Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

gündüz uyudum canım şidide açıy çay içiyorum yanında çok az badem ve fındık ile.
eşim playstation oynayalım diyo bi denmekte fayda var

canım mumkunse cay ıcme acıkta olsa yesıl sıyah yada bıtkı cayı ıcme derım
yerıe meyvesuyu ıc

dene bakalım maksat bırlıkte vakıt gecırmek degılmı

selam kızlar,diyet arkadaşlığımıza son veriyorum.

efeeylulede mesaj attım listeden çıkıyorum ama yine aranızda olucam.

çoğunuz ideal kilosuna kavuştu,benimde 2-3 kilom kaldı ama bi türlü veremedim.

eşimde kilomdan memnun diyet yapmama engel oluyor:))

işe başladığımdan beride bildirim yapamaz oldum, sizlerin sohbetinden de uzak kalıyorum

kendimi yabancı gibi hissetmeye başladım topikte( evde olup laflamak güzel oluyodu(

öpüyorum sizleriiiiiii,bol iradeli az kalorili günler...

akşamdan akşama uğrarım bye....

canım mumkunse cay ıcme acıkta olsa yesıl sıyah yada bıtkı cayı ıcme derım
yerıe meyvesuyu ıc

dene bakalım maksat bırlıkte vakıt gecırmek degılmı

yeşil çaya ara vermiştim içmiyorum.açık çayda şekersiz diye içtim havalar bugünlerde biraz serin gibi yoksa çay zor içiyorum uyardığın için sağol sabah kahvaltıda içerim sadece.

eşli oyun oynadık parmaklarım ağrıdı birilerini öldürmeye çalıştık falan
sıkıldım bıraktım

25-30 dakika kadar yürüyüş.
bundan sonra eşimle akşamları 15-20 dakika yürüyüş yapacağız
adamcağız yorgun falan oluyor ama napıyım canım herşey bebiş için

canım özletme bizi arada yaz.
bizden uzak kalınca kilo alma dikkat et kendine

GEL LAFLAYALIM CANIM BIZDE LAFLAMAYA GIRIYORUZ ay buyuk yazmısım bıldırım yapmak zorunda degılsın aramızda ol canım

yuruyun tabı aslında 1 saate kadar yuruyebılırısın henuz yorulana kadar yuruyun canm senın ıcınde ıyı bebek ıcınde
esımde suan gelıomus bn cıkıorm

bızde kıtap okuam saatı yapıcaz karar verdık

optum sızlerı gorusuruz yarın

bi ara bende kitap okuyordum bıraktım şu sıralarda canım sıkılıyo tekrar başlayabilirim iyi aklıma düşürdün

hedefıne ulastın zaten canım:)))

super olsun bır ıkı haftya rahatca olur elbısen tebrık ederım canım

hıc bısey ıcın gec değil zararın neresınden dönersen kar değilmi kahvaltın guzel olmus

canım gecmıs olsun menulerın guzel olmus kılo bıldırımın nerede?

bravo canım ıkı kılo vermıssın,regl dönemınde kılo alınmıyor sıskınlık oluyor vucut ödem topluyor,bu donemde daha fazla wc cıkarız bu odem regl bıtene kadar bıter,dıyete yıne devam etmelısı ayrıca bu dönemde sporda daha fazla kalorı kaybedersın

bıraz fazla olmus aslında ama olsun suan bence psıkolojık acıkıyorsun araların superrr:)

bugun topıgımız cok sıkıcı herkes nerde
eylul hıc gelmedı noldu acaba ınsallah bı sorun yoktur

geldım geldımm

tebrıkler almınacım

cok guzel dengelemıssın herzaman kı gibi

Saol canım benım ıyıyım sen de ıyısındır umarım.nehırağa cok komık olduağa gıbı bayan superr

afıyet olsunnnn

ahh bu eslerr sankı onlar cocuk doğuracak sonrasındadıyet yapmıyorduk zaten ama canım yıne dıkkat bence fazla abur cubur yemelısteden cıkarıyorum..
geyığe gel amaaaaaaaa hemserımmmmmmmmmmm

cok ıyı bır karar yuruyus bızım sıtede var hamıle ama cok yenı sanırım esıyle hergun yuruyus yapıyolar

günaydın

gece yatmadan önce 1 büyük bardak süt

sabah
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
domates,salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği

çok işim var ben yine kendimi yormadan temizlik yapıcam ev battı kaç gündür tembellik yapıyorum
öğleden sonra dışarı çıkacam belki yazamayabilirim bugün görüşürüz

evet biraz fazla yedim o gün hep abim yüzünden ama sabahları gayet iyiyim canım göbiş falan çıkmıyo o kadar yememe rağmen
ara öğünleri biraz fazla tutuyorum çok acıkmadan yemeye çalışıyorum.evde meyva kalmadı az karpuz var yarın alıcam.
artık sabahları 2 dilim ekmek yiyeceğim,peyniri 1 kk kadar yemeye çalışıcam normalde çok fazla yemem,gün içinde 1 bardak akşamda 1 bardak süt içicem gün içindede yoğurt.geçen yıl balıkla ilgili kötü bi anım oldu balık yiyemiyordum yemem lazım araştırıyorum bi yer buldum pişirip veriyorlar belki öyle haftada 1 yada 2 kez yiyebilirim
somon çok faydalıymış.

evet canım fırsat oldukça akşamları yürüyüş yapıcaz azda olsa yeter bana

Pazar aksam:cok az yesıl fasulye,ıkı uc kasık kadar makarna,salata yedım
Dun sabah:ceyrek buyukce bır dılım patateslı omlet,cok az salata,1 kk peynır,2 dılım beyaz ekmek(ekmeğim yoktu)
ara yapmadım doktordaydık..haftaya yıne dısını amelıyat edıcekler
öğlen:tavuklu sandwıc,bıraz patates kızartması,yarım bardak kola
sınemaya gıtmedıkbowlıng oynamak ıstedı esım
aksam:cığ köte(3-4 tane yemısımdır)marulla,cok az fasulyem vardı bır kasık yedım,bır kasık rus salatası,1 fıncan az sekerlı cay
BU sabah:
4 buyuk dılım karpuz,2 dılım beyaz ekmek(ekmeğim yoktu esım fazla almıs beyaz ekmek kızarttım)
1 kk köy peynırı
1 dılım kasar
2 sıyah zeytın

Nehır canım yorma kendını bosver sımarman lazım senınnn esıne bol bol naz yap ee baska ne zaman yapcan tam zamanıafıyet olsunn gezmeleremı basladın bugun

hep abın yedırıyor sana zatenbahanen var cok fazla takma sadece abartmadan ye cunku sonrasını dusunmek lazım,evet ıc sut kalsıyum all bol bolee tabı balık faydalı sevmezmısın ben bayılırım denızden babam cıksa yerım derler ya aynen öyleyımesım de tam tersı balık yemez cunku kendı balıkbızım evde balık pısmıyor ton balığı ancak..

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelirde eşinde sende rahat edersiniz.
başka zaman gidersiniz sinemaya canım
bowlingten sonra kalçan ağrımaya başladımı benim öyle oluyo kolum bacağım ağrıyor.

canım kocişim bana kıyamaz şımatır heleki şimdi beni üzmemeye çalışıyo
normalde bana para bırakır yada ben isterim bugünlerde her sabah soruyor paran var mı diye sanki hergün para harcıyorum
şimdi kocişimi gönderdim bende temzliğe başlıyayım doktordan test sonucu alıcam sonrada abimlere gidicem benim içinde iyi olur yakın zaten hem yürüyüş hemde gelin hanım evde yalnız dışaı abim tek çıkarmıyo manyak abim işte neyse onun içinde iyi olur

görüşürüz

e suçu birilerinin üzerine atmam lazım

benimkide balık olucak inşallah bakalım o sevecekmi

saol canım ya ne uzun suruyor bu tedavıyok ağrımadı uzun zaman olmustu oynamayalı sen oynama sakın haaane guzel esın daha fazla dusunuyor tabı haklı olarak bol bol gez bu zamanın tadını cıkar

e suçu birilerinin üzerine atmam lazım

benimkide balık olucak inşallah bakalım o sevecekmi

yıyebılır burcla alakası yoktur bırazda kucuken herseyı yedırmek lazım ayrım yapmamsı ıcın,ama cok ağlayan bebıs olabılır cunku cok duygusal bır burc:))

gayet az yıosn canım takılma bol meyve bol sut yogurt...fazla aburcubura taklma yetrkı

olc bakalım muhtemelen 95 96 falandr bnde merak ettım

akşam eve çok geçtik dışardaydık ölçemedim valla
bu akşam inşallah

canım bundan sonra da dikkat et yediklerine
verdiğin kiloları almamaya kilonu korumaya çalış
muhabbet etmeye uğra yine arada

kahvaltın ve sütün çok iyi olmuş canım
afiyet olsun bebişede yarasın inşallah
temizlik yaprken dikkat et canım yorma fazla kendini
ilk aylar çok önemli çünkü

geçmiş olsun eşin için inşallah en kısa zamanda tedavisi sonuçlanır
afiyet olsun canım ama ekmeği 1 dilim yesen beyaz ekmek ya o açıdan
kolanın 1 yudumda bile şeker oranı çok yüksekmiş kola hiç içmesek daha iyi

saol canım ınsallahbende korumaya gectım canım:))esım daha fazla vermemı ıstemıyor benım metabolızmam zaten yavas 3 ayı gectı dıkkat edıyorum normale dönme zamanı,abatmadan yıyıp korumam lazım ,ekmeği kızarttığım ıcın kalorısı dusuyor zaten (ödul gunum dundu farzet),kola kendıme almadım esımın kolasından ıctım cok yorulmustum soğuk soğuk ıyı geldı,artık eve kola sokmuyorum zaten esımde uzuluyor ama yasaklandı,dısarda yedık dıye ızın verdım

Dün aksam ayran çorbası bir dilim buğday ekmegi 3 adet köfte ve 2 kasık pilavı menüm
Bu sabah iki dilim tahlili ekmek haslnmis yumurta azıcık zeytinyağı ile lor, domates salatalık ve sekerse çay
Arada 3 tane hurma ve az sekermiş kahve öğle yoğurtlu semiz otu ve tahlili 1 dilim ekmek

Birde pazar gunü 73.5 idim tartildgmda bu sabah spordan sonra tekrar tartildgmda 73.1 gerçi dün değil başladı ınsanda olanlar sanirm :) yazm hatalri varsa kuşda bakmyn telefondan bu kadar oldu :)

Son düzenleme:

aa ne güzel korumaya geçtiniz yaa
darısı başıma
ama korumaya geçildi diye buraları bırakmayın olurmu
çok iyi oldu burası benim için azmediyorum
helede sizi korumaya geçmiş olarak gördükçe dahada azmediyorum
demek ki isteyince başarabiliriz
benim de metobolizmam çok yavaş bende bunu fark ettim
yediklerimi hemen eritememe gibi özelliği var
ben diyetisyene gitmek istiyorum bunun için
ama eşim abartma hatun öyle diyetisyenlik halin yok deyip beni duraklatıyor
onu ikna etmeliyim önce
kolnın faydası yok zararı çok
eve almamakta iyi yapıyorsunuz canım
bizde artık almıyoruz eve onun yerine maden suyu yada meyveli soda alıyor eşim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…