Bence bu yaz bıtmeden olayı bağlamak ıstıyor cunku acelecıydı teyze denmıyecek kadar genc ya cıtıpıtı,hadı derse esra sezon fınalıne gırdı napıyım kızım,ha bıde oğlu kız bulamıyormus bıde annesıne dıyomuskı senınde cevren yokkı bulamıyorsun bı kız bana
kapanın elınde kalırsahıbınden az kullanımıs polıs
teyze senin oğlun buralarda harcanıyo hemen bulamazsın esra erolda kapış kapış gider de
adam azmısmı 2 ay bekleyemıcek galbatobe tobe bu zamanda anne kızmı bulurmus bıde calısan bı adam yanı yuh
kapanın elınde kalırsahıbınden az kullanımıs polıs
yanında hediye olarak bir kayınvalide birde kpssye çalışan bir kayınço gel vatandaş gel
benimde bekar abim var 39 yaşında hazır kız ararken onuda evlendirsek
kanal d de şimdi gösteriyor kadının bi tanesi oğlu ile gelinini öldürmüş .
benımde 52 yasında dayım var bekar hıc evlenmemıs
hem zaten oda dımı yakın ama kesın esra erol sezon fınalıne gırdığı ıcın ankara-mersın ıstıyor mddı durumları ıyımıs:)
evet gıtsın polıs bır kız bulsun dımııı
hıc kullanılmamıs belkıde
ben kahve yapıcam nehırcım sana sormucam cunku yasak sana zaten sevmıyosunmankene yaparım o ıcer kesın suan bıseylerı topluyorr
40 yasında bı teyzem var benım de hıc ewlenmemıs
buraya yazalım belkı bırı okur
bizimkinin baya uzun zamndır sevgilisi varda bize hiç söylemiyo abime söylemiş oda bana söyledi.ayrıldılar deprosyana girmişti.
ama evleneceği biri değil anlaşılan yoksa niye tanıştırmasın demi .
40 yasında bı teyzem var benım de hıc ewlenmemıs
buraya yazalım belkı bırı okur
evlilik topiğine çevirdik vallahi
inşallah onlarda evlenip mutlu olurlar
ben kahve yapıcam nehırcım sana sormucam cunku yasak sana zaten sevmıyosunmankene yaparım o ıcer kesın suan bıseylerı topluyorr
suan bnde cay ıcıorum sısınle sohbet ederken
suan bnde cay ıcıorum sısınle sohbet ederken
inşallah canım ya teyzemın evlenmesını cok ıstıyorum ama sanırım artık zor yası baya gectı
evet canım yaa sevmiyorum kırk yılda bir içiyorum asitli şeylerde sevmiyorum.hamarat kadının halide başka oluyor hemenck misafirleriyle ilgileniyo
afiyet olsun.
ohh sefamız olsun
kızlar bende gidip biraz etrafı toparlıyayım hafta sonu eşim evde detaylı temizlik yapmıyacağım bi süre kendime dikkat edeceğim ev benden kıymetli değil yaa dağınıklıkları toparlıyayım yeterli
öğleden sonra doktora sonra abime gitmeyi düşünüyorum gitmeden yazarım görüşürüz
evet canım yaa sevmiyorum kırk yılda bir içiyorum asitli şeylerde sevmiyorum.hamarat kadının halide başka oluyor hemenck misafirleriyle ilgileniyo
afiyet olsun.
ohh sefamız olsun
kızlar bende gidip biraz etrafı toparlıyayım hafta sonu eşim evde detaylı temizlik yapmıyacağım bi süre kendime dikkat edeceğim ev benden kıymetli değil yaa dağınıklıkları toparlıyayım yeterli
öğleden sonra doktora sonra abime gitmeyi düşünüyorum gitmeden yazarım görüşürüz
afıyet olsun canım
evlenmeyı dusunmuyordur, yoksa evlenırdı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?