- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
iyiyim canım öyle bianda geliyolar işte bana boşver iyiyiz bebişimle inşallahaz bucuk yazdıklarından anladım moralın bozuk neyın var sekerrrr unutma bebgın var artık ole hemen herseye moralını osmaa tamm mıııı ben de kocısı cok ozleıdmmm ıkımısede cok sor geldı bu ayrılık ama olsun bu arda ayın 10 resmı nıkah tarhımız,22 sı esımın dogum gunu ,agustosun 10 da dugun gecemız veee ben dun dugun fotolarımızın oldugu fotocuya gıttımmm esme suprız hazırladımmmdugun oncesı nısanlıkla ckndıgımız foto cu burdayozgat ta gusel fotolardan ıkı adet arsıvden cıkarttırdım cok tatlıyız ıkımızdee onu bır sekılde cerceve sus bır seylerle konsep leyıp 22 sınde esıme hedıye etmek ıstyrmmm ama cok gusell foto sunu yuklersem sızede gosterırıımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evlilik yıldönümünüzü ne zaman kutlayacaksın canım biz düğün gününü kutluyoruz.
aaa birde aklıma geldi ben geçen yıldan aklıma fotolarla ilgili evlendikten sonra önceside olabilir fotolarımızı böyle küçültüp yaptırmayı düşünmüştüm 100 tane 1000 tane böyle küçük fotoğraf karelerinden büyük bir çerçeve bu fikrimi eşime hiç söylemedim bi ara kullanırım
sıcakta hiç çekilmiyor yaa, gözümde nasıl büyüdü yaparken çok yorma kendini de bebişide
sağol canım
1-1,5 saatlik işimi 3 saatte falan yaptım yavaş yavaş normalde olsa gece yorgunluktan ölürdüm akşamda allaha şükür ağrım falan olmadı:26: