şimdi çok uykun gelır senın
gündüz uyudum canım şidide açıy çay içiyorum yanında çok az badem ve fındık ile.
eşim playstation oynayalım diyo bi denmekte fayda var
canım mumkunse cay ıcme acıkta olsa yesıl sıyah yada bıtkı cayı ıcme derım
yerıe meyvesuyu ıc
dene bakalım maksat bırlıkte vakıt gecırmek degılmı
selam kızlar,diyet arkadaşlığımıza son veriyorum.
efeeylulede mesaj attım listeden çıkıyorum ama yine aranızda olucam.
çoğunuz ideal kilosuna kavuştu,benimde 2-3 kilom kaldı ama bi türlü veremedim.
eşimde kilomdan memnun diyet yapmama engel oluyor:))
işe başladığımdan beride bildirim yapamaz oldum, sizlerin sohbetinden de uzak kalıyorum
kendimi yabancı gibi hissetmeye başladım topikte( evde olup laflamak güzel oluyodu (
öpüyorum sizleriiiiiii,bol iradeli az kalorili günler...
akşamdan akşama uğrarım bye....
işe başladığımdan beride bildirim yapamaz oldum, sizlerin sohbetinden de uzak kalıyorum
kendimi yabancı gibi hissetmeye başladım topikte( evde olup laflamak güzel oluyodu (
yeşil çaya ara vermiştim içmiyorum.açık çayda şekersiz diye içtim havalar bugünlerde biraz serin gibi yoksa çay zor içiyorum uyardığın için sağol sabah kahvaltıda içerim sadece.
eşli oyun oynadık parmaklarım ağrıdı birilerini öldürmeye çalıştık falan
sıkıldım bıraktım
25-30 dakika kadar yürüyüş.
bundan sonra eşimle akşamları 15-20 dakika yürüyüş yapacağız
adamcağız yorgun falan oluyor ama napıyım canım herşey bebiş için
GEL LAFLAYALIM CANIM BIZDE LAFLAMAYA GIRIYORUZ ay buyuk yazmısım bıldırım yapmak zorunda degılsın aramızda ol canım
yuruyun tabı aslında 1 saate kadar yuruyebılırısın henuz yorulana kadar yuruyun canm senın ıcınde ıyı bebek ıcınde
esımde suan gelıomus bn cıkıorm
bızde kıtap okuam saatı yapıcaz karar verdık
optum sızlerı gorusuruz yarın
kızlar bu son bıldırımım 50,900 le (4 gundur wc gıdemedım tabı) dıyetımı tamamlıyorum ve korumaya gecıyorum
dun ve bugun fazlaca abarttım cok ıstahım vardı bu sekılde dewm edersem kılo alırım
yarından ıtıbaren dengelı yemek yemege baslıcam ...
sporumu yapıcam hergun olmasada hepınızı opuyorum aksam tekrar ugrarım
bu hafta benden giden gr
400 gr
şuan ki kilo:57,800
gram gram gidiyor ama en azından gidiyor
metabolizmam çok zayıff çokkk
gram gramda gitse kilo verdiğim yavaş yavaş belli oluyor
dün eşimde dile getirince çook mutlu oldum
ama şuan çok kritik dönemdeyim
dün elbise denedim
36 beden oldu ama rahatsız ediyor,38 ise bol emanet gibi duruyor
ohh ne güzel kızlar kilolarınız gitmye başlamış.. inşallah benimde gider. sabah 6 da kalktım bir saat yürüyüş yaptım klasik kahvaltı yaptım 2 dilim tam buğday ekmek, şekersiz bir bardak çay , salatalık, domates, peynir, zeytin ara öğünde ceviz yicem öğle de yoğurtlu semizotu arada çilekli süt bakalımmm.. bu arada dün tartıldım 73.5 çıktımçok geç kaldım yaaa başlamak için nasıl almışım ben bu kiloları
dün biraz rahatsızdım yazamamıştım. kızlar süper koorumaya geçenler falan çok güzel yaa..
dün kahvaltı
2 bardak şekersiz çay
1 kk light peynir
3 tnae zytin
yarım salatalık domates
2 lokma tahinli açma(kahvaltıyı geç yaptık)
saat 15 gibi 1 brownie şekersiz kahve
akşam 19 da boll salata ve salçayla kavrulmuş 2 yemek kaş döğme
50 dk yürüyüş vee akşam yeşil çayy..
bu sabah
2dilim tam buğday ekmeği
1.5 kk light peynir
1 küçük salatalık
yarım domates
4 tane yeşil zeytin
yeşil çay
slm kizlar,
haftasonu baya kosusturdugum icin yazamadim ama müthis birsey oldu ve sizinle paylasmak istedim. diyetimi tam azimle pazar gününe kadar devam ettirdim. cumartesi misafirime ve pazar günüde mangala gitmemize ragmen :)) biliyorum baya su gitmistir vücudumdan, yaglar daha ermiyordur ama pazar günü tardildigimda gözlerime inanamadim. 55,7 den 53,7ye düsmüsüm. müthis mutluyum kizlaR!
ha bu arada bi sorum olacak, regl döneminde diyete devam dimi? bu dönemlerde daha cok kilo alindigi dogrumu? istahim cok acildi bugün ama tutuyorum kendimi.. regl le alakalidir diye düsündüm.
kızlar dün akşam biber dolması yedim saymadım kaç tane olduğunu ama çok yedim sonra biraz uyudum kalktım biraz yürüyüş yaptık abimle karşılaştık ona gittik yoğurtlu makarna vardı yedim sonra biraz zaman geçti abim yemek yeptıkarışık kızartma aızıkta ondan aldım.çok güzel görünüyordu mis gibi kokuyordu
kendime inanamadım
çok abarttım hafta içi daha az olacak yoksa kendimi düşünemiyorum
sabah
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates salatalık
ara
1 kase az yulaflı yoğurt
şimdi
1 avuç fındık badem
bugun topıgımız cok sıkıcı herkes nerde
eylul hıc gelmedı noldu acaba ınsallah bı sorun yoktur
SELAM canlar
kaç gündür giremedim işlerin yoğunluğundan umarım iyisinizdir.
geçen hafta kilo verememiştim ama bu hafta gayet iyi bir sonuç çıktı
en son 16.06 da 83 kilo idim 23.06 da da 83 kiloydum
dün tartıldım ve 81 kilo çıktım
yuppiiiiiii diyorum maşşallah diyeyim kendime
bugun yediklerim sabah nesfit
arada kayısı yedim
öğlen 1 kase çorba,1 tabak kırmızı lahana salatası,1kase cacık
arada kayısı yedim,yeşil çay içtim,
şimdide siyah çay ile diyet büskivi yedim 4-5 tane
akşamada cacık yicem canım yemek yemek istemiyor soğuk şeyler istiyorum..
dün denize gittik baya bi yandım
o yüzden bugun sanırım devamlı soğuk şeyler yiyesim var
bildirim
sabah:
y.yağlı sütle 1 kase special k
ara:
1 fincan yeşil çay
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
yarım porsiyon fırında patates yemeği
ara:
1 küçük şeftali
1 ad petibör bisküvi
nslsınız nehır ası cım aga yapmısım senı kıs:))hosuna gıtmedıyse affola:)) 7511 onlıne sın cnm hep bole kal emı:)) almına da nbr sın cnm
nehırcım bebergın umarım ıyıdır ınsl...6 haftalık sanırım dr la gorustun haydı bakalım hayırlıyla gelsın ınsl efeeylul cum sende ıyısındır ınsl...daha aklıma gelmeyen tum ark.slm larrr
sağol canım iyiyim bebiş için cumartesi doktora gidicez.
biraz iştahım açıyo bu hamilelik zırt pırt karnım acıkıyo
ara
4-5 küçük dilim karpuz
ara
1 orta boy biber dolması
domates
akşam içinde çorba düşünüyorum.
yeşil çaya ara vermiştim içmiyorum.açık çayda şekersiz diye içtim havalar bugünlerde biraz serin gibi yoksa çay zor içiyorum uyardığın için sağol sabah kahvaltıda içerim sadece.
eşli oyun oynadık parmaklarım ağrıdı birilerini öldürmeye çalıştık falan
sıkıldım bıraktım
25-30 dakika kadar yürüyüş.
bundan sonra eşimle akşamları 15-20 dakika yürüyüş yapacağız
adamcağız yorgun falan oluyor ama napıyım canım herşey bebiş için
hedefıne ulastın zaten canım:)))
super olsun bır ıkı haftya rahatca olur elbısen tebrık ederım canım
hıc bısey ıcın gec değil zararın neresınden dönersen kar değilmi kahvaltın guzel olmus
canım gecmıs olsun menulerın guzel olmus kılo bıldırımın nerede?
bravo canım ıkı kılo vermıssın,regl dönemınde kılo alınmıyor sıskınlık oluyor vucut ödem topluyor,bu donemde daha fazla wc cıkarız bu odem regl bıtene kadar bıter,dıyete yıne devam etmelısı ayrıca bu dönemde sporda daha fazla kalorı kaybedersın
bıraz fazla olmus aslında ama olsun suan bence psıkolojık acıkıyorsun araların superrr:)
geldım geldımm
tebrıkler almınacım
cok guzel dengelemıssın herzaman kı gibi
Saol canım benım ıyıyım sen de ıyısındır umarım.nehırağa cok komık olduağa gıbı bayan superr
afıyet olsunnnn
ahh bu eslerr sankı onlar cocuk doğuracak sonrasındadıyet yapmıyorduk zaten ama canım yıne dıkkat bence fazla abur cubur yeme lısteden cıkarıyorum..
geyığe gel amaaaaaaaa hemserımmmmmmmmmmm
cok ıyı bır karar yuruyus bızım sıtede var hamıle ama cok yenı sanırım esıyle hergun yuruyus yapıyolar
evet biraz fazla yedim o gün hep abim yüzünden ama sabahları gayet iyiyim canım göbiş falan çıkmıyo o kadar yememe rağmen
ara öğünleri biraz fazla tutuyorum çok acıkmadan yemeye çalışıyorum.evde meyva kalmadı az karpuz var yarın alıcam.
artık sabahları 2 dilim ekmek yiyeceğim,peyniri 1 kk kadar yemeye çalışıcam normalde çok fazla yemem,gün içinde 1 bardak akşamda 1 bardak süt içicem gün içindede yoğurt.geçen yıl balıkla ilgili kötü bi anım oldu balık yiyemiyordum yemem lazım araştırıyorum bi yer buldum pişirip veriyorlar belki öyle haftada 1 yada 2 kez yiyebilirim
somon çok faydalıymış.
evet canım fırsat oldukça akşamları yürüyüş yapıcaz azda olsa yeter bana
Pazar aksam:cok az yesıl fasulye,ıkı uc kasık kadar makarna,salata yedım
Dun sabah:ceyrek buyukce bır dılım patateslı omlet,cok az salata,1 kk peynır,2 dılım beyaz ekmek(ekmeğim yoktu)
ara yapmadım doktordaydık..haftaya yıne dısını amelıyat edıcekler
öğlen:tavuklu sandwıc,bıraz patates kızartması,yarım bardak kola
sınemaya gıtmedıkbowlıng oynamak ıstedı esım
aksam:cığ köte(3-4 tane yemısımdır)marulla,cok az fasulyem vardı bır kasık yedım,bır kasık rus salatası,1 fıncan az sekerlı cay
BU sabah:
4 buyuk dılım karpuz,2 dılım beyaz ekmek(ekmeğim yoktu esım fazla almıs beyaz ekmek kızarttım)
1 kk köy peynırı
1 dılım kasar
2 sıyah zeytın
Nehır canım yorma kendını bosver sımarman lazım senınnn esıne bol bol naz yap ee baska ne zaman yapcan tam zamanıafıyet olsunn gezmeleremı basladın bugun
hep abın yedırıyor sana zatenbahanen var cok fazla takma sadece abartmadan ye cunku sonrasını dusunmek lazım,evet ıc sut kalsıyum all bol bol ee tabı balık faydalı sevmezmısın ben bayılırım denızden babam cıksa yerım derler ya aynen öyleyım esım de tam tersı balık yemez cunku kendı balık bızım evde balık pısmıyor ton balığı ancak..
canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelirde eşinde sende rahat edersiniz.
başka zaman gidersiniz sinemaya canım
bowlingten sonra kalçan ağrımaya başladımı benim öyle oluyo kolum bacağım ağrıyor.
canım kocişim bana kıyamaz şımatır heleki şimdi beni üzmemeye çalışıyo
normalde bana para bırakır yada ben isterim bugünlerde her sabah soruyor paran var mı diye sanki hergün para harcıyorum
şimdi kocişimi gönderdim bende temzliğe başlıyayım doktordan test sonucu alıcam sonrada abimlere gidicem benim içinde iyi olur yakın zaten hem yürüyüş hemde gelin hanım evde yalnız dışaı abim tek çıkarmıyo manyak abim işte neyse onun içinde iyi olur
görüşürüz
e suçu birilerinin üzerine atmam lazım
benimkide balık olucak inşallah bakalım o sevecekmi
gayet az yıosn canım takılma bol meyve bol sut yogurt...fazla aburcubura taklma yetrkı
olc bakalım muhtemelen 95 96 falandr bnde merak ettım
kahvaltın ve sütün çok iyi olmuş canımgünaydın
gece yatmadan önce 1 büyük bardak süt
sabah
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
domates,salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
çok işim var ben yine kendimi yormadan temizlik yapıcam ev battı kaç gündür tembellik yapıyorum
öğleden sonra dışarı çıkacam belki yazamayabilirim bugün görüşürüz
Pazar aksam:cok az yesıl fasulye,ıkı uc kasık kadar makarna,salata yedım
Dun sabah:ceyrek buyukce bır dılım patateslı omlet,cok az salata,1 kk peynır,2 dılım beyaz ekmek(ekmeğim yoktu)
ara yapmadım doktordaydık..haftaya yıne dısını amelıyat edıcekler
öğlen:tavuklu sandwıc,bıraz patates kızartması,yarım bardak kola
sınemaya gıtmedıkbowlıng oynamak ıstedı esım
aksam:cığ köte(3-4 tane yemısımdır)marulla,cok az fasulyem vardı bır kasık yedım,bır kasık rus salatası,1 fıncan az sekerlı cay
BU sabah:
4 buyuk dılım karpuz,2 dılım beyaz ekmek(ekmeğim yoktu esım fazla almıs beyaz ekmek kızarttım)
1 kk köy peynırı
1 dılım kasar
2 sıyah zeytın
akşam eve çok geçtik dışardaydık ölçemedim valla
bu akşam inşallah
canım bundan sonra da dikkat et yediklerine
verdiğin kiloları almamaya kilonu korumaya çalış
muhabbet etmeye uğra yine arada
kahvaltın ve sütün çok iyi olmuş canım
afiyet olsun bebişede yarasın inşallah
temizlik yaprken dikkat et canım yorma fazla kendini
ilk aylar çok önemli çünkü
geçmiş olsun eşin için inşallah en kısa zamanda tedavisi sonuçlanır
afiyet olsun canım ama ekmeği 1 dilim yesen beyaz ekmek ya o açıdan
kolanın 1 yudumda bile şeker oranı çok yüksekmiş kola hiç içmesek daha iyi
saol canım ınsallahbende korumaya gectım canım:))esım daha fazla vermemı ıstemıyor benım metabolızmam zaten yavas 3 ayı gectı dıkkat edıyorum normale dönme zamanı,abatmadan yıyıp korumam lazım ,ekmeği kızarttığım ıcın kalorısı dusuyor zaten (ödul gunum dundu farzet),kola kendıme almadım esımın kolasından ıctım cok yorulmustum soğuk soğuk ıyı geldı,artık eve kola sokmuyorum zaten esımde uzuluyor ama yasaklandı,dısarda yedık dıye ızın verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?