Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Hayatın her evresınde sağlıklı beslenmek lazım yok sa bız kadınlar cok kılolar alırız,metabolızmamız gıt gıde yavaslıyacak senın bırde hastalık artık sağlıklı beslenme yasam bıcımı olmalı,esın tabıkı anlayıslı olucak elınde değilki:))kadın özellıkle kılo alıyor cabalamıyorsa esler haklıdır ama elınde olmayan sebepler alıyorsa erkek ıcın bahane olur vıcdanın da suphe duyarım.

evet yaşam tarzı olrak benimsemek lazım.. ama insanoğlu işte nefsine yenik düşebiliyor.. bu arada kandiliniz mübarek olsun.. tam regl zamanıma denk geldi çok üzüldüm.. dualarınıza benide katın desem çok şeymi istemiş olurum :)Allah hepimin gönlüne göre versin.. bu arada bünye alıştı herhalde 2saat geçince canım bişeyler istiyor ara öğün olarak meyveli yoğurt yapıcam şimdi..

ve geri döndüm

artık çok rahatım, istediğim herşeyi yapabilirim, evimdeyim çünkü

bu sabah itibariyle başladım dikkat etmeye.

kilo olarak iyiyim aslında 54.5 şuanda, tabi ben 53 olmak istiyorum , birde sıkılaşmak

sabah 8.15 de başladım yürüyüşe 9.15e kadar devam ettim. 9.15 - 9.30 arası aletlerde çalıştım.

sonra eve gelip doğruca attım kendimi duşa.

kahvaltı olarak 1kk peynir, 1 domates, 1 salatalık , 1biber, 2 dilim uno bol tahıllı ekmek yedim ve yeşil çay içtim.

şuandada yeşil çayıma devam ediyorum

ara olarak yağsız süt aldım ondan içicem birde meyve tüketicem bol bol. öğle yemeği olarak kabak havuç patates vs haşlayıp yemek istiyorum.

akşam yemeğinede et sote ve bulgur pilavı var yanındada ayran

tabıkı katarım kandıl olduğunu unuttum hayırlı kandıller canımm cok guzel yoğurt ye yağsız sut,kayısı,cevız falan

hosgeldın canımnasılsın ıyılestınmı ıyıce:))kendı evınızı özlemıssındır kocısınle bas basabende gelmıyecen sanmıstım dun lısteden cıkarmıstım.OOO super yuruyusler falan antalya sıcak bılıyorum nasıl ya özledım 2 senedır gıdemıyor,denıze gır bol bol yuz super olur hedefın kactı tekrar yazarmısın..aksam yemeğinde fazla pilav yeme (öğlen yesen bunları)aksam hafıf gecırsen daha fazla kılo verırsın

hiçbir sağlık sorunum kalmadı cnm kocişimi görünce kendime geldim

geleli 5 gün oldu , temizlik çamaşır vs derken ancak başlayabildim bişeylere. ki hala bitmiş değil kocam saolsun batırmış evi 4.5 ayda

hedefim 53 şuan 54.5 kiloyum, en fazla 14 günde gider 1.5 kilo die tahmin ediyorum ama sımsıkı olmak istiyorum ben ve bu beslenme şeklini ve sporu günlük yaşantıma taşımak istiyorum, oyüzden sürekli burdayım haberiniz olsun

tatil planımızda var, 11 ağustosta bodrumdayız , 36 günde sıkılaştırın beni

29 hazıranda dönus demıstın yanlıs hatırlamıyorsam,1 bucuk kılocukk hemen gıder spor yap aksam meyve az yağlı sebze ye öğlen etını falan yersen 2 haftada verırsın
36 gun uzun bı zamanmanken gıbı olcan

hehe sen kocısın yok dıyemı hasta oldungözun aydınn senın en guzel gunlerın tadını cıkarınnn

merhabalar.. 1.5 kilo var ooooo o nekii hemencecik verirsin sağlıklı beslenerek bol bol sporr eve gelince spora devam edersen ii olur ben yapamıyrum mekik falan

evet cnm 29 haziranda çıktım ordan, evimdeki 5.günümdeyim ve çok mutluyum

haklısınız kızlar spor en önemlisi zaten, spor olmadan tek başına yediklerime dikkat ederek ben çok yol katedemiyorum birde kolayı çıkardım hayatımdan , kola yerine ayran içiyorum akşam yemeklerinde daha iyi hissediyorum kendimi

yine bu forumda bi link vardı bel inceltme hareketleri falan, uygulamıştım çok işe yaramıştı , yine başlıyorum o hareketlere

Basla canım spor yaptığın surece kılo da almassın,mutluluğunu tahmın edıyorumm hıc ayrılmasanız keskekola bızım eve gırmıyor yasakladım dısarda bazen ıcsın ayran faydalı bızde bazen yapıyoruz..

7511 cnmm hoşbuldummm çok tşk ederim

akşam 6 gibi tekrar çıkıcam yürüyüşe ama aklıma takılan birşey var, sabah yürüyüşleri kahvaltıdan önce olmalı bu tamamda akşam yürüyüşüde aynımı ? yani akşam yemeğinden öncemi sonramı ?

ohhh afıyet olsun canım benım
ewımı toplasam bıraz sılıp supursemmı bılmıorm ya canım ıstemıyor ama yapsam fena olmıcak

saol canım,cokmu pıs sanmam canın ıstemıyorsa yapma,mecbursan yap ben aksam ustu yapıyorum 30 dk da pratıkce yerlerı sılıyorum bazen toz alıyorum

ne cok ac ne cok tok olman lazım
yemekten 1 saat sonra cıkabılırsın
yada 1 meyve yıyıp cıkabılırsın

saol canım,cokmu pıs sanmam canın ıstemıyorsa yapma,mecbursan yap ben aksam ustu yapıyorum 30 dk da pratıkce yerlerı sılıyorum bazen toz alıyorum

dun den oncekı gun supurdum toz aldım sılme ısını ve banyoları temzleme ısınıde 1 hafta oldu yapmayalı goruntu olarak ıyıde ben bılıorm ya ıcımı yıo bnmde 1 2 saat surer zaten cok uzamaz
ay neyse az otrayım

aksam yemek yedıkten yarım saat sonra cıksan daha ıyı yedıklerınde erımıs olur,ama dersen kı ben o saaten sonra cıkamam yemekten önce de cıkabılırsın.TAVSIYEM yemekten sonra cıkman hem hava serınlemıs olur hemde yedıklerın yanar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…