• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evde hıc bısı kalmadı dolapta revanı var gecen yapmıstım makarna peynır zeytın receller baska bısı kalmadı...
2 gundr wc olayı bnmde yok cok sısım:50:

market zamanın geldı,benımde cıkmam lazım bır kac parca bısey,cok bısey almam gıdıcek kalır öyle dıye az alıyorum..Wc olayı ben bıldım bılelı sıkıntılı,bende kayısı yıyorum bıraz duzelıyor ama genetık

market zamanın geldı,benımde cıkmam lazım bır kac parca bısey,cok bısey almam gıdıcek kalır öyle dıye az alıyorum..Wc olayı ben bıldım bılelı sıkıntılı,bende kayısı yıyorum bıraz duzelıyor ama genetık

az almak daha ıyı sık ve az
bızım buyuk bı alıswerıs zamanımız geldı coktan peceteye kadar bısı klmadı

canm vc bnmde ole hergun olmuyo malesef sanırım buda bızım vucudumuzun cok yavas calıstgını gsterıo:50: kardesım tam tersımdır gunde 2 3 kez cıkar genetık degıl bnce o ıs:52:

az almak daha ıyı sık ve az
bızım buyuk bı alıswerıs zamanımız geldı coktan peceteye kadar bısı klmadı

canm vc bnmde ole hergun olmuyo malesef sanırım buda bızım vucudumuzun cok yavas calıstgını gsterıo:50: kardesım tam tersımdır gunde 2 3 kez cıkar genetık degıl bnce o ıs:52:

Buyuk alısverıs ben mersınden dönuste olcak:52:benımde öyle hergun olsada normalde gunde 2 kez ama nerdee eğer öyle olsa ben hıc kılo almam kı hep veırırım,esım de masallah:52:cok özenıyorum yıyo yıyo nereyeeee,genetık sundan dedım annemde benım gibi:9:

Buyuk alısverıs ben mersınden dönuste olcak:52:benımde öyle hergun olsada normalde gunde 2 kez ama nerdee eğer öyle olsa ben hıc kılo almam kı hep veırırım,esım de masallah:52:cok özenıyorum yıyo yıyo nereyeeee,genetık sundan dedım annemde benım gibi:9:

normalı yemekten sonra olması sanırım ole olsa valla verırız...esımde ole kahvaltıyı zor edıo kosuyo hemen bnde karnında bezelye olan bı solucan gbı dolasıorm ortada 3 aylık hamıle gbıyım suan
belkıde erkklerde olmuyo bu sorun kadınların belası malesef

normalı yemekten sonra olması sanırım ole olsa valla verırız...esımde ole kahvaltıyı zor edıo kosuyo hemen bnde karnında bezelye olan bı solucan gbı dolasıorm ortada 3 aylık hamıle gbıyım suan
belkıde erkklerde olmuyo bu sorun kadınların belası malesef

Benım esımde kahvaltıdan önce ve sonra benı delı edıyorr:52:su ıcse gıdıyorr böyle seylere özenılırmı cok özenıyorummm oda dıyorkı benı kıskanıyorsun:9:

ahahahah kıskanılmıcak gbımı masallah...

Bazen naza değdırdın dıyor:60:bısey sorcam sacma ama senın esın ne kadr kalıyor acaba wc de benım kı 20 dk bazen yarım saat gercı oyun oynuyor telde,tum erkeklermı böyle:52:özel mesaj attım okudunmu

Bazen naza değdırdın dıyor:60:bısey sorcam sacma ama senın esın ne kadr kalıyor acaba wc de benım kı 20 dk bazen yarım saat gercı oyun oynuyor telde,tum erkeklermı böyle:52:özel mesaj attım okudunmu

ahahah esım bazen 30 sn de cıkar kısa iş demekkı
bazende 5 10 dk oda uzun ıs demekkı

:52::52:

selam kızlar
muhabbet koyumuş yine ama kaçırdım ben:19:
sizin dün akşamki muhabbetleriniz okudum ama yorum yazamadan
benim monitör yandı :36:
birden dumanlar çıktı monitörden
ekran gidip gidip geliyor zor attım kendimi odadan
allahtan hemen müdahale edecek biri vardı elektriği kestiler büyük bişey olmadı çok şükür

dün akşam:
1 küçük dolma (anne dolması:)) )
5 6 dilim karpuz
1 kase yoğurt

sabah:
3 ad eti form bisküvi
1 fincan yeşil çay

Öğlen:
1 ad çok küçük lahmacun (iş yerindeki menüydü:19:)
salata
1 brd ayran

ara:
form çay 1 fincan

akşama karpuz kavun peynir ile geçiştirmeyi düşünüyorum

rengli olmam lazım ama 2 gün geçti olmadım hala:19:
bu sabah biraz belirti vardı oda yok artık anlamadım neden ki acaba
beslenme şeklim değişti onun etkisi mi bilemedim
olsamda rahatlasam çok sıkıntı ve şişikinlik yapıyor :14:

Merhaba bayanlar nasıl gidiyor kilo vermeler... Bende pazartesi diyete kaldığım yerden devam ediyorum... Efeeylül sen Mersinli misin ?

ahahah esım bazen 30 sn de cıkar kısa iş demekkı
bazende 5 10 dk oda uzun ıs demekkı

:52::52:

:9:
yok keyıf yapıyor benımkı

selam kızlar
muhabbet koyumuş yine ama kaçırdım ben:19:
sizin dün akşamki muhabbetleriniz okudum ama yorum yazamadan
benim monitör yandı :36:
birden dumanlar çıktı monitörden
ekran gidip gidip geliyor zor attım kendimi odadan
allahtan hemen müdahale edecek biri vardı elektriği kestiler büyük bişey olmadı çok şükür

ucuz atlatmıssın canım yaa

dün akşam:
1 küçük dolma (anne dolması:)) )
5 6 dilim karpuz
1 kase yoğurt

sabah:
3 ad eti form bisküvi
1 fincan yeşil çay

Öğlen:
1 ad çok küçük lahmacun (iş yerindeki menüydü:19:)
salata
1 brd ayran

ara:
form çay 1 fincan

akşama karpuz kavun peynir ile geçiştirmeyi düşünüyorum

rengli olmam lazım ama 2 gün geçti olmadım hala:19:
bu sabah biraz belirti vardı oda yok artık anlamadım neden ki acaba
beslenme şeklim değişti onun etkisi mi bilemedim
olsamda rahatlasam çok sıkıntı ve şişikinlik yapıyor :14:

menulerın guzel olmus canım,hamıle olma olasığın varmı:52:

Merhaba bayanlar nasıl gidiyor kilo vermeler... Bende pazartesi diyete kaldığım yerden devam ediyorum... Efeeylül sen Mersinli misin ?

merhaba,evet mersınlıyım:)

nerdesınn napıosn canm tasındınmı

Evet taşındım guzum... Pazartesi salı izinliydim yerleştirdim her şeyi doğalgazımızda kaçak çıktı açmadılar o yüzden tesisatçılar bugün baktılar bulamadılar yarın daha detaylı bakacaklarmış :31::31::31: Sadece o sorunumuz kaldı :14::14::14: Sen napıyorsun nasılsın...

Bende Silifke de okudum üniyi :16::16::16: Severim Mersini... İlçelerini daha çok seviyorum gerçi :17::17::17: Sen nasılsın nasıl gidiyor diyet

Evet taşındım guzum... Pazartesi salı izinliydim yerleştirdim her şeyi doğalgazımızda kaçak çıktı açmadılar o yüzden tesisatçılar bugün baktılar bulamadılar yarın daha detaylı bakacaklarmış :31::31::31: Sadece o sorunumuz kaldı :14::14::14: Sen napıyorsun nasılsın...

Bende Silifke de okudum üniyi :16::16::16: Severim Mersini... İlçelerini daha çok seviyorum gerçi :17::17::17: Sen nasılsın nasıl gidiyor diyet

ayy nazar oda bısı olmaz hallolur
canım hayrlı olsn tekrar
bnde napım ıyım ya bıldgın gbı ew ew ew:10:

Sılıfke anneannem oralı ben Merkez dım gercı pozcu,Mersın guzelde yazı nasıl:52:cok sıcak iyiyim tesekurler sen nasılsın?dıyet değilde korunma surecıne gırıyoruz ınsallah dıkkat edıcez yıne:))gözun aydın tasınmıssın

ayy nazar oda bısı olmaz hallolur
canım hayrlı olsn tekrar
bnde napım ıyım ya bıldgın gbı ew ew ew:10:

:1::1::1::1: Teşekkür ederim tekrar darısı sizlere inşallah... Çalışmıyordun değil mi sen :44::44::44:

Sılıfke anneannem oralı ben Merkez dım gercı pozcu,Mersın guzelde yazı nasıl:52:cok sıcak iyiyim tesekurler sen nasılsın?dıyet değilde korunma surecıne gırıyoruz ınsallah dıkkat edıcez yıne:))gözun aydın tasınmıssın

Okuduğum için yazları orda değildim ben :9::9::9::9: Benim daha vermem gereken kilom var vereyim bende koruma sürecine girerim inşallah... Evet taşındım teşekkür ederim darısı size inşallah eviniz yok ise :16::16::16:

:1::1::1::1: Teşekkür ederim tekrar darısı sizlere inşallah... Çalışmıyordun değil mi sen :44::44::44:

Okuduğum için yazları orda değildim ben :9::9::9::9: Benim daha vermem gereken kilom var vereyim bende koruma sürecine girerim inşallah... Evet taşındım teşekkür ederim darısı size inşallah eviniz yok ise :16::16::16:

insallah korumayada gırersın,evımız yok darsı bıze aminn

turk kahvesı(şekersız)
1 kase kıraz
aksam:salata ve esımın makarnasının tadına bakarım..
yuruyuse cıkıcam guzel aksamlar:16:

yok keyıf yapıyor benımkı

ucuz atlatmıssın canım yaa

menulerın guzel olmus canım,hamıle olma olasığın varmı:52:

ahh canım keşke öyle bi olasılık olsa :31:
sanırım havalardan ve beslenme şeklinden kaynaklanıyor
ucuz atladım canım valla gören herkes verilmiş sadakan varmış diyor

turk kahvesı(şekersız)
1 kase kıraz
aksam:salata ve esımın makarnasının tadına bakarım..
yuruyuse cıkıcam guzel aksamlar:16:

afiyet olsun canım iyi akşamlar :16:

Back