• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

günaydın kızlar,

dün akşam abim börek getirmiş yağlı değil paçanga böreğine benzer onlardan yedim gözüm açtı sanırım.

sabah,
az omlet
3 siyah zeytin
yarım kk peynir ( köy peyniri yiyorum uzun zamandır az tuzlu oluyor seviyorum bazen canım istersede yağlı peynirden azıcık alıyorum zaten çok aram iyi değil peynirle)
2 dilim tam tahıllı ekmek ( kızlar bazen ekmeğimi yazmıyorum ama uzun zamandır beyaz ekmek tüketmiyoruz ya tam tahıllı yada karışık tahıllı tüketiyoruz )
domates,salatalık
şekersiz çay

canım senın bıldırımını almamısım bak
kndını suclu hıssetme sen artık hamılesınnn:52: nefsını korelt muhakkak

gunaydın sekerrr

afıyet olsun cok ıyı gıdıyosun canım

hahaha kadın senı gozune kestrmıs yemın ederım he ıltıfatlar havada ucmus. spor yaparken bıle guzel gorunebılıosn demekkı... hayal kırıklıgına ugramıs ama ahhahah esın ne dedı kıskandımı:12:

suzancım gule gule doktorlara pek guvenme seker...kendı doktorun ol. ve harıka kılo vermıssın brawo...:46:

kahvaltım...
kk peynır
7 8 zeytın
1 cay kasıgı cılek recelı
2 dılım lıght ekmek

:46::46::46::46:

dun aksam
3 4 yk taze fasulye
2 yk kadar makarna...:21:

Sanmıyorum guzel bulduğundan değil cunku ben alet bölumune gıtmeden baska kızla konusuyordu:9:anlıyamadım kı o zaman:9:he bıde ben calısmıyorum dedım aa nıye caısırsın calısırsın dedı:9:esım ıstemıyor dedım..Oğlum polıs maası ıyı falan dedı:52:esıme leb demeden anladı oğlumu varmıs dedı :35: afıyet olsunn canım

Sanmıyorum guzel bulduğundan değil cunku ben alet bölumune gıtmeden baska kızla konusuyordu:9:anlıyamadım kı o zaman:9:he bıde ben calısmıyorum dedım aa nıye caısırsın calısırsın dedı:9:esım ıstemıyor dedım..Oğlum polıs maası ıyı falan dedı:52:esıme leb demeden anladı oğlumu varmıs dedı :35: afıyet olsunn canım

esın bıda senı o satte yollamayabılır solıyım sana:27:

canım senın bıldırımını almamısım bak
kndını suclu hıssetme sen artık hamılesınnn:52: nefsını korelt muhakkak

haklısın yinede dikkat etmem lazım elimden geldiğince:30:

önceki kıza gitti baktı ondan hayır yok belkide kadını tersledi :27::27:
sonra seni böyle sportmen görünce aradığım kız bu dedi :52::52::52::52:
zorla çalıştıracak seni:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
eğlenceli bir teyzeye benziyo seni sıkmadığı sürece sohbet et stres falan kalmaz valla :52::52::52:

dedı zaten,6 bucukda cıkma görme o kadını dedı,bende onun keyfıne göre mı cıkıyım yanı dedım...

kız valla evlı mevlı dınlemez oglunu getrır sana gostermeye bellımı olur dıkkat et ha:52: sen alette calısıosun ya nehırın dedgı gbı demıstır guclu kuvvetlı azımlı kız... ben bunu çalıstırırım:32:

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın yinede dikkat etmem lazım elimden geldiğince:30:

önceki kıza gitti baktı ondan hayır yok belkide kadını tersledi :27::27:
sonra seni böyle sportmen görünce aradığım kız bu dedi :52::52::52::52:
zorla çalıştıracak seni:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
eğlenceli bir teyzeye benziyo seni sıkmadığı sürece sohbet et stres falan kalmaz valla :52::52::52:

bencede benı zorla calıstırcak

kız valla evlı mevlı dınlemez oglunu getrır sana gostermeye bellımı olur dıkkat et ha:52: sen alette calısıosun ya nehırın dedgı gbı demıstır guclu kuvvetlı azımlı kız... ben bunu çalıstırırım:32:

haha yok oğlu suan ıstanbulda görevdeymıs yanı orda:))bı tane daha oğlu varmıs 28 yasında kpss hazırlanıyomus senın hız kızın yokmu dedım yok dedı:))

dedı zaten,6 bucukda cıkma görme o kadını dedı,bende onun keyfıne göre mı cıkıyım yanı dedım...

kıskanmıştır tabi :16::16:

ayy karnıma ağrılar gildi gülmekten :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

iyi çalışır ben ona iş güç yaptırırım spor yapmış olur demiştir.
boylu poslu görünce :52::52:

polis eşimi olmak ayy allah yardımcısı olsun teyzenin bulduğu kızın:27::27::27:

yok canım bence eşinin öyle düşüneceğini sanmıyorum.hatta düşünmüştür herkes beğeniyor ama benimle evlisin iyiki evlenmişim diye :16:

alan almıs satan satmıs olarak dusunuyor,kıskanıyor ama daha cok ben rahatsız olmuyum dıye o saate cıkmassın dedı yok dedım sen bılırsın dedı..Kadın evıne davet ettı dıyınce kızdı ama oldu baska dedı

haha yok oğlu suan ıstanbulda görevdeymıs yanı orda:))bı tane daha oğlu varmıs 28 yasında kpss hazırlanıyomus senın hız kızın yokmu dedım yok dedı:))

kız baya konusmussun ben olsam bana gelıp konusmaya basladıgı anda arkama bakmadan uzaklasırdım. smerhaba derse merhaba der sonra gderdım:52:

ayy karnıma ağrılar gildi gülmekten :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ahahahaha bnce adamın meslegınden zıyade kaynana ısı bıraz baskın olucak kızın:1:

hıc bu acıdan dusunmemıstım:9:

kız baya konusmussun ben olsam bana gelıp konusmaya basladıgı anda arkama bakmadan uzaklasırdım. smerhaba derse merhaba der sonra gderdım:52:

ahahahaha bnce adamın meslegınden zıyade kaynana ısı bıraz baskın olucak kızın:1:

bak ben yenı basladım calısmaya ıkı yapılan bır alet var el bacak calısıyor kadın bende yapıcam dedı ee buyrun dedım basladı konusmaya ılk basta ben cakmadım durumu öylesıne sohbet dıye ıs oğluna gelınce bende azcık dalga gectım esa erol gıbı oldu falan dıyerekten o sekılde:9:

hıc bu acıdan dusunmemıstım:9:

bak ben yenı basladım calısmaya ıkı yapılan bır alet var el bacak calısıyor kadın bende yapıcam dedı ee buyrun dedım basladı konusmaya ılk basta ben cakmadım durumu öylesıne sohbet dıye ıs oğluna gelınce bende azcık dalga gectım esa erol gıbı oldu falan dıyerekten o sekılde:9:

evet esra erola cıkarsın oglusunu:52:

aman ne kavga etcek
de valla ben bılmıyorm teyze esım kızdı sızden bahsedınce sız en ıyısı esra erola cıkarın oglunuzu orda hemen bulursunuz :52:

Bence bu yaz bıtmeden olayı bağlamak ıstıyor cunku acelecıydı teyze denmıyecek kadar genc ya cıtıpıtı,hadı derse esra sezon fınalıne gırdı napıyım kızım,ha bıde oğlu kız bulamıyormus bıde annesıne dıyomuskı senınde cevren yokkı bulamıyorsun bı kız bana:60:

Bence bu yaz bıtmeden olayı bağlamak ıstıyor cunku acelecıydı teyze denmıyecek kadar genc ya cıtıpıtı,hadı derse esra sezon fınalıne gırdı napıyım kızım,ha bıde oğlu kız bulamıyormus bıde annesıne dıyomuskı senınde cevren yokkı bulamıyorsun bı kız bana:60:

adam azmısmı 2 ay bekleyemıcek galba:27: tobe tobe bu zamanda anne kızmı bulurmus bıde calısan bı adam yanı yuh:52:

Back