Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bnm bı arkadasım var
o yemek yerken krıze gırersın mınık mınk
bole yemekmı onu yıo omu yemegı yıo
ben bole varya bı yerım karnın acıkır

bnm bı arkadasım var
o yemek yerken krıze gırersın mınık mınk
bole yemekmı onu yıo omu yemegı yıo
ben bole varya bı yerım karnın acıkır

acıkmasın acıkmasın

ben yavaş yerim ama benden yavaş yiyenlerde var normal yiyorum diyelim bir dilim ekmeği parça parça yapıp yiyorum alışkanlık tabi.eşim benim yemek yememle alakalı küçük parçalar halinde yediğimi söylüyor kaşığımı çatalımı çok doldurmuyormuşum.bide eşim dediki çatalı falan sen elinden bırakıyorsun ben hiç bırakmıyorum ondan kilo alıyorum diyo.

he bebegım bnde oleyım cok yavas yerım
1 satte
ama ıstahlı
bıde kasıkla hıc bısı yemem corba harıc bole dal kasıkmı derler
catalla ufak ufak

bıde enıne cızgılı gıymıs o elbıseyı nasıl tasıo gram cıkıntı yok
bıde mor tuluda cıta gbı ya

yemiyorlar spor yapıyorlar birde 2 kişil yiyipte kilo almayanlar var onlarada sinir oluyorum
seninde kilon fena sayılmaz 170 e 60 iyisin inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız.ben rahat 36 beden olmak istiyorum

yemiyorlar spor yapıyorlar birde 2 kişil yiyipte kilo almayanlar var onlarada sinir oluyorum
seninde kilon fena sayılmaz 170 e 60 iyisin inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız.ben rahat 36 beden olmak istiyorum

yok be gulum ıyı degılım
48 kıloydum aynı o kız gbı gram fazlar yoktu
sımdı sımıtım war gobek bacaklar kalın popo kocaman oldu
10 kg dırek yag olarak
annem bana hep zayfsın derdı cok guzelsın derdı
taakı salı gunune kadar
kılo wer dedı bana cok kılo almıssn yanların frlamıs dedı

ınsallah olucak destek olucaz bırbırımıze
36 deıl 34 olalım 34 tam fıt
sıfr gobek
ınce bel

Son düzenleyen: Moderatör:

ben hiç 34 olmadım
isterim tabide benim en idealim 52-53 altına düşersem bünyem zaten zayıf tansiyon falan sorunum oluyo.

ben geldımmm sabahkı menumu yazmıstım...

bugun evde degıldım mısafırlıkteydım

öğlen;
yarım açma

1 yemek kasıgı kerevız salatası

1 yemek kasıgı kırmızı lahana salatası

1 dılım pırasalı borek

yarım dılımde incecık tramısu

sonraa bunları yedıkten sonra 1 saat tempolu yurudum..toplamda 2 saat fln yurudum 2 lt yakın su ıctım ve aksam yemegı yemedım..

canım bırde tabloyu sayfanın basına alabılsek daha ıyı olabılır...

uuff bende 8 aylık evliyim 8 kilo aldım ayda bi kilo diyetisyene gittim çok gğzel verdim bi kaç kilo bıraktım sonra bende irademe hakim olamıyorum ama artık dur demem lazım vücudum çok kötü durumda boyum 1.60 kilom 66 ilk hedefim mayıs 15 te 60 kg olmak ve en az kalça bölgemden 5 cm incelmek çünkü kalçam benden yarım saat sonra geliyo erimesi lazım hadi bakalım hepimize kolay gelsin

Senle aynıymısız cnm bende 55 dım 62 oldum 6 ay oldu

Hoşgeldın. bizleysen cnm Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

Canım hosgelmişsin,yarım acma ve pırasalı börek aynı öğunde hamur yanı olmamısbunun ustune bırde tıramısu muuuuuuubunlardan bırını yıyebılırsın hepsını değil onun dısında salatalar ve yuruyusun çok ıyı tebrık ederım,suyu 2lt yakın değil en az 2lt ıcıyosun unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…