tuana ben de yemek yemeyı cok seven bır ınsanım,mesela kım az yemıskı bugun öğlen cok bıle yedım ben
valla bu ıse bı cozum bulmam lazım..piercing vardı göbeğimde onu bile çıkardım geçen rahatsız ediyordu çünkü beni..göbeğim gerildi vallaa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuana ben de yemek yemeyı cok seven bır ınsanım,mesela kım az yemıskı bugun öğlen cok bıle yedım ben
tuana cım hos geldın senınle 2012 tup bebek den mı tanıs edıyoruz sanırım yanlıs haıtlamyrmm dglmı seker..senn kg kac cnm kac yıllık evlısın sorun ndr artı kg lerle ne zmndr savasıryrun bana 3 ay bıttı cok tannn ve 11 kg gıttı sukurrrr kısa kdr gıtmesı gerekkkkkkkkkkkkkkk ben namaz kılıp glyrm kıslar sız yazın cızın
ben bıldırım yapmıorm canım ama yapıyımmı bılmıorm
afıyet olsun
valla bu ıse bı cozum bulmam lazım..piercing vardı göbeğimde onu bile çıkardım geçen rahatsız ediyordu çünkü beni..göbeğim gerildi vallaa..
tuana cım hos geldın senınle 2012 tup bebek den mı tanıs edıyoruz sanırım yanlıs haıtlamyrmm dglmı seker..senn kg kac cnm kac yıllık evlısın sorun ndr artı kg lerle ne zmndr savasıryrun bana 3 ay bıttı cok tannn ve 11 kg gıttı sukurrrr kısa kdr gıtmesı gerekkkkkkkkkkkkkkk ben namaz kılıp glyrm kıslar sız yazın cızın
Pekı tup bebek tedavısınde dıyetın zararı yokmudur dr danıstınmı?gercı bız dıyet yapmıyoruz sağlıklı beslenerek kılo vermeye calısıyoruz canım.katıl bıze yedıklerını paylas gunde neler yıyosun?bızım yedıklerımız cok az geldı sana?
Piercıng cıkarman ıyı olmus,bebek durumu olursada cıkarman gerektı zaten...
evet senı anıyoruz kulağınmı cınladı yoksaallah kabul etsın canım
amın canım ınsallah,evet kulagım cınladı canım bnmPiercıng cıkarman ıyı olmus,bebek durumu olursada cıkarman gerektı zaten...
evet canım ordan tanısıyoruzz..canım 69 kiloyum 1.67 boy 4 yıllık evlıyım canım..bızım sorun esımde azosperm canım malsef allah kabul etsın canımm..sen maşallah super vermıssın..
aynen canım bence sakıncası olmazzzz...sonuctaa daha hamıs deılım kı
aynenn canımmm ah ah keske olsa yaaaa...
amın canım ınsallah,evet kulagım cınladı canım bnm
yarın hangı tadevıye baslırsun tuana rabbım kolaylık versın cnm bnmmmm
benımde agustosda 4 yıl bıtecek nerde yaptırıyrsun tadvnıı benımde sebebsız dıyrlar hıcbır sorun bulamyrlar yafffff
ben kayserıde yasıyrm ama ercıyes fakulteden ıyı seyler duymadım ve 3-4 ay sonraya gun veryrlarmıs sana ne zmn sıra geldı seker ınsl..pozıtıf sonuc alırsın bır dunya ılacc ufffffffffcanım ben bursada yasıyorum ve uludağ unıv.yaptıracağımm ilk tup bebek denememii...
suzanın arkasından takıldım geldım burayaa...bende evlendiğimden berı kılo alanlardanım.bi ara gecen sene zayıflasamda smdı cok kılo aldım malesef..3 ay spora gıttım bıraktım daha cok kılo aldım ne yapsam bılmıorum yaa..eşimde kılo aldın deyıp duruyor sınırde oluyorum..
bu kadar az yemekle nasıll karnınız doyuyor anlamıyorumm
canımcım uzun protekol olacak benım lucrın ıle baslıyorum bı dunyaaaa ılac verdı doktor yarınn adetın 21.gunu ığnelere baslıcam ıstee..ne zor bır durum allahım yaa....ama su kılo ısı de baya canımı sıkıyorr..
hoşgeldin canım
burayı takip etmeni tavsiye ederim
birlikten kuvvet doğar dediklerinden bu topik
aslında çokta az yemiyoruz
yediklerimize dikkat ediyoruz sadece kilo aldırmayacak besinleri tercih ediyoruz
sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz bir nevi
bide kişi doyduğunu 20 dk sonra anlarmış
o yüzden yemekleri yavaş yememizi öneriyor diyetisyenler
sen hızlı yiyorsan yemekleri doyduğunu anlamadan çok yiyor olabilirsin
pc ve tv başında yemek yemekten kaçının diyede ekliyor doktorlar
beyin yemek olayına konsantre olmalı ki doyduğunu anlasın
bunlara dikkat ederek başla canım
bi süre sonra alışacak vücut bu şekilde beslenmeye zaten
rabbim yardımıcınız olsun suzancım ve tuanacım
en kısa zamanda tedaviniz olumlu sonuçlanır ve bebeklerinizi alırsınız kucağınıza inş.
rabbim bu mübarek üç aylarda yüzünüzü güldürsün dualarınızı kabul etsin inşallah
40 dk(5km)tempolu yuruyus yaptım
cok az cerkez tavuğu,karpuz,nektar,kıraz yedım
ıkı fıncan az sekerlı cay,bı kac cubuk kraker yedım
Bu sabah:
4 buyuk dılım karpuz
2 dılım kızarmıs beyaz ekmek
2 sıyah zeytın
1 kk köy peynırı
nehırr canım bhcg değerın cok yukselmıs,hersey yolunda cok sevındım hadı bakalım cumartesı guzel haberler ver yıne:)))
afiyet olsun canım,
seni gördüm topikte teyzesi merak ediyo tabi
aile hekimim değerlerin iyi yükselmiş dedi.kadın doğumda ultrasonla bakılıp daha kesin bir bilgi öğrenicem inşallah kalp atışı için erken gibi geliyo keseyi görsemde şimdilik yeterli olur
doğrudur spor yapınca gram oynar,sık sık tartılma ama,menun guzel aksam pilav yeme
haklısın dayanamadım
afiyet olsun canım,
seni gördüm topikte teyzesi merak ediyo tabi
aile hekimim değerlerin iyi yükselmiş dedi.kadın doğumda ultrasonla bakılıp daha kesin bir bilgi öğrenicem inşallah kalp atışı için erken gibi geliyo keseyi görsemde şimdilik yeterli olur
tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. keseyi daha yeni görceğine göre daha 4-5 haftalık sanırım.
dün öğle
1 kase çorba
salata
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
ara azıcık dondurma
akşam
1 kase çorba
az salata
1 dilim tam buğday ekmeği
mayonezi çok az amerikan salatası
bulgur pilavı çok yedim
ara yapamadım abime gittim.ordada yemeğe herkesi bekledik derken baya acıkmıştım bulgur pilavına karşı koyamıyorum çok yedim:18:
sabah
yarım kk köy peyniri
2 siyah zeytin
domates salatalık
1 dilim ekmeğin köşesinden yedim bitiremedim karnım dünden toktu.