gunaydın guzeller
eh ıste ıdare ederrr
sıcaklarla bogusuyorum
iyidir canım senden naber
ben wımı cokk ozledım esım bugun gelcek ınsl..bır aksılık ckmazsa dıyet modu yok bendeee ınsl.fasla kg almam yaffffffffffffff
selam kızlar kafayı bı uzatayım dedım özledim sizi nasılsınız
hosgeldın canımıyıdır sen nasılsınn:)))
saol canım ıyıyım bende. biliyorsun suan calısmıyorum ama gecen haftaya kadar cok yogundum sınavlar falan. bu hafta rahatladım. diyete de devam laf aramızda bugun 60lı rakamları ılk defa gordum cok mutlu oldum
Super haber tebrık ederımhedefıne bısey kalmadı sayılır sınavlar nasıl gectı?
canım benım sağol. laf aramızda dedim cunku ılk haberı sıze verdım. ama hakkım değilmi bu yolda ilk yol arkadaslarım sizlersiniz.
canım sınavların hepsini gectim bu ay sonu 2 gun yıne sınavım var ama zoru bitti cok sukur. bu yıl bana gercekten ıyı geldı ya farkında olmadan masallah allah yardım edıyor. cok sukur.
selam kızlar kafayı bı uzatayım dedım özledim sizi nasılsınız
Sevındım canım sen zaten hırslısın ıradelısın vereceğini bılıyordumzoru bıtmıs ıste onlarıda gecersın 2012 sana uğur getırmıs nazar değmesın
hosgeldın canım nasılsın
kılo werme maratonun nasıl gecıo
canım benim sağolkeçi inadım sonunda bi işe yarıyor
iyiyim tatlım harıka gıdıyor ıns yakında yetişicem size. cıtır kızlareylulede anlatıyordum bugun ılk defa 60kusurlerı gorebıldım kurtuldum 70lerden
pazar gunu ınsl..bgn esım ankaradan donuyor kayınvalıdelere gecıcezz ordan yozgat a gecezz ınsl..bbır degısıklık mısalıı tabıııııiyidir senden canım?evınımı özledın ne cabukne zaman evıne dönuyosunuz
pazar gunu ınsl..bgn esım ankaradan donuyor kayınvalıdelere gecıcezz ordan yozgat a gecezz ınsl..bbır degısıklık mısalıı tabııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?