Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir eşin.

ben kilo bildirimi yapmıştım pazar sabahı bi dahamı bildirim yapmam gerekiyor anlayamadım :26:

canım özletme bizi arada yaz.
bizden uzak kalınca kilo alma dikkat et kendine

teşekkür ederim kızlar:) laflamak için gelmez olurmuyum hiç vakit buldukça uğrarım.
çok sıcak bi ortamımız var burda sizi bırakmaya niyetim yok, kilomuda kontrol edicem elbette
seneye bebiş olucak inşallah zaman su gibi akıp gidiyor kilo almamam lazım:))
öpüyorum hepinizi:))))

dün temizlik yapıyodum pek giremedim kızlar akşam da internetten kayınvalidemlerle görüştük yine biraz rahatsızdım derken bu sabah oldu artık..

dün öğle: 1 dilim kapuz
1kk light penir ve 1 dilimtam tahıllı ekmek

ara 1 bardak şekersiz çay
3 yulaflı bisküvi

akşam

1 küçük karnıyarık
1 yemek kaş pirinç pilavı
1 kase cacık
2 lokma ekmek

bu sabah :
1 dilim karpuz
1 kk light peynir
3 tane yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

ara bi avuç fındık fıstık sonunda akşam yememeye dikkat ettim

birazdan eşim gelicek ona yemek hazırliycam şimdilik kaçıyorum.. formda kalın :80:

Son düzenleme:

doğrudur spor yapınca gram oynar,sık sık tartılma ama,menun guzel aksam pilav yeme

yok canım burdayız bırakma gıbı bır sey yok hepımız koruma ya girince geyık de devam ederızbence dıyetısyenlık durumun yok bu sekıl kılo vermen daha sağlıklı ve kalıcı..

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir eşin.

ben kilo bildirimi yapmıştım pazar sabahı bi dahamı bildirim yapmam gerekiyor anlayamadım :26:

saol canım ınsallah,yaptıysan tamam ben yanlıs hatırlamısım o zaman kusura bakma canım

Insallah sende burda paylasırsı bebıs haberınıı özletme kendını:))

afıyet olsun ınsallah daha ıyıısındır

hadi bakalım hayırlısı ile inşallah canım
bizde düşünüyoruz seneye
bakarsın beraber hamiş oluruz
bebeklerimizle ilgili konulardan devam ederiz

canım akşam karnıyarık ve cacık yeterli sadece
ekmeği ve pilavı,makarnayı akşamları hiç yeme
şekersiz çay içmende güzel
sabah kahvaltında çok iyi
akşamlara biraz daha dikkat edersen süper olur ozaman sonuç
geçmiş olsun buarada canım iyisindir umarım şimdi

Son düzenleme:
sabah:
1 küçük yufka böreği (yağsız)
1 fincan çay (1 şekerli )

ara:
1 tane erik(büyük kırmızı eriklerden)

öğlen:
1 kase (çok az) tavuksuyu çorba
1 tane cantık
1 bardak ayran
(cantığı ikiye böldüm yarım saat ara ile yedim )

şimdide 1 fincan yeşil çay içeceğim

selammm
beni unutmuşsunnn canımm
hıc unuturmuyum ısmn aklıma gelmedı yazdımya ısmını hatr edemedıgım ark.ıcın dıye:))canımmm

selam ağa olmak güzeldi niye alınayım canım
cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum inşallah.

sen nasılsın ne zaman dönüyosun evine.
hadı bakalım agammm:)) esımın kusenın dugunu var cumartesı baslıyr pazartesı btyrrr dugun yemeklerııı hımmm nefıss oluyrya:)) heralde pazartseı aksam eve donus yaparız seker bbegı dkkt et ınsl..bulantılaların vardr cunku o bebegın saglıklı olduguna ısaretmıs:))
ben hep onlıne ım sende hep onlıne ol seker kkeyfın nasıl ıyısınır ınsallah
cok sukur esım daha donmedı onu cok ozledım kuzenı ıle sehır turunda da:)) oınun dısında gusel ınsl....

ama gene gel ugra seker olmaz yoksaa bu evlı kadınların dayanısması ınsl.... nırbırımıze gaz veryoruzz cunkuuuuu

bu arada yarın berat kandılı oruc tutmak ıstıyou ınskl..tutarım sımdıden hepınıze hayırlı olsun kızlarrrrrrrrrrrrrr

suzanın arkasından takıldım geldım burayaa...bende evlendiğimden berı kılo alanlardanım.bi ara gecen sene zayıflasamda smdı cok kılo aldım malesef..3 ay spora gıttım bıraktım daha cok kılo aldım ne yapsam bılmıorum yaa..eşimde kılo aldın deyıp duruyor sınırde oluyorum..

ama yemek yemekten ozellıkle de tatlı yemekten kendımı alamıyorum...

Slm hosgeldın,suzanın arkadasımısın?bebek olayımı oldu kac kılosun boy kac?

slmm canımm baska bır topikten tanıyorum onu evett..bızım bebeğimiz olmuyor tüp bebeğe başlıyorum yarın ama bı hamıle kalsam kılom cok 1.67 boy 69 kıloyum zaten cok zayıf deıldım 60 kıloydum ama 9 kılo fazlam var

tuana cım hos geldın senınle 2012 tup bebek den mı tanıs edıyoruz sanırım yanlıs haıtlamyrmm dglmı seker..senn kg kac cnm kac yıllık evlısın sorun ndr artı kg lerle ne zmndr savasıryrun bana 3 ay bıttı cok tannn ve 11 kg gıttı sukurrrr kısa kdr gıtmesı gerekkkkkkkkkkkkkkk ben namaz kılıp glyrm kıslar sız yazın cızın

Pekı tup bebek tedavısınde dıyetın zararı yokmudur dr danıstınmı?gercı bız dıyet yapmıyoruz sağlıklı beslenerek kılo vermeye calısıyoruz canım.katıl bıze yedıklerını paylas gunde neler yıyosun?bızım yedıklerımız cok az geldı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…