evet hemde çok zor kadın olmak, gerçek anlamda kadın olmaktan bahsediyorum :) ama sende anladığım kadarı ile mantıklı ve bilinçli bir kadınsın o yüzden işin çokta zor değil canım.. yemeyince oluyor işte ama benim durum farklı işte biraz polikstik overli olunca kilo almamak biraz zor. ama şimdi şeker ilacı verdi doktorum insülin direncini kırıyor ve kolaylaşıcak inşallah. diğer türlü sağlıklıda beslensen vücut tutuyormuş depoluyormuş..çok şükür eşim çok anlayışlı durumu çok ii biliyor böyle basit konuları dert edecek bir adam değil...
Hayatın her evresınde sağlıklı beslenmek lazım yok sa bız kadınlar cok kılolar alırız,metabolızmamız gıt gıde yavaslıyacak senın bırde hastalık artık sağlıklı beslenme yasam bıcımı olmalı,esın tabıkı anlayıslı olucak elınde değilki:))kadın özellıkle kılo alıyor cabalamıyorsa esler haklıdır ama elınde olmayan sebepler alıyorsa erkek ıcın bahane olur vıcdanın da suphe duyarım.
evet yaşam tarzı olrak benimsemek lazım.. ama insanoğlu işte nefsine yenik düşebiliyor.. bu arada kandiliniz mübarek olsun.. tam regl zamanıma denk geldi çok üzüldüm.. dualarınıza benide katın desem çok şeymi istemiş olurum :)Allah hepimin gönlüne göre versin.. bu arada bünye alıştı herhalde 2saat geçince canım bişeyler istiyor ara öğün olarak meyveli yoğurt yapıcam şimdi..
ve geri döndüm
artık çok rahatım, istediğim herşeyi yapabilirim, evimdeyim çünkü
bu sabah itibariyle başladım dikkat etmeye.
kilo olarak iyiyim aslında 54.5 şuanda, tabi ben 53 olmak istiyorum , birde sıkılaşmak
sabah 8.15 de başladım yürüyüşe 9.15e kadar devam ettim. 9.15 - 9.30 arası aletlerde çalıştım.
sonra eve gelip doğruca attım kendimi duşa.
kahvaltı olarak 1kk peynir, 1 domates, 1 salatalık , 1biber, 2 dilim uno bol tahıllı ekmek yedim ve yeşil çay içtim.
şuandada yeşil çayıma devam ediyorum
ara olarak yağsız süt aldım ondan içicem birde meyve tüketicem bol bol. öğle yemeği olarak kabak havuç patates vs haşlayıp yemek istiyorum.
akşam yemeğinede et sote ve bulgur pilavı var yanındada ayran
tabıkı katarım kandıl olduğunu unuttum hayırlı kandıller canımm cok guzel yoğurt ye yağsız sut,kayısı,cevız falan
hosgeldın canımnasılsın ıyılestınmı ıyıce:))kendı evınızı özlemıssındır kocısınle bas basa bende gelmıyecen sanmıstım dun lısteden cıkarmıstım.OOO super yuruyusler falan antalya sıcak bılıyorum nasıl ya özledım 2 senedır gıdemıyor,denıze gır bol bol yuz super olur hedefın kactı tekrar yazarmısın..aksam yemeğinde fazla pilav yeme (öğlen yesen bunları)aksam hafıf gecırsen daha fazla kılo verırsın
hiçbir sağlık sorunum kalmadı cnm kocişimi görünce kendime geldim
geleli 5 gün oldu , temizlik çamaşır vs derken ancak başlayabildim bişeylere. ki hala bitmiş değil kocam saolsun batırmış evi 4.5 ayda
hedefim 53şuan 54.5 kiloyum, en fazla 14 günde gider 1.5 kilo die tahmin ediyorum ama sımsıkı olmak istiyorum ben ve bu beslenme şeklini ve sporu günlük yaşantıma taşımak istiyorum, oyüzden sürekli burdayım haberiniz olsun
tatil planımızda var, 11 ağustosta bodrumdayız , 36 günde sıkılaştırın beni[/B]
geleli 5 gün oldu , temizlik çamaşır vs derken ancak başlayabildim bişeylere. ki hala bitmiş değil kocam saolsun batırmış evi 4.5 ayda
hedefim 53şuan 54.5 kiloyum, en fazla 14 günde gider 1.5 kilo die tahmin ediyorum ama sımsıkı olmak istiyorum ben ve bu beslenme şeklini ve sporu günlük yaşantıma taşımak istiyorum, oyüzden sürekli burdayım haberiniz olsun
evet cnm 29 haziranda çıktım ordan, evimdeki 5.günümdeyim ve çok mutluyum
haklısınız kızlar spor en önemlisi zaten, spor olmadan tek başına yediklerime dikkat ederek ben çok yol katedemiyorumbirde kolayı çıkardım hayatımdan , kola yerine ayran içiyorum akşam yemeklerinde daha iyi hissediyorum kendimi
yine bu forumda bi link vardı bel inceltme hareketleri falan, uygulamıştım çok işe yaramıştı , yine başlıyorum o hareketlere
selam kızlar nabersınız
mozzarella hosgeldın canımm
ıyıdır saol canımsenden naber?
iyi canım ne olsun ya
çay ıcıyorum
afıyet olsun,bende kahve ıcıyorum:))
ohhh afıyet olsun canım benım
ewımı toplasam bıraz sılıp supursemmı bılmıorm ya canım ıstemıyor ama yapsam fena olmıcak
7511 cnmm hoşbuldummm çok tşk ederim
akşam 6 gibi tekrar çıkıcam yürüyüşe ama aklıma takılan birşey var, sabah yürüyüşleri kahvaltıdan önce olmalı bu tamamda akşam yürüyüşüde aynımı ? yani akşam yemeğinden öncemi sonramı ?
saol canım,cokmu pıs sanmam canın ıstemıyorsa yapma,mecbursan yap ben aksam ustu yapıyorum 30 dk da pratıkce yerlerı sılıyorum bazen toz alıyorum
7511 cnmm hoşbuldummm çok tşk ederim
akşam 6 gibi tekrar çıkıcam yürüyüşe ama aklıma takılan birşey var, sabah yürüyüşleri kahvaltıdan önce olmalı bu tamamda akşam yürüyüşüde aynımı ? yani akşam yemeğinden öncemi sonramı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?