• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

az bucuk yazdıklarından anladım moralın bozuk neyın var sekerrrr unutma bebgın var artık ole hemen herseye moralını osmaa tamm mıııı ben de kocısı cok ozleıdmmm ıkımısede cok sor geldı bu ayrılık ama olsun bu arda ayın 10 resmı nıkah tarhımız,22 sı esımın dogum gunu ,agustosun 10 da dugun gecemız veee ben dun dugun fotolarımızın oldugu fotocuya gıttımmm esme suprız hazırladımmmdugun oncesı nısanlıkla ckndıgımız foto cu burdayozgat ta gusel fotolardan ıkı adet arsıvden cıkarttırdım cok tatlıyız ıkımızdee :23::23:onu bır sekılde cerceve sus bır seylerle konsep leyıp 22 sınde esıme hedıye etmek ıstyrmmm ama cok gusell foto sunu yuklersem sızede gosterırıımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:12:
iyiyim canım öyle bianda geliyolar işte bana boşver iyiyiz bebişimle inşallah :16:

evlilik yıldönümünüzü ne zaman kutlayacaksın canım biz düğün gününü kutluyoruz.

aaa birde aklıma geldi ben geçen yıldan aklıma fotolarla ilgili evlendikten sonra önceside olabilir fotolarımızı böyle küçültüp yaptırmayı düşünmüştüm 100 tane 1000 tane böyle küçük fotoğraf karelerinden büyük bir çerçeve bu fikrimi eşime hiç söylemedim bi ara kullanırım :16:

sıcakta hiç çekilmiyor yaa, gözümde nasıl büyüdü yaparken :31: çok yorma kendini de bebişide :16:

sağol canım :16:
1-1,5 saatlik işimi 3 saatte falan yaptım yavaş yavaş normalde olsa gece yorgunluktan ölürdüm akşamda allaha şükür ağrım falan olmadı:26:

günaydın kızlar,

akşam abimdeydim yemeği orda yedik.normal yedim ama çok şişkinliğim var:50:

sabah
2 tane haşlanmış yumurta ( eşimin acelesi vardı yumurtasını yemeden çıktı onuda ben yedim:17:)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 siyah zeytin
yarım kk köy peyniri
karpuz

kızlar ben bu hafta biraz rahatsızdım pek giremedim ve yediklerime de çok dikkat edemedim geç kahvaltı yaptım ara yapamadım. yürüyüş de yapamadı. kandil günü oruçtan dolayı geç saatte yemek yedim derken bu hafta güme gitti.. aslında ilk iki gün iyi gitti ama çarş perş günleri dikkat edemedim tekrar bildirime geçiyorum inşallah önümdeki günler daha dikkatli olcam.

bu sabah
yeşil çay
1 saltalık
yarım domates
1 kk light peynir
1.5 dilim çavdar
2 zeytin

ara 1 fincan çay ve 3 burçak bisküvi
öğleyi hafifi geçiştircem akşama plan yapamadım henüz.
geçmişi de okumadım daha hiç kimsenin yeni gelşmlerinden haberim yok inşallah hayata döncem :34:

Son düzenleme:
kızlar ben bu hafta biraz rahatsızdım pek giremedim ve yediklerime de çok dikkat edemedim geç kahvaltı yaptım ara yapamadım. yürüyüş de yapamadı. kandil günü oruçtan dolayı geç saatte yemek yedim derken bu hafta güme gitti.. aslında ilk iki gün iyi gitti ama çarş perş günleri dikkat edemedim tekrar bildirime geçiyorum inşallah önümdeki günler daha dikkatli olcam.

bu sabah
yeşil çay
1 saltalık
yarım domates
1 kk light peynir
1.5 dilim çavdar
2 zeytin

geçmişi de okumadım daha hiç kimsenin yeni gelşmlerinden haberim yok inşallah hayata döncem :34:

geçmiş olsun canım:16:

menün çokiyi afiyet olsun.

günaydın kızlar,

akşam abimdeydim yemeği orda yedik.normal yedim ama çok şişkinliğim var:50:

sabah
2 tane haşlanmış yumurta ( eşimin acelesi vardı yumurtasını yemeden çıktı onuda ben yedim:17:)
1 dilim tam buğday ekmeği
1 siyah zeytin
yarım kk köy peyniri
karpuz

olur sıskınlık belkı bebısle alkalıdır:)afıyet olsun

bu sabah
yeşil çay
1 saltalık
yarım domates
1 kk light peynir
1.5 dilim çavdar
2 zeytin

evet vazgecmek yok devam afıyet olsunn..

selam kızlae nasılsınızzz kımsecıkler yokk:31:

burdayım geldım:9:

bu aksam zıyafetmı var yoksaaa
bende napım 10 gbı kalktım kahvaltı ewı sıl supur camasır mutfak bıraz yurudum dus aldım suan dınlenıorm:32:

Kuru dolma yaptım karısık yaprak sardım etli,ezogelın corbası yaptım salata yapıcam bıde

slm kızlarrr:16:

dün akşamın özetiyle başlim hemen : eşimle yemeğe çıkmıştık biliyorsunuz, menüye bakarken "formum önemli diyenler için" diye bir bölüm takıldı gözüme :52: baktım 5 seçenek ve kalori miktarları var,sebzeler, ızgaralar vs... 297 kalorilik ızgara köfte yedim, yanında 2 kaşık kadar fesleğenli spagetti vardı (yağsız yapılmış ) ve ızgarada yarım domates:56:

sabah kalktım ve yine yürüyüşe attım kendimi , bugün 40dk yürüdüm çünkü temizlik vardı yine :51:
yürüyüşten sonra kahvaltımı yaptım, 2dilim bol tahıllı ekmek , 2 zeytin, 1 domates , 1 salatalık, 1 biber ve yarım kk peynir. yanındada yeşil çay :36:

saat 11de temizliğe başladım , 1 tane boş odamız var evimizde , evlenirken maddi sıkıntılardan dolayı eşya almamıştık oraya , bende ütü odası yapmıştım. eşim yokluğumdan istifade 4.5 ayda çöp odasına çevirmiş :9: eline geçeni atmış oraya, poşetler vs :50: kaç gündür gözüm korkuyordu o odaya girmeye, bugün cesaretimi toplayıp daldım ve 3 saatte ancak çıkabildim :9: tabi benimde canım çıktı:47: sonrada duşumu aldım ve mislerrr gibi rahatladımmm:17:

şimdide akşama ne pişirsem derdindeyim :31:

dün akşamın özetiyle başlim hemen : eşimle yemeğe çıkmıştık biliyorsunuz, menüye bakarken "formum önemli diyenler için" diye bir bölüm takıldı gözüme :52: baktım 5 seçenek ve kalori miktarları var,sebzeler, ızgaralar vs... 297 kalorilik ızgara köfte yedim, yanında 2 kaşık kadar fesleğenli spagetti vardı (yağsız yapılmış ) ve ızgarada yarım domates:56:

sabah kalktım ve yine yürüyüşe attım kendimi , bugün 40dk yürüdüm çünkü temizlik vardı yine :51:
yürüyüşten sonra kahvaltımı yaptım, 2dilim bol tahıllı ekmek , 2 zeytin, 1 domates , 1 salatalık, 1 biber ve yarım kk peynir. yanındada yeşil çay :36:

saat 11de temizliğe başladım , 1 tane boş odamız var evimizde , evlenirken maddi sıkıntılardan dolayı eşya almamıştık oraya , bende ütü odası yapmıştım. eşim yokluğumdan istifade 4.5 ayda çöp odasına çevirmiş :9: eline geçeni atmış oraya, poşetler vs :50: kaç gündür gözüm korkuyordu o odaya girmeye, bugün cesaretimi toplayıp daldım ve 3 saatte ancak çıkabildim :9: tabi benimde canım çıktı:47: sonrada duşumu aldım ve mislerrr gibi rahatladımmm:17:

tavuk ızgara,patlıcan salatası karpuz peynır kahvaltılık olabılır canım

oh super gıdıyosun valla masallah canım

tavuk ızgara,patlıcan salatası karpuz peynır kahvaltılık olabılır canım

patlıcan salatası harika oldu yaa bayıldımm ben bu fikire tşkrler cnmmm:52: eşim çok sever patlıcan salatasını. kıyma çıkarmıştım dolaptan hasanpaşa köftesi yapsam diyorum, et obur eşim bayılır kesin:27:

oh super gıdıyosun valla masallah canım

tşkrler cnmmm az kaldı inş son 1.5 kilo :16:

buarada evime gelmeden önce sıkıntıdan internet alışverişi yapmıştım, bazılarını 38 bazılarını 36 almıştım, temkinli olmak lazım tabi:9: . hepsi ulaştı elime ve 38 olanların bel ve sırt kısımları bol geliyor:52: koydum poşete terziye götürüp daralttırıcam :52:

patlıcan salatası harika oldu yaa bayıldımm ben bu fikire tşkrler cnmmm:52: eşim çok sever patlıcan salatasını. kıyma çıkarmıştım dolaptan hasanpaşa köftesi yapsam diyorum, et obur eşim bayılır kesin:27:

tşkrler cnmmm az kaldı inş son 1.5 kilo :16:

buarada evime gelmeden önce sıkıntıdan internet alışverişi yapmıştım, bazılarını 38 bazılarını 36 almıştım, temkinli olmak lazım tabi:9: . hepsi ulaştı elime ve 38 olanların bel ve sırt kısımları bol geliyor:52: koydum poşete terziye götürüp daralttırıcam :52:

ooo süper canım 1,5 kilo dediğin nedirki verirsin :52::52:

sağol canım:16:

Back