• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kac kg kaldı
ne ydı hedefın canım

dizi ozeti gibi geceyim :52:
11 mayısta 77.9 basladım

simdi 69.4 kilom
tam 2 ay olmadı daha 8.5 kilo vermısım

suan hedefi yakın tutmak ıcın hedefim 58
ama asıl hedefim evlenmedn oncekı kılom 56

bi kusuratsız 60 a geliyimde o zaman asıl hedefime yonelıcem

insanın evi gibisi yok :16:
aynen cmn cetvelın hayırlı olsun canummmmm:nazar:
bısey kalmadı o zaman canım:))esın ankrda mı

evet turkye turuna cıktı kuzenı ıle bgn gelecek ılk defa buu kdr ayrı kaldık yaa yarınla 1 hafta olacak cok zoruma gıttı oda cok ozlemıss bendeee:98:yafff valla esı askerde gurbette olan nasl dayanıyr boılmıyorumm yaaa :51:

oy oy cetvel değişmiş:nazar:

sağol canım:16:

aynen cmn cetvelın hayırlı olsun canummmmm:nazar:

evet turkye turuna cıktı kuzenı ıle bgn gelecek ılk defa buu kdr ayrı kaldık yaa yarınla 1 hafta olacak cok zoruma gıttı oda cok ozlemıss bendeee:98:yafff valla esı askerde gurbette olan nasl dayanıyr boılmıyorumm yaaa :51:

ben o kadar uzak kalamam herhalde :38:

temizlik yaptım geldimmmm:8: nasıl terledim nasıll eğil doğrul derken spor yapmış gibi oldum:9:

ya bi benim evim mi bukadar çabuk kirleniyor anlamadım, iki kişiyiz üstelik :26: dün çekirdek yemiştik eşimle tv karşısında batırmışız heryeri resmen:17:

birde ben acıkmadım daha öğle yemeği yiyesim yok, öğün atlasam olurmu ki:26: temizlik yaparken inanılmaz su içtim ,şuanda da yeşil çay içiyorum, tok tuttular sanırım :1:

temizlik yaptım geldimmmm:8: nasıl terledim nasıll eğil doğrul derken spor yapmış gibi oldum:9:

ya bi benim evim mi bukadar çabuk kirleniyor anlamadım, iki kişiyiz üstelik :26: dün çekirdek yemiştik eşimle tv karşısında batırmışız heryeri resmen:17:

birde ben acıkmadım daha öğle yemeği yiyesim yok, öğün atlasam olurmu ki:26: temizlik yaparken inanılmaz su içtim ,şuanda da yeşil çay içiyorum, tok tuttular sanırım :1:

aksam cekırdek keyfımı:1:öğlen yemessen öğleden sonra acıkacaksın ve aksam offf dıyorum dıyıp yıyeceksınnn buda dırek depona yağ olarak ...(ıkı kısı tek kısı ev cok batıyor temız kalmıyor sımdı temızle aksam yıne pıs)

aksam cekırdek keyfımı:1:öğlen yemessen öğleden sonra acıkacaksın ve aksam offf dıyorum dıyıp yıyeceksınnn buda dırek depona yağ olarak ...(ıkı kısı tek kısı ev cok batıyor temız kalmıyor sımdı temızle aksam yıne pıs)

evet çekirdek yedik, bir avuç çekirdek yanında da yeşil çay içtim psikolojik destek :52: hiç açlık hissetmiyorum ama napsamki acaba :26: acıktıkça sütmü içsem :37:

derken eşimden gelen tlfla akşam yemeğini dışarda yiyeceğimizi öğrendim , ne yapayım ben şimdi:37:

sağol canım:16:

ben o kadar uzak kalamam herhalde :38:

kimsenin canını sıkmak istemedim canım.
atlatıcaz inşallah:26:

az bucuk yazdıklarından anladım moralın bozuk neyın var sekerrrr unutma bebgın var artık ole hemen herseye moralını osmaa tamm mıııı ben de kocısı cok ozleıdmmm ıkımısede cok sor geldı bu ayrılık ama olsun bu arda ayın 10 resmı nıkah tarhımız,22 sı esımın dogum gunu ,agustosun 10 da dugun gecemız veee ben dun dugun fotolarımızın oldugu fotocuya gıttımmm esme suprız hazırladımmmdugun oncesı nısanlıkla ckndıgımız foto cu burdayozgat ta gusel fotolardan ıkı adet arsıvden cıkarttırdım cok tatlıyız ıkımızdee :23::23:onu bır sekılde cerceve sus bır seylerle konsep leyıp 22 sınde esıme hedıye etmek ıstyrmmm ama cok gusell foto sunu yuklersem sızede gosterırıımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:12:

pıssssttt manken gacıı nbrsınn halende dıyet modundasınya sasıyorumm sana seker yaaaaa darısı basıma ohh ohhhh:8::8::8:

evet çekirdek yedik, bir avuç çekirdek yanında da yeşil çay içtim psikolojik destek :52: hiç açlık hissetmiyorum ama napsamki acaba :26: acıktıkça sütmü içsem :37:

derken eşimden gelen tlfla akşam yemeğini dışarda yiyeceğimizi öğrendim , ne yapayım ben şimdi:37:

öğleden sonra karnını nerdeyse doyur,yemekte aparatıf bısıler ye derım ben

kimsenin canını sıkmak istemedim canım.
atlatıcaz inşallah:26:

ınsallah canım.

öğle
taze fasulye
1 dilim kadar normal ekmek

azıcık kavun

afıyet olsun canımm

efeeylül ,inş dediğin gibi yapabilirim akşamı geçiştirebilirim , birazönce yedim yemek dünkü et sote vardı onu ısıttım 6 kaşık vardı , bidaha ısıtılmaz diye yedim hepsini, yanında 1 dilim tahıllı ekmek ve su. patlamak üzereyim :25: akşama napıcam bilmiyorum, tahminimce en sevdiğim restoranta götürücek eşim, boğazımı tutmam lazım :52:

pıssssttt manken gacıı nbrsınn halende dıyet modundasınya sasıyorumm sana seker yaaaaa darısı basıma ohh ohhhh:8::8::8:

yok be canım ne dıyet modu normal yeme seklıne dondum sayılır dıyet falan yapmıorm bıraktım yazmıorm artık bıldırım sadce sızınle konusmak ıcın gelıorm

:35::35::35::35:

Back