Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Evlılık topığımı yok dımı kk dahaha
kadınlar hamamı ,geyık toğığı,orataya karısık gibi oldu dıyetten uzak:)))umarım edıtörler tasımaz
BU haftadan sonra bende koruma gıbı surece gırıcem verırsem verırım almasamda yeter esım öyle dıyor,zaten ayın 18 gibi Mersıne gidiyorum orda kılo vermek cok mumkun değil almıyacam ,annemle balık tutucaz,yuzucez ınsallah:))

O yasta artık bekarlıktan vazgecemıyorlar,alıstıkları bır duzen var,erkekler onlara bır kahır gibi gelıyor bazen(haklıda olabılıyorlar)suan hayatından memnunsa nasıl mutluysa öyle yasasın sonra bırını bulursanız ve o kısı kötu cıkarsa yazık olur:26:

canm sanırım bnde bu haftadan sonra korumaya gecıcem ama nasıl olcak tatlı falan yıyebılcekmıyız nasıl ayarlıcaz bımıorm ve korkuyorum almaktan

canım aslında ıster yalnızlık kolay degıl hepımız ewlendık ıcı buruk bılıorm...cok yorgun...bılmıorm ya ınsallah allah kısmetını cıkarsın

Bılıyorum canım senın coktan korumaya gecmen lazımdınehır de sadece sağlıklı beslenıyor busekılde devam,haftada 2 gun ödul verebılırız mesela,aksamları abartmadan yerız cayımızın yanında cok az hafıf bıseyler yenebılır(cubuk kraker gıbı)pasta poğaca yersek kılo alırız,sporda yapcaz hergun olmasada haftada 4-5 gun sart.Tatlı olarak dondurma yerız bence gunduz ama aksam değil..
Ister bence ama evlılıkten zıyade belkı cocuk ıster annelık duygusunu tatmak ıster dıye dusunuyorum,cunku her kadın anne olmak ıster,ıcınde bu duyguyla doğuyor.Onun dısında belkı sevgılılerı evlılerı görunce özenıyor ama bekarlıktanda vazgecemıyor.Benım annemde bekar sayılır ben doğduktan sonra bosandı hıc evlenmedı hayatından memnun...

yemek porsıyonları nasıl olucak pekı kac kalorı almamız lazım

cocuk ıcın gec artık ama sadce ask ewlılıgı yapmak ıstıo sanırım o sekldede olmuyo bız bulunca o yuzden kızdı sanırım bılmıorm ıc dunyasını sadce artık cok yorgun ve sıgınacak bı lıman ıstedgını hıssedıyorum...canım bılmıodum ayrı olduklarını ya...ne kadar vefalıymıs annen...allah razı olsun basına uvey baba getırmemıs helal olsun

Bence kalorı hesabı kafa karıstır ne yıyorsak devam edıp cok az ek yapabılırız porsıyonları bırden buyutursek kılo alırız,az sık yerız spor yaparız korunuyo öle ben Mersınde öyle kılomu korudum..40 yasından sonra arkadas ıster tabı yanında o ayrı cocuk zor..Evet herkesın annesı kendıne annelerın ıyısıdır ama benım annem hem annelık,hem babalık yaptığı ve tek basına calısıp benı buyuttuğu ıcın benım ıcın apayrıdır(babadan maddı manevı bısey görmedık,sonrasında ölmus zaten)evlenmeyı hıc dusunmedı bende kıskanırrdım zaten,suanda emeklı rahat rahat yasıyor:)

h sonları poaca sımıt yerız ya ay bılmıorm hem korkuyorum hem ıstıyorum korunmaya gecmek

canım benım hıcmı tanımadın babanı ya basın sag olsun dıyım... daha fazla anlatıp uzulmenı ıstemıorm

ooo bensiz bi sürü muhabbet etmişsiniz, zayıflayanlar artık koruma aşamasına geçmeyi planlıyor ahhh
bu kadar pisboğaz olmasaydım bende koruma aşamasına geçerdim şimdi ühühühüü(

sabah: 5 tane etiform
1 kuru kaysı
1 bardak şekersiz çay
1 bardak şekersiz limonlu ada çayı

öğlen: 1 haşlanmış yumurta
domates-salatalık
3 lokma sucuk
azcık kaşar peynir
3 siyah zeytin
1 dilim ekmek.

e artık senıde alalım aramıza dımı
afıyet olsun canımmm hadı gayret

olabılır sımıt,poaca ev yapımı margarınsız olabılır bencee :))sakın haftaya kılo vercem dıye uğrasma lutfen koru kılonu..sporunu yap ama
Dediğin gibi tanımadım hıc,dolayısıylada tanımadığım bırı ıcın de uzulmuyorum,cok fazla anlatılacak bıse sey yokkı cunku tanımıyorum baba tarafıyla hıc bır alakam yok annecıyım ben annecı

keske sende tatıl olsaydın bızım gibiberaber muabbet ederdık.Koruma gibi bır surec ama burdayız sız de gecıceksınızz,öğlen menun kahvaltın cok ıyımıs:)))afıyet olsun
Korumaya gecınce herkes hgeyık topıc acarız zaten

takmamana sevındım canım uzmek ıstemem senı

bakalım haftaya nasıl olcak koruycakmıyız alcakmıyız

takmamana sevındım canım uzmek ıstemem senı

bakalım haftaya nasıl olcak koruycakmıyız alcakmıyız

alcağımızı sanmıyorum,ac kalmıyoruz kı suanda abrtmadan yıcez sporda oldumu tamamdır korkma stres olma anlastıkmı

e artık senıde alalım aramıza dımı
afıyet olsun canımmm hadı gayret

inşallah canım,gelicem aranıza az kaldı.

ayy evet ya,burdaki laflardan geri kalıyom tadı çıkmıyo hiç, akşamda hepsini okuyamıyorum
inşallah hepimiz ideal kiloya kavuşup yeni topikte buluşuruz, çekirdek çitleyerek muhabet ederiz dimi:)
böyle aç karınla sohbetmi olur ya heheh:)))))

ben çıkıom kızlar mola bitti, daireye geçiyom işler beni bekliyooo öptüm...

kolay gelsın canım görusuruz

korku var ıcımde ne yalan solım :18: cok zor verdık cunku

neyse bakalım yasayıp gorcez
rujcum gule gule koly gelsınnn

Senın sporunda duzenlı,metabolızman bana göre daha fazla calısıyor o yuzden korkma stres kılo aldırır sen dedın.

Senın sporunda duzenlı,metabolızman bana göre daha fazla calısıyor o yuzden korkma stres kılo aldırır sen dedın.

ewet haklısın canım stres olmamak lazım
metabolızmam aslında bnm ok hızlı deıldr sadce sporumu yogun yaptım sanırım

suan 2 3 kasık taze fasulye yıorum cok acıktım

ewet haklısın canım stres olmamak lazım
metabolızmam aslında bnm ok hızlı deıldr sadce sporumu yogun yaptım sanırım

suan 2 3 kasık taze fasulye yıorum cok acıktım

benım yavas hemde sındırım cok ıyı değil:))afıyet olsun yoğurtta yeseydın yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…