Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

saol canımmm hehebaktım doktor falan yazınca bebısımızın durumunu merak edıyorumcumartesı ultrasonlaa aa cok değişik bır duygu olcak senın ıcın ınsallah görursunuz kesesını:))

inşallah canım

alın size en büyük gaz:

evliliğinizin zarar görmesini istemiyorsanız salmayın kendinizi.

sen evlenmeden önce kendine bak. sporunu yap. bakımını makyajını yap. kilona dikkat et.

evlenince sal. kilo al. ohh. ne de olsa evlendik değil mi?

bu adam demez mi yarın. neydi ne oldu diye..

kimse gücenmesin ilişkilerde güzellik ve bakım çok önemlidir. erkekler için dahi. fakat kadınlarda çoooooooook daha önemlidir.

daha yolun başındasınız. ben karısı eskisi kadar kendine bakmayıp kilo aldığı için aldatan erkekler, biten evlilikler gözlemledim.

Kısır dan bısey olmaz kasma kendını o kadar sadece az yağlı olmasına dıkkat et,sabah börek yemıssın olmamıs yağsız ama yufka sonucta ondada yağ var.Bır sure boyunca börek den uzak dur..

ee öyle genelde evlenınce salınır kılo alınır,sahsen ben hıc bakım yapmıyorum yanlıs yapıyorum ama bekarken hevesle hazırlanıyorsun sımdı heves yok

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım ne güzel maşallah

sporun güzel olmuş canım
kısır küçük bi kaseymiş bide yağsız ve tuzsuz ise sorun yok yenebilir diye düşünüyorum
çünkü bulgur pilavını tercih ediyoruz diyetteyken
börek 1 tanede olabilirdi yağsız olsada hamur işi sonuçta
genel olarak iyi canım afiyet olsun

afiyet olsun kızlarr

sporun güzel olmuş canım
kısır küçük bi kaseymiş bide yağsız ve tuzsuz ise sorun yok yenebilir diye düşünüyorum
çünkü bulgur pilavını tercih ediyoruz diyetteyken
börek 1 tanede olabilirdi yağsız olsada hamur işi sonuçta
genel olarak iyi canım afiyet olsun

tşekkür ederim. az yağlı ve az tuzlu idi. ama ciddi anlamda yağı azalttım evet börekte abarrtım ama bir kerecikk :) eğer burayla tanışmasaydım böyle devam edebileceğimi sanmıyorum normalde iradeli bir insanım ama kiloda belli bir sınırı geçince artık önlem almak dahada zorlanıyormuş. 60 kiloya geldiğimi hatırlıyorum sonrasını hatırlamıyorum nasıl oldu?? :)

yedikten sonra benimde içim rahat etmedii :) yemeyim bari bir daha

evet yeme,bır de regl dönemınde canın cok tatlı ısterse bal yeme hakkın var abartmadann.

ee öyle genelde evlenınce salınır kılo alınır,sahsen ben hıc bakım yapmıyorum yanlıs yapıyorum ama bekarken hevesle hazırlanıyorsun sımdı heves yok

eşiniz için mi hazırlanıyordunuz.

yoksa erkeklerin ilgisini çekip ilgi odağı olmak için mi? (bunun bir terimi var aslında sosyal mas****yon deniyor.)

neden heves olmadığını söyleyeyim. çünkü adamı elde ettiniz çoktan da o yüzden.

adam bizi elde edince burnu kalkıyor, eskiden hep arar sorardı, hep mesaj atardı, nişanlandık evlendik işler değişti diye başlıklar açılıyor.

buda erkeklerin o yaptığından çok farklı değil.

adam şikayet etmez mi sanıyorsunuz. "eskiden kendine bakardı fitti bakımlıydı. eve gittiğimde manken gibi olurdu. şimdi saç baş dağınık diye. ne kadar sıkıcı bir şey olsa gerek bir erkek için.

erkekler için güzellik bu kadar önemliyken neden onun için hazırlanmayı bırakıyorsunuz?

bence bir evliliğin yürümemesindeki en büyük nedenlerden birine oynar bu sorun.

ilişkinizin mutlu gitmesini hepimiz istiyoruz fakat hareke yok.

hiç bir şey bedava değil. istediğimiz şeyler için bazı şartlar vardır.

markete gittiğinde bile para verirsin ekmek için.

ama ilişkimiz için hiçbir şey yapmıyoruz. sorun çıkınca da bunlar neden benim başıma geliyor diyoruz.

bu konu sadece bu şartlardan birisidir.

Ben bekarken özen gösterırdım ama hıc bır zaman cok bakımlı suslu değildim sadelıkten yanayım,ama evlenınce her ınsan da oluyor bu kendını salma ama ne kadar?tabıkı esımle bulusmaya gıderken esım ıcın hazırlanıyorum guzel gözukmek ıcın ,aynı evde yasayınca ınsan her an bakımlı olamıyor bır gun olsa ıkıncı gun sıkılır aynı seyden,ama evlenmeden önce her dk bulusmuyorsun bunun ıcın de özen göstermen cok normal,hıc bırzaman erkeklerın ılgısını cekmek ıcın hazırlanmadım ,kullanılan terımde cırkınmıs..dıkkat cekmemeye calısan bırıydım cunku bakımsız da olsam dıkkat cekıyordumerkeklerın ıcın guzellık önemlı katılıyorum ama bır ınsan guzelse guzeldır cuval gıyse yakısır hanı(kılo harıcc)ben sadeyım esımde memnun bundan kılomuda koruma altında sorun yok.Sadece suna hak verıyorum evlendıkten sonra kılo alanlarr 10-20 kılo bu erkek sevmez hıc bır sekılde bu konuda haklısınız..Bırde bısey merak ettım kac kg sunuz ve bakımlımısınız her daim:))

madem bir kere geldik dünyaya, sağlık sorunları haricinde aşırı kilo almanın; türk kası adı altında balkon yapmanın anlamı yok. velhasıl bunları kendi için yapmalı insan.
karşı cinse güzel, çekici ve hoş görüneyim diye değil. sonra o karşı cinsle evlenirseniz ve "aman evlendim zaten, kime ne güzel/yakışıklı görüncem" diye kendini koyverirsen ki büyük ihtimal öyle olur,(çünkü kendin için değil karşı cins için güzelleşiyorsun yada çalışıyorsun) sonunda evlendiğin kişi "ben bunla mı evlendim ya?" der. kendine bakan insan her daim temiz ve bakımlı olur. insan kendine değer verdiği için, kendine saygı duyduğu için bakımlı olmalı. her gün kuaförden çıkmış gibi olmaya gerek yok. elegan olmak kafi. yeterki kendin için yap yapacağını, karşı cins seni beğensin ya da hemcinslerin seni kıskansın diye değil.

Heryönuyle kadın olmak zor,cocuk yapıyorsun eskı halıne dönmen lazım erkeklerın öyle bır kaygısı yok sadece erkekler guzel olmamızı manken gibi olmamızı bekler bızde bunun ıcın cabalarız,dıyetler yaparız ...temızlık zaten arı canımdınımızdede bu böyle temızlık ımandan gelırmıs.Ben cok bakımlı olmasam da kendım ıcın kendıme dıkkat edıyorum ama esım ıcın amanda sunu bunu yapıyım demıyorum,gercı yapmamı ıstemez,makyaj oje falan sursem karsı bunlara doğallığı sevıyor.Kılo almıyım yeter bana

evet hemde çok zor kadın olmak, gerçek anlamda kadın olmaktan bahsediyorum :) ama sende anladığım kadarı ile mantıklı ve bilinçli bir kadınsın o yüzden işin çokta zor değil canım.. yemeyince oluyor işte ama benim durum farklı işte biraz polikstik overli olunca kilo almamak biraz zor. ama şimdi şeker ilacı verdi doktorum insülin direncini kırıyor ve kolaylaşıcak inşallah. diğer türlü sağlıklıda beslensen vücut tutuyormuş depoluyormuş..çok şükür eşim çok anlayışlı durumu çok ii biliyor böyle basit konuları dert edecek bir adam değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…