• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Bence bu yaz bıtmeden olayı bağlamak ıstıyor cunku acelecıydı teyze denmıyecek kadar genc ya cıtıpıtı,hadı derse esra sezon fınalıne gırdı napıyım kızım,ha bıde oğlu kız bulamıyormus bıde annesıne dıyomuskı senınde cevren yokkı bulamıyorsun bı kız bana:60:

demekki adamı ne kadar çıldırtıyorsa kadına bul demiş :9::9::9:

teyze senin oğlun buralarda harcanıyo hemen bulamazsın esra erolda kapış kapış gider de :27::27::27::27::27::27::27:

hem zaten oda dımı yakın ama kesın esra erol sezon fınalıne gırdığı ıcın ankara-mersın ıstıyor mddı durumları ıyımıs:)

adam azmısmı 2 ay bekleyemıcek galba:27: tobe tobe bu zamanda anne kızmı bulurmus bıde calısan bı adam yanı yuh:52:

evet gıtsın polıs bır kız bulsun dımııı

kapanın elınde kalır:52: sahıbınden az kullanımıs polıs:52::52:

hıc kullanılmamıs belkıde:9:

benımde 52 yasında dayım var bekar hıc evlenmemıs:9:

bizimkinin baya uzun zamndır sevgilisi varda bize hiç söylemiyo abime söylemiş oda bana söyledi.ayrıldılar deprosyana girmişti.
ama evleneceği biri değil anlaşılan yoksa niye tanıştırmasın demi .

ben kahve yapıcam nehırcım sana sormucam cunku yasak sana zaten sevmıyosun:9:mankene yaparım o ıcer kesın suan bıseylerı topluyorr

bizimkinin baya uzun zamndır sevgilisi varda bize hiç söylemiyo abime söylemiş oda bana söyledi.ayrıldılar deprosyana girmişti.
ama evleneceği biri değil anlaşılan yoksa niye tanıştırmasın demi .

hersey kısmet,dayım evlenıp basımımı yakıcam dıyor zaten babam yasında yanı emeklıde oldu:))ama arkadas gıbıyızdır acabas hıc evlenmedı dıyemıkı:51:

40 yasında bı teyzem var benım de hıc ewlenmemıs

buraya yazalım belkı bırı okur:ssz:

:))teyzen duymasın walla:52:

ben kahve yapıcam nehırcım sana sormucam cunku yasak sana zaten sevmıyosun:9:mankene yaparım o ıcer kesın suan bıseylerı topluyorr

evet canım yaa sevmiyorum kırk yılda bir içiyorum asitli şeylerde sevmiyorum.hamarat kadının halide başka oluyor hemenck misafirleriyle ilgileniyo :16:
afiyet olsun.

suan bnde cay ıcıorum sısınle sohbet ederken:51:

ohh sefamız olsun :52::52::52:

kızlar bende gidip biraz etrafı toparlıyayım hafta sonu eşim evde detaylı temizlik yapmıyacağım bi süre kendime dikkat edeceğim ev benden kıymetli değil yaa dağınıklıkları toparlıyayım yeterli:34:

öğleden sonra doktora sonra abime gitmeyi düşünüyorum gitmeden yazarım görüşürüz:54::54:

evet canım yaa sevmiyorum kırk yılda bir içiyorum asitli şeylerde sevmiyorum.hamarat kadının halide başka oluyor hemenck misafirleriyle ilgileniyo :16:
afiyet olsun.

kızlar bende gidip biraz etrafı toparlıyayım hafta sonu eşim evde detaylı temizlik yapmıyacağım bi süre kendime dikkat edeceğim ev benden kıymetli değil yaa dağınıklıkları toparlıyayım yeterli:34:

öğleden sonra doktora sonra abime gitmeyi düşünüyorum gitmeden yazarım görüşürüz:54::54:

saol canım:16:dıkkat et kendını yorma lutfen ben senın yerınde olsam ıstıraat ederdım bır sure:)))

afiyet olsun.

tabı canım usttten bı toparla yeter

afıyet olsun canım

evlenmeyı dusunmuyordur, yoksa evlenırdı zaten

ya bı ara dusundu bı ara dusunmuyorum dedı aslında ıstıo ama ne bılım annmler bırını bulmustu asker emeklısı bı tanıs dedıler olay cıkardı sonradan pısman oldu ne ıstıo bnde bılmıorm:31:

Back