

ben sütü sade içmeyi sevmemde içine nesquik atsammı diyorum ara öğünlerde:27:

canım,
şimdi haslanmıs patates ekmek yerine gecıyor, onun yerine yeşil sebzeler tuketebilirsen cok iyi olur. ya da patates yedıgımız öğünde ekmegi azaltabiliriz. bir de haslanmıs havuc cok kalorili bir sey. havuç çiğ iken hic zararı yok istedigin kadar yiyebilirsin ama havuç pişince tam bir şeker deposu oluyor :18:

öğlen
taze fasulye
pilav

akşam (17:00 gibi yedim )
taze fasulye -pilav

azıcık fındık badem

canım,
şimdi haslanmıs patates ekmek yerine gecıyor, onun yerine yeşil sebzeler tuketebilirsen cok iyi olur. ya da patates yedıgımız öğünde ekmegi azaltabiliriz. bir de haslanmıs havuc cok kalorili bir sey. havuç çiğ iken hic zararı yok istedigin kadar yiyebilirsin ama havuç pişince tam bir şeker deposu oluyor :18:

çok haklısın aslında cnm :26: havuçsuz duramıyoruz biz yaa , inanılmaz havuç tüketen bir çiftiz :49: yeşil sebze olarak bir tek kabak vardı evde ,ama canım patates çekti :17:

buarada 35dklık yürüyüşümü yaptım geldim, şimdi de yemeğe oturuyorum, eşim işten gelmek üzere, şimdilik öpüyorum sizi:16:

günaydın kızlar,

akşam
karışık meyva

gece yatmadan büyük bir bardak süt

sabah
1-2 dilim tam buğday ekmeği
omlet
1 kk köy peyniri
biraz kavun
azıcık maydonoz
domates

Son düzenleme:
ye ye sen koruma dönemindesin 1 tanecik yesen bişey olmaz heralde :9:

yemedım ınankı,cunku bırde ust komsu helva getırdı un helvası(sıcaktı bır kasık yedım)tatlı hakkımı fazlasıyla doldurdum

öğlen
taze fasulye
pilav

akşam (17:00 gibi yedim )
taze fasulye -pilav

azıcık fındık badem

afıyet olsun canımm

günaydın kızlar,

akşam
karışık meyva

gece yatmadan büyük bir bardak süt

sabah
1-2 dilim tam buğday ekmeği
omlet
1 kk köy peyniri
biraz kavun
azıcık maydonoz
domates

oh cok guzel yarasın:nazar:

aksam 50 dk (6km)tempolu yuruyus
cok az yağda patates,patlıcan kızartma
yoğurt
BU sabah
4 buyuk dılım karpuz
2 dılım tam buğday ekmek
1 kk köy peynır
2 sıyah zeytın

yemedım ınankı,cunku bırde ust komsu helva getırdı un helvası(sıcaktı bır kasık yedım)tatlı hakkımı fazlasıyla doldurdum

afıyet olsun canımm

oh cok guzel yarasın:nazar:

4 gündür hep pilav yiyorum canım bugün sebze meyva ağırlı beslenicem yoksa bu gidişle aç gözlülüğüm yüzünden acayip kilo alırım.

aksam 50 dk (6km)tempolu yuruyus
cok az yağda patates,patlıcan kızartma
yoğurt
BU sabah
4 buyuk dılım karpuz
2 dılım tam buğday ekmek
1 kk köy peynır
2 sıyah zeytın

afiyet olsun canım.
bende dün karpuz aldım :9:
bu hafta bol bol meyva yiyeceğim.

4 gündür hep pilav yiyorum canım bugün sebze meyva ağırlı beslenicem yoksa bu gidişle aç gözlülüğüm yüzünden acayip kilo alırım.

pilav hamılelıkte ıyımıs dıye duydum bebek ıcın o yuzden sorun yok canın ne cekıyorsa porsıyon sabıt olsun ıkı porsıyon yememen yeterlı bence:)))

pilav hamılelıkte ıyımıs dıye duydum bebek ıcın o yuzden sorun yok canın ne cekıyorsa porsıyon sabıt olsun ıkı porsıyon yememen yeterlı bence:)))

öyle tabi ama daha küçücük azıcık yesemde yeterli benim biraz gözüm aç geçen hafta heyecanla pazardan çok birşey alamamıştım bu hafta sebze meyvamı bol bol aldım kendimi biraz frenleyip sık sık faydalı şeylerden yemem lazım.

saol canım:16:
bu sene karpuz rekoru kırıyorum,bıttığı gun esım getırıyor 12 kglık:52:bır haftada bıtıyor

bizde dün kocaman bir karpuz aldık eşim olmasa pazardan nasıl gelirdim bilmiyorum:9::9:

öyle tabi ama daha küçücük azıcık yesemde yeterli benim biraz gözüm aç geçen hafta heyecanla pazardan çok birşey alamamıştım bu hafta sebze meyvamı bol bol aldım kendimi biraz frenleyip sık sık faydalı şeylerden yemem lazım.

bizde dün kocaman bir karpuz aldık eşim olmasa pazardan nasıl gelirdim bilmiyorum:9::9:

ne kadar yedığını bılmedım ıcın:9:az yemen lazım tabı daha basındasın zaten,senmı tasıycaktın bırde:18:

günaydın herkese:16:

09:05 ile 10:05 arası tempolu yürüyüşümü yaptım, dahada uzatabilirdim ama güneş iyice yakmaya başladı kaçtım bende:10:

şimdide kahvaltı tabağımı aldım tv karşısında kahvaltı yapıyorum.

1 domates, 1 salatalık, 2 yeşil 2 siyah zeytin, 1kk peynir , 2dilim bol tahıllı ekmek :49:

kahvaltım bitsin yeşil çaya sarılıcam hemen:41:

Günaydın kızlarrr....... dün alışverişte okadar yorulmuşum ki sabah yürüyüş yapamadım. bugünde alışverişe devammm dün birşey bulamadım çünkü :)
BİLDİRİM
dün aşam
ızgara et ve salata
karpuz
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
2 dilim peynir
5 zeytin
1 kaşık bal
yeşilçay
ara
çilekli süt
öğle dışarıda olucam salata yerim
akşamada arkadaşın kına gecesi varrr hade bakalımm hobaaaaa :)

günaydın herkese:16:

09:05 ile 10:05 arası tempolu yürüyüşümü yaptım, dahada uzatabilirdim ama güneş iyice yakmaya başladı kaçtım bende:10:

şimdide kahvaltı tabağımı aldım tv karşısında kahvaltı yapıyorum.

1 domates, 1 salatalık, 2 yeşil 2 siyah zeytin, 1kk peynir , 2dilim bol tahıllı ekmek :49:

kahvaltım bitsin yeşil çaya sarılıcam hemen:41:

sporun kahvaltın super olmus:16:

Günaydın kızlarrr....... dün alışverişte okadar yorulmuşum ki sabah yürüyüş yapamadım. bugünde alışverişe devammm dün birşey bulamadım çünkü :)
BİLDİRİM
dün aşam
ızgara et ve salata
karpuz
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
2 dilim peynir
5 zeytin
1 kaşık bal
yeşilçay
ara
çilekli süt
öğle dışarıda olucam salata yerim
akşamada arkadaşın kına gecesi varrr hade bakalımm hobaaaaa :)

nazar değmesın enerjıne cok iyi olmus menun sımdıden ıyı eğlenceler bol dans et:))

Back