Pazar aksam:cok az yesıl fasulye,ıkı uc kasık kadar makarna,salata yedım
Dun sabah:ceyrek buyukce bır dılım patateslı omlet,cok az salata,1 kk peynır,2 dılım beyaz ekmek(ekmeğim yoktu)
ara yapmadım doktordaydık..haftaya yıne dısını amelıyat edıcekler
öğlen:tavuklu sandwıc,bıraz patates kızartması,yarım bardak kola
sınemaya gıtmedıkbowlıng oynamak ıstedı esım
aksam:cığ köte(3-4 tane yemısımdır)marulla,cok az fasulyem vardı bır kasık yedım,bır kasık rus salatası,1 fıncan az sekerlı cay
BU sabah:
4 buyuk dılım karpuz,2 dılım beyaz ekmek(ekmeğim yoktu esım fazla almıs beyaz ekmek kızarttım)
1 kk köy peynırı
1 dılım kasar
2 sıyah zeytın
Nehır canım yorma kendını bosver sımarman lazım senınnn esıne bol bol naz yap ee baska ne zaman yapcan tam zamanıafıyet olsunn gezmeleremı basladın bugun
canım özletme bizi arada yaz.
bizden uzak kalınca kilo alma dikkat et kendine
GEL LAFLAYALIM CANIM BIZDE LAFLAMAYA GIRIYORUZ ay buyuk yazmısım bıldırım yapmak zorunda degılsın aramızda ol canım
yuruyun tabı aslında 1 saate kadar yuruyebılırısın henuz yorulana kadar yuruyun canm senın ıcınde ıyı bebek ıcınde
esımde suan gelıomus bn cıkıorm
bızde kıtap okuam saatı yapıcaz karar verdık
optum sızlerı gorusuruz yarın
hedefıne ulastın zaten canım:)))
super olsun bır ıkı haftya rahatca olur elbısen tebrık ederım canım
hıc bısey ıcın gec değil zararın neresınden dönersen kar değilmi kahvaltın guzel olmus
canım gecmıs olsun menulerın guzel olmus kılo bıldırımın nerede?
bravo canım ıkı kılo vermıssın,regl dönemınde kılo alınmıyor sıskınlık oluyor vucut ödem topluyor,bu donemde daha fazla wc cıkarız bu odem regl bıtene kadar bıter,dıyete yıne devam etmelısı ayrıca bu dönemde sporda daha fazla kalorı kaybedersın
bıraz fazla olmus aslında ama olsun suan bence psıkolojık acıkıyorsun araların superrr:)
geldım geldımm
tebrıkler almınacım
cok guzel dengelemıssın herzaman kı gibi
Saol canım benım ıyıyım sen de ıyısındır umarım.nehırağa cok komık olduağa gıbı bayan superr
afıyet olsunnnn
ahh bu eslerr sankı onlar cocuk doğuracak sonrasındadıyet yapmıyorduk zaten ama canım yıne dıkkat bence fazla abur cubur yeme lısteden cıkarıyorum..
geyığe gel amaaaaaaaa hemserımmmmmmmmmmm
cok ıyı bır karar yuruyus bızım sıtede var hamıle ama cok yenı sanırım esıyle hergun yuruyus yapıyolar
akşam eve çok geçtik dışardaydık ölçemedim valla
bu akşam inşallah
canım bundan sonra da dikkat et yediklerine
verdiğin kiloları almamaya kilonu korumaya çalış
muhabbet etmeye uğra yine arada
kahvaltın ve sütün çok iyi olmuş canım
afiyet olsun bebişede yarasın inşallah
temizlik yaprken dikkat et canım yorma fazla kendini
ilk aylar çok önemli çünkü
geçmiş olsun eşin için inşallah en kısa zamanda tedavisi sonuçlanır
afiyet olsun canım ama ekmeği 1 dilim yesen beyaz ekmek ya o açıdan
kolanın 1 yudumda bile şeker oranı çok yüksekmiş kola hiç içmesek daha iyi
Dün aksam ayran çorbası bir dilim buğday ekmegi 3 adet köfte ve 2 kasık pilavı menüm
Bu sabah iki dilim tahlili ekmek haslnmis yumurta azıcık zeytinyağı ile lor, domates salatalık ve sekerse çay
Arada 3 tane hurma ve az sekermiş kahve öğle yoğurtlu semiz otu ve tahlili 1 dilim ekmek
Birde pazar gunü 73.5 idim tartildgmda bu sabah spordan sonra tekrar tartildgmda 73.1 gerçi dün değil başladı ınsanda olanlar sanirm :) yazm hatalri varsa kuşda bakmyn telefondan bu kadar oldu :)
aa ne güzel korumaya geçtiniz yaa
darısı başıma
ama korumaya geçildi diye buraları bırakmayın olurmu
çok iyi oldu burası benim için azmediyorum
helede sizi korumaya geçmiş olarak gördükçe dahada azmediyorum
demek ki isteyince başarabiliriz
benim de metobolizmam çok yavaş bende bunu fark ettim
yediklerimi hemen eritememe gibi özelliği var
ben diyetisyene gitmek istiyorum bunun için
ama eşim abartma hatun öyle diyetisyenlik halin yok deyip beni duraklatıyor
onu ikna etmeliyim önce
kolnın faydası yok zararı çok
eve almamakta iyi yapıyorsunuz canım
bizde artık almıyoruz eve onun yerine maden suyu yada meyveli soda alıyor eşim
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir eşin.
ben kilo bildirimi yapmıştım pazar sabahı bi dahamı bildirim yapmam gerekiyor anlayamadım :26:
teşekkür ederim kızlar:) laflamak için gelmez olurmuyum hiç vakit buldukça uğrarım.
çok sıcak bi ortamımız var burda sizi bırakmaya niyetim yok, kilomuda kontrol edicem elbette
seneye bebiş olucak inşallah zaman su gibi akıp gidiyor kilo almamam lazım:))
öpüyorum hepinizi:))))
dün temizlik yapıyodum pek giremedim kızlar akşam da internetten kayınvalidemlerle görüştük yine biraz rahatsızdım derken bu sabah oldu artık..
dün öğle: 1 dilim kapuz
1kk light penir ve 1 dilimtam tahıllı ekmek
ara 1 bardak şekersiz çay
3 yulaflı bisküvi
akşam
1 küçük karnıyarık
1 yemek kaş pirinç pilavı
1 kase cacık
2 lokma ekmek
bu sabah :
1 dilim karpuz
1 kk light peynir
3 tane yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
ara bi avuç fındık fıstıksonunda akşam yememeye dikkat ettim
teşekkür ederim kızlar:) laflamak için gelmez olurmuyum hiç vakit buldukça uğrarım.
çok sıcak bi ortamımız var burda sizi bırakmaya niyetim yok, kilomuda kontrol edicem elbette
seneye bebiş olucak inşallah zaman su gibi akıp gidiyor kilo almamam lazım:))
öpüyorum hepinizi:))))
dün temizlik yapıyodum pek giremedim kızlar akşam da internetten kayınvalidemlerle görüştük yine biraz rahatsızdım derken bu sabah oldu artık..
dün öğle: 1 dilim kapuz
1kk light penir ve 1 dilimtam tahıllı ekmek
ara 1 bardak şekersiz çay
3 yulaflı bisküvi
akşam
1 küçük karnıyarık
1 yemek kaş pirinç pilavı
1 kase cacık
2 lokma ekmek
bu sabah :
1 dilim karpuz
1 kk light peynir
3 tane yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
ara bi avuç fındık fıstıksonunda akşam yememeye dikkat ettim
birazdan eşim gelicek ona yemek hazırliycam şimdilik kaçıyorum.. formda kalın :80:
hıc unuturmuyum ısmn aklıma gelmedı yazdımya ısmını hatr edemedıgım ark.ıcın dıye:))canımmmselammm
beni unutmuşsunnn canımm
hadı bakalım agammm:)) esımın kusenın dugunu var cumartesı baslıyr pazartesı btyrrr dugun yemeklerııı hımmm nefıss oluyrya:)) heralde pazartseı aksam eve donus yaparız seker bbegı dkkt et ınsl..bulantılaların vardr cunku o bebegın saglıklı olduguna ısaretmıs:))selam ağa olmak güzeldi niye alınayım canım
cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah.
sen nasılsın ne zaman dönüyosun evine.
cok sukur esım daha donmedı onu cok ozledım kuzenı ıle sehır turunda da:)) oınun dısında gusel ınsl....ben hep onlıne ım sende hep onlıne ol seker kkeyfın nasıl ıyısınır ınsallah
ama gene gel ugra seker olmaz yoksaa bu evlı kadınların dayanısması ınsl.... nırbırımıze gaz veryoruzz cunkuuuuuselam kızlar,diyet arkadaşlığımıza son veriyorum.
efeeylulede mesaj attım listeden çıkıyorum ama yine aranızda olucam.
çoğunuz ideal kilosuna kavuştu,benimde 2-3 kilom kaldı ama bi türlü veremedim.
eşimde kilomdan memnun diyet yapmama engel oluyor:))
işe başladığımdan beride bildirim yapamaz oldum, sizlerin sohbetinden de uzak kalıyorum
kendimi yabancı gibi hissetmeye başladım topikte( evde olup laflamak güzel oluyodu (
öpüyorum sizleriiiiiii,bol iradeli az kalorili günler...
akşamdan akşama uğrarım bye....
selam canlarım nasıl keyıflerrr
hosgeldın canım ıyıyım sen?
iyım nolsunnnn
dun yoktun dedım nerde bu kız ama ogrendım sonra
suzanın arkasından takıldım geldım burayaa...bende evlendiğimden berı kılo alanlardanım.bi ara gecen sene zayıflasamda smdı cok kılo aldım malesef..3 ay spora gıttım bıraktım daha cok kılo aldım ne yapsam bılmıorum yaa..eşimde kılo aldın deyıp duruyor sınırde oluyorum..
suzanın arkasından takıldım geldım burayaa...bende evlendiğimden berı kılo alanlardanım.bi ara gecen sene zayıflasamda smdı cok kılo aldım malesef..3 ay spora gıttım bıraktım daha cok kılo aldım ne yapsam bılmıorum yaa..eşimde kılo aldın deyıp duruyor sınırde oluyorum..
bu kadar az yemekle nasıll karnınız doyuyor anlamıyorumm
Slm hosgeldın,suzanın arkadasımısın?bebek olayımı oldu kac kılosun boy kac?
Evet yazmıstım gelemem dıye gecmıse bakmamıssınöğlen yemek yıyorum suan
3 cığköfte
3 kasık cerkez tavuğu
Slm hosgeldın,suzanın arkadasımısın?bebek olayımı oldu kac kılosun boy kac?
slmm canımm baska bır topikten tanıyorum onu evett..bızım bebeğimiz olmuyor tüp bebeğe başlıyorum yarın ama bı hamıle kalsam kılom cok 1.67 boy 69 kıloyum zaten cok zayıf deıldım 60 kıloydum ama 9 kılo fazlam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?