• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Bazen naza değdırdın dıyor:60:bısey sorcam sacma ama senın esın ne kadr kalıyor acaba wc de benım kı 20 dk bazen yarım saat gercı oyun oynuyor telde,tum erkeklermı böyle:52:özel mesaj attım okudunmu

canım benimkide aynı ben 2 dakikada çıkarım o 10 dakikadan önce çıkmaz bazen 15-20 dakikada oluyo ve telefonda oyun oynuyo:9::9:

selam kızlar
muhabbet koyumuş yine ama kaçırdım ben:19:
sizin dün akşamki muhabbetleriniz okudum ama yorum yazamadan
benim monitör yandı :36:
birden dumanlar çıktı monitörden
ekran gidip gidip geliyor zor attım kendimi odadan
allahtan hemen müdahale edecek biri vardı elektriği kestiler büyük bişey olmadı çok şükür

canım geçmiş olsun.

ahh canım keşke öyle bi olasılık olsa :31:
sanırım havalardan ve beslenme şeklinden kaynaklanıyor
ucuz atladım canım valla gören herkes verilmiş sadakan varmış diyor

afiyet olsun canım iyi akşamlar :16:

Nıye canım olasalık yok bellı olmaz test yaptırsana:52:
bır cocuğa ya da durumu olmayan bırıne sadaka verebılırsın..

canım benimkide aynı ben 2 dakikada çıkarım o 10 dakikadan önce çıkmaz bazen 15-20 dakikada oluyo ve telefonda oyun oynuyo:9::9:

canım geçmiş olsun.

ya senın esındemı oynuyor sınır oluyorum utanamasa 1 saat kalcak hadı dıye bağrıyorum:52:

Dun aksam 50dk(6km)tempolu yuruyus yaptım.O kadını gördum görmemezlıkten geldım dönuste alet calısmak ıcın baktım kımse yoktu ohh dedım,derken 2 dk olmadı geldı kadın:9:naber dedı ıyı saolun dedım,senı gördum gelırsın dıye bekledım gelmedın dedı,o yuvarlak yuruyus yerınde 3 kez yuruyormus ben duz gıdıyorum dedım,sende böyle yap ne gıdyosun oralara dedı,aynı yerle donup dolanmayı sevmem sıkar dedım falan yıne muabbet etmeye calıstı,kolay gelsın dıyıp cıktım:52:hehe(10 d alet calıstım)
1 tabak salata,2 kasık kıymalı makarna
bu sabah:
4 dılım karpuz
1 kk köy peynır
2 dılım kepek ekmek
2 sıyah zeytın

Dun aksam 50dk(6km)tempolu yuruyus yaptım.O kadını gördum görmemezlıkten geldım dönuste alet calısmak ıcın baktım kımse yoktu ohh dedım,derken 2 dk olmadı geldı kadın:9:naber dedı ıyı saolun dedım,senı gördum gelırsın dıye bekledım gelmedın dedı,o yuvarlak yuruyus yerınde 3 kez yuruyormus ben duz gıdıyorum dedım,sende böyle yap ne gıdyosun oralara dedı,aynı yerle donup dolanmayı sevmem sıkar dedım falan yıne muabbet etmeye calıstı,kolay gelsın dıyıp cıktım:52:hehe(10 d alet calıstım)
bu sabah:
4 dılım karpuz
1 kk köy peynır
2 dılım kepek ekmek
2 sıyah zeytın

teyze bayaa kafaya takmış bu işi sein de peşini bırakmıyor ama seni de çok yüz göz olmaman ii olmuş belli olmaz bu devirde her türlü insan var. Allah muhafaza kötü niyetli olur falan. Ben dikkatli ol derim canım. Yine de sen daha ii bilirsin tabii..:34:

dün akşam 1 kade yoğrut çorbası
domates soslu spagetti (çok severim kendilerini:56:) 2 kaşıktan fazla yidim:26:
yemekten sonra şekesiz çay
1 saat yürüyüş

sabah
yeşil çay
2 dilim parmak kalınlığında ve uzunluğunda börek
1 fincan şekersiz siyah çay.

İnşallah yarın kilom yerinde olur amma böle kaçamak yapmaya devam edersem halim dumannn...:18::18:

selam kızlar
muhabbet koyumuş yine ama kaçırdım ben:19:
sizin dün akşamki muhabbetleriniz okudum ama yorum yazamadan
benim monitör yandı :36:
birden dumanlar çıktı monitörden
ekran gidip gidip geliyor zor attım kendimi odadan
allahtan hemen müdahale edecek biri vardı elektriği kestiler büyük bişey olmadı çok şükür

geçmiş olsun canım şimdi okudum da gerçekten ucuz atlatmışsın. havalar da sıcak mutlaka etkiliyordur deli gibi ısınıyo benim bilg,sayar da çoğu zman

evde hıc bısı kalmadı dolapta revanı var gecen yapmıstım makarna peynır zeytın receller baska bısı kalmadı...
2 gundr wc olayı bnmde yok cok sısım:50:

bu aralar ben de kabızlık yaşıyorum yalnız benim zannediyordum. bol su tüketmek gerekiyo sanırım ben çok fazla içmiyorum 1 1.5 litre oluyo en fazla bide bu sabah ılık su içtim aç karnına normalde çok ii çalıştırırı ama ben hırs yaptıkça sanki yerinde sayıyo:44:

bu sabah:
4 dılım karpuz
1 kk köy peynır
2 dılım kepek ekmek
2 sıyah zeytın

ahahahhah delımıdr nedır ya hı sewmem ole yılısanları he
afıyet olsun canm

kahvaltım 1 sandvıch ekmegı beyaz arasına kk peynır
5 6 zeytın
1 cay kasıgı recel
cay

teyze bayaa kafaya takmış bu işi sein de peşini bırakmıyor ama seni de çok yüz göz olmaman ii olmuş belli olmaz bu devirde her türlü insan var. Allah muhafaza kötü niyetli olur falan. Ben dikkatli ol derim canım. Yine de sen daha ii bilirsin tabii..:34:

1 saat yürüyüş

sabah
yeşil çay

İnşallah yarın kilom yerinde olur amma böle kaçamak yapmaya devam edersem halim dumannn...:18::18:

aksam yeme makarna tadına bakabılırsın sadece,oooooo sabahda börek:20:yasak bunlar..Uzak duruyorum canımm:16:

bu aralar ben de kabızlık yaşıyorum yalnız benim zannediyordum. bol su tüketmek gerekiyo sanırım ben çok fazla içmiyorum 1 1.5 litre oluyo en fazla bide bu sabah ılık su içtim aç karnına normalde çok ii çalıştırırı ama ben hırs yaptıkça sanki yerinde sayıyo:44:

bol kuru kayısı,erık en azından duzenler

ahahahhah delımıdr nedır ya hı sewmem ole yılısanları he
afıyet olsun canm

kahvaltım 1 sandvıch ekmegı beyaz arasına kk peynır
5 6 zeytın
1 cay kasıgı recel
cay

evet kactım yıne buldu:9: afıyet olsun

1 saat yürüyüş

sabah
yeşil çay

makarna yasak canımmm amaaa yememelısın

eylulcum nasılsın napıosn benm bugun 3. gunum ve hala wc sorunum dewm dun marketede gdemedık 2,30 da geldı esım gtsek kaysı alcaktım

aksam yeme makarna tadına bakabılırsın sadece,oooooo sabahda börek:20:yasak bunlar..Uzak duruyorum canımm:16:

bol kuru kayısı,erık en azından duzenler

evet kactım yıne buldu:9: afıyet olsun

evlenirken 56 kiloydum şimdi 74 kiloyumm.. tamı tamına 18 kilo aldım... hayatımda hiç bukadar kiloya gelmemiştim.. polikstik over de var kilo almam çok kolay vermem bir okadar zor. artık çocuk düşünüyoruz ve olma şansı az.. ilaç tedavisi denedik olmadı bi kere hamile kaldım düşük yaptım.. sağlık için zayıflamayı düşünüyordum şimdi öncelik bebek oldu onun için kilo vermem şart.. biraz umutsuzum işte kendime güvenim azaldığını hissediyorum

makarna yasak canımmm amaaa yememelısın

eylulcum nasılsın napıosn benm bugun 3. gunum ve hala wc sorunum dewm dun marketede gdemedık 2,30 da geldı esım gtsek kaysı alcaktım

canım benım sen al kayısı ınıp bırde muz falan yesen

evlenirken 56 kiloydum şimdi 74 kiloyumm.. tamı tamına 18 kilo aldım... hayatımda hiç bukadar kiloya gelmemiştim.. polikstik over de var kilo almam çok kolay vermem bir okadar zor. artık çocuk düşünüyoruz ve olma şansı az.. ilaç tedavisi denedik olmadı bi kere hamile kaldım düşük yaptım.. sağlık için zayıflamayı düşünüyordum şimdi öncelik bebek oldu onun için kilo vermem şart.. biraz umutsuzum işte kendime güvenim azaldığını hissediyorum

Kendını kılo vermeye odakla bence,cocuğu zamana yay kılolu hamıle kalmakta kötu dusun bunu yasını boyunu bılmıyorum kac kg ıdeal?

bır fıncan sekersız yesıl cay
ıkı kasık kıymalı makarna,250 gr lıght yoğurt

Kendını kılo vermeye odakla bence,cocuğu zamana yay kılolu hamıle kalmakta kötu dusun bunu yasını boyunu bılmıyorum kac kg ıdeal?[/QUOTE]

27 yaşındayım 4 senelik evliyim yani bu kiloyu 4 yılda aldım ama son aylarda hızlandı :( 166 cm boyum canım adet günüm geldi bugün yarın olur şuanda çok şişlik ve halsizliğim var ama bu hafta içinde ciddi bir şekilde başlıcam başlamam gerekiyor burda yorumları okudukça motivasyonum artıyor

Kendını kılo vermeye odakla bence,cocuğu zamana yay kılolu hamıle kalmakta kötu dusun bunu yasını boyunu bılmıyorum kac kg ıdeal?

27 yaşındayım 4 senelik evliyim yani bu kiloyu 4 yılda aldım ama son aylarda hızlandı :( 166 cm boyum canım adet günüm geldi bugün yarın olur şuanda çok şişlik ve halsizliğim var ama bu hafta içinde ciddi bir şekilde başlıcam başlamam gerekiyor burda yorumları okudukça motivasyonum artıyor[/QUOTE]

50-55 kılo ıdeal,her evlenen kılo alıyor genelde bu böyle ama dur demek lazım daha gencız yanı dımı:1:adet gunu spor yap daha fazla kalorı kaybedersın,sana nacızane bır fıkır hamılelıkle alakalı,cok strese gırıyorus tahmın edıyorum ve profılıne baktım sadece hamılelık buna odaklanmıssın,bu stres bıle sana kg aldırıyor bence bunu kafaya takmayıp zamana bırakmalısın,allah ınsallah verır verıcektırde ınanaıyorum..Topıcte ıkı kısı hamıle kaldı gıttı sımdı bır arkadasımız hehırası hamıle stres olduğu dönemde hamıle kalmadı dusunmedığı ve ummadığı bır ay suprız oldu..Sende bu sekılde dusun ıstersen bıze katılabılırsın,sakın erteleme bu kılo ısını yarın bıtmez...

27 yaşındayım 4 senelik evliyim yani bu kiloyu 4 yılda aldım ama son aylarda hızlandı :( 166 cm boyum canım adet günüm geldi bugün yarın olur şuanda çok şişlik ve halsizliğim var ama bu hafta içinde ciddi bir şekilde başlıcam başlamam gerekiyor burda yorumları okudukça motivasyonum artıyor

50-55 kılo ıdeal,her evlenen kılo alıyor genelde bu böyle ama dur demek lazım daha gencız yanı dımı:1:adet gunu spor yap daha fazla kalorı kaybedersın,sana nacızane bır fıkır hamılelıkle alakalı,cok strese gırıyorus tahmın edıyorum ve profılıne baktım sadece hamılelık buna odaklanmıssın,bu stres bıle sana kg aldırıyor bence bunu kafaya takmayıp zamana bırakmalısın,allah ınsallah verır verıcektırde ınanaıyorum..Topıcte ıkı kısı hamıle kaldı gıttı sımdı bır arkadasımız hehırası hamıle stres olduğu dönemde hamıle kalmadı dusunmedığı ve ummadığı bır ay suprız oldu..Sende bu sekılde dusun ıstersen bıze katılabılırsın,sakın erteleme bu kılo ısını yarın bıtmez...[/QUOTE]

ahhh ah o 55 kiloları görebilirim inşallah.. çok sağol desteğin için.. çok haklısın uzun zamandır bu siteye giriyorum ve sadece hamilelik ile ilgili bölümdeyim bunu farkettirdin bana sanki başka konular yokmuş gibi bugün dank etti kilo problemi saç derken burası dikkatimi çekti.. bu ay dinlenme dönemindeiz zaten bende uzaklaştırıyorum kendimi bebek fikrinden ve inanıyorum kendiğinden olucak bende çok okudum zaten gerekli ilaçlarıma devam ediyorum işte pko olmasa herşey daha kolayda.. kısmet elbet Allah bizim için hayırlısını verecektir.. bu topic iyi geldi bana yaa :)

50-55 kılo ıdeal,her evlenen kılo alıyor genelde bu böyle ama dur demek lazım daha gencız yanı dımı:1:adet gunu spor yap daha fazla kalorı kaybedersın,sana nacızane bır fıkır hamılelıkle alakalı,cok strese gırıyorus tahmın edıyorum ve profılıne baktım sadece hamılelık buna odaklanmıssın,bu stres bıle sana kg aldırıyor bence bunu kafaya takmayıp zamana bırakmalısın,allah ınsallah verır verıcektırde ınanaıyorum..Topıcte ıkı kısı hamıle kaldı gıttı sımdı bır arkadasımız hehırası hamıle stres olduğu dönemde hamıle kalmadı dusunmedığı ve ummadığı bır ay suprız oldu..Sende bu sekılde dusun ıstersen bıze katılabılırsın,sakın erteleme bu kılo ısını yarın bıtmez...

ahhh ah o 55 kiloları görebilirim inşallah.. çok sağol desteğin için.. çok haklısın uzun zamandır bu siteye giriyorum ve sadece hamilelik ile ilgili bölümdeyim bunu farkettirdin bana sanki başka konular yokmuş gibi bugün dank etti kilo problemi saç derken burası dikkatimi çekti.. bu ay dinlenme dönemindeiz zaten bende uzaklaştırıyorum kendimi bebek fikrinden ve inanıyorum kendiğinden olucak bende çok okudum zaten gerekli ilaçlarıma devam ediyorum işte pko olmasa herşey daha kolayda.. kısmet elbet Allah bizim için hayırlısını verecektir.. bu topic iyi geldi bana yaa :)[/QUOTE]

Anlastık öncelıkle söylıyım burası dıyet yapmıyor sağlıklı beslenıyoruz ve kılolarımız gıdıyor yavas yavas,dıyet denılınce ınsan mutsuz oluyor.emınım verırsın 55 zaten önceden 56 dın.spor yapma fırsatın varsa yap callısıyormusun?

Son düzenleme:
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

aksam yemeklerı saat 7bucuk 8 arası olabılır,yaz ayında olduğumuz ıcın hava gec kararıyor
öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(lıght sut ya da yarım yağlı,bıtkı cayı)

kızlar tv den duyduğum bır kac önerım var
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.

HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.

SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır

BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor

sana bıtkı cayı önermıyorum hanı olur hamılelık olursa))acık sıyah cay sekersız ıcebılırsın

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

aksam yemeklerı saat 7bucuk 8 arası olabılır,yaz ayında olduğumuz ıcın hava gec kararıyor
öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(lıght sut ya da yarım yağlı,bıtkı cayı)

kızlar tv den duyduğum bır kac önerım var
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.

HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.

SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır

BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor

sana bıtkı cayı önermıyorum hanı olur hamılelık olursa))acık sıyah cay sekersız ıcebılırsın

süpersinnnn çok beğendimm hergün yazarak kendimizide kontrol etmemiz daha kolay ve etkili olucaktır eminimm.. çünkü hemen aklıma geldi bu uygulamaya dün başlasaydım bu sabahki kahvaltıyı yapamazdım :) utanırdım herhalde :) yarın sabahtan başlıyorum bende .. aranıza katılmak beni çok mutlu eder :) 2 ay tatildeyim zaten bol bol yürüyüşte yaparım yürüyüş parkuru çok yakınımda birtek ara öğünler beni zorlucak normalde 3 öğünü atlayan biriyim 6 öğün nasıl yapıcam bilmiyorum ..
buzlu su banada ilginç geldi ama mantıklı. tartılma konusu doğru sıkıntıdan gün içinde tartılığım oluyordu ve her defasında farklı çıkıyordu..
çok umutlandım bendee şimdiiiii teşekkürrr ederimm :P

süpersinnnn çok beğendimm hergün yazarak kendimizide kontrol etmemiz daha kolay ve etkili olucaktır eminimm.. çünkü hemen aklıma geldi bu uygulamaya dün başlasaydım bu sabahki kahvaltıyı yapamazdım :) utanırdım herhalde :) yarın sabahtan başlıyorum bende .. aranıza katılmak beni çok mutlu eder :) 2 ay tatildeyim zaten bol bol yürüyüşte yaparım yürüyüş parkuru çok yakınımda birtek ara öğünler beni zorlucak normalde 3 öğünü atlayan biriyim 6 öğün nasıl yapıcam bilmiyorum ..
buzlu su banada ilginç geldi ama mantıklı. tartılma konusu doğru sıkıntıdan gün içinde tartılığım oluyordu ve her defasında farklı çıkıyordu..
çok umutlandım bendee şimdiiiii teşekkürrr ederimm :P

tesekkur ederım,sayfaların baslaına bıraz bak ıstersen ne yıyoruz ıcıyoruz napıyoruz ıncele,2 ay tatıl olduğuna göre öğretmensın 2 ay yeterlı bır sure en azından 7-10 kg verırsın ıradelıysen.Aralarda bır elma,yağsız sut,kuru kayısı,kuru erık,cevız,fındık at ağzına ılla ara ana öğün değilkı,Spora gıtmeden önce sekersız turk kahvesı ıc sporda daha fazla yağ yakmana yardımcı olucak ağır ateste pısır ıcındekı kafeın ölmesın,spor sonrasında sut ıc cok faydalı vucut kaybettığı kalsıyumu alıyor yanında 1 elma(bır yudumsut,bır ıssırık elma)seklınde bu sekılde elmanın ıcındekı seker sutun ıcındekı proteınle ölmus olur....rıca ederım hangı sehırdesın

Back