evde hıc bısı kalmadı dolapta revanı var gecen yapmıstım makarna peynır zeytın receller baska bısı kalmadı...
2 gundr wc olayı bnmde yok cok sısım
market zamanın geldı,benımde cıkmam lazım bır kac parca bısey,cok bısey almam gıdıcek kalır öyle dıye az alıyorum..Wc olayı ben bıldım bılelı sıkıntılı,bende kayısı yıyorum bıraz duzelıyor ama genetık
az almak daha ıyı sık ve az
bızım buyuk bı alıswerıs zamanımız geldı coktan peceteye kadar bısı klmadı
canm vc bnmde ole hergun olmuyo malesef sanırım buda bızım vucudumuzun cok yavas calıstgını gsterıokardesım tam tersımdır gunde 2 3 kez cıkar genetık degıl bnce o ıs
Buyuk alısverıs ben mersınden dönuste olcakbenımde öyle hergun olsada normalde gunde 2 kez ama nerdee eğer öyle olsa ben hıc kılo almam kı hep veırırım,esım de masallah cok özenıyorum yıyo yıyo nereyeeee,genetık sundan dedım annemde benım gibi
normalı yemekten sonra olması sanırım ole olsa valla verırız...esımde ole kahvaltıyı zor edıo kosuyo hemen bnde karnında bezelye olan bı solucan gbı dolasıorm ortada 3 aylık hamıle gbıyım suan
belkıde erkklerde olmuyo bu sorun kadınların belası malesef
Benım esımde kahvaltıdan önce ve sonra benı delı edıyorrsu ıcse gıdıyorr böyle seylere özenılırmı cok özenıyorummm oda dıyorkı benı kıskanıyorsun
ahahahah kıskanılmıcak gbımı masallah...
Bazen naza değdırdın dıyorbısey sorcam sacma ama senın esın ne kadr kalıyor acaba wc de benım kı 20 dk bazen yarım saat gercı oyun oynuyor telde,tum erkeklermı böyle özel mesaj attım okudunmu
Merhaba bayanlar nasıl gidiyor kilo vermeler... Bende pazartesi diyete kaldığım yerden devam ediyorum... Efeeylül sen Mersinli misin ?
ahahah esım bazen 30 sn de cıkar kısa iş demekkı
bazende 5 10 dk oda uzun ıs demekkı
selam kızlar
muhabbet koyumuş yine ama kaçırdım ben
sizin dün akşamki muhabbetleriniz okudum ama yorum yazamadan
benim monitör yandı
birden dumanlar çıktı monitörden
ekran gidip gidip geliyor zor attım kendimi odadan
allahtan hemen müdahale edecek biri vardı elektriği kestiler büyük bişey olmadı çok şükür
dün akşam:
1 küçük dolma (anne dolması:)) )
5 6 dilim karpuz
1 kase yoğurt
sabah:
3 ad eti form bisküvi
1 fincan yeşil çay
Öğlen:
1 ad çok küçük lahmacun (iş yerindeki menüydü)
salata
1 brd ayran
ara:
form çay 1 fincan
akşama karpuz kavun peynir ile geçiştirmeyi düşünüyorum
rengli olmam lazım ama 2 gün geçti olmadım hala
bu sabah biraz belirti vardı oda yok artık anlamadım neden ki acaba
beslenme şeklim değişti onun etkisi mi bilemedim
olsamda rahatlasam çok sıkıntı ve şişikinlik yapıyor
Merhaba bayanlar nasıl gidiyor kilo vermeler... Bende pazartesi diyete kaldığım yerden devam ediyorum... Efeeylül sen Mersinli misin ?
nerdesınn napıosn canm tasındınmı
merhaba,evet mersınlıyım:)
Evet taşındım guzum... Pazartesi salı izinliydim yerleştirdim her şeyi doğalgazımızda kaçak çıktı açmadılar o yüzden tesisatçılar bugün baktılar bulamadılar yarın daha detaylı bakacaklarmışSadece o sorunumuz kaldı Sen napıyorsun nasılsın...
Bende Silifke de okudum üniyiSeverim Mersini... İlçelerini daha çok seviyorum gerçi Sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
Evet taşındım guzum... Pazartesi salı izinliydim yerleştirdim her şeyi doğalgazımızda kaçak çıktı açmadılar o yüzden tesisatçılar bugün baktılar bulamadılar yarın daha detaylı bakacaklarmışSadece o sorunumuz kaldı Sen napıyorsun nasılsın...
Bende Silifke de okudum üniyiSeverim Mersini... İlçelerini daha çok seviyorum gerçi Sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
ayy nazar oda bısı olmaz hallolur
canım hayrlı olsn tekrar
bnde napım ıyım ya bıldgın gbı ew ew ew
Sılıfke anneannem oralı ben Merkez dım gercı pozcu,Mersın guzelde yazı nasılcok sıcak iyiyim tesekurler sen nasılsın?dıyet değilde korunma surecıne gırıyoruz ınsallah dıkkat edıcez yıne:))gözun aydın tasınmıssın
Teşekkür ederim tekrar darısı sizlere inşallah... Çalışmıyordun değil mi sen :44::44::44:
Okuduğum için yazları orda değildim benBenim daha vermem gereken kilom var vereyim bende koruma sürecine girerim inşallah... Evet taşındım teşekkür ederim darısı size inşallah eviniz yok ise
yok keyıf yapıyor benımkı
ucuz atlatmıssın canım yaa
menulerın guzel olmus canım,hamıle olma olasığın varmı
merhaba,evet mersınlıyım:)
turk kahvesı(şekersız)
1 kase kıraz
aksam:salata ve esımın makarnasının tadına bakarım..
yuruyuse cıkıcam guzel aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?