bende çok oluyo bi ara grip olmuştum 2 gün boyunca sürekli yatmıştım hiç birşey yiyememiştim.yeni grip atlattım ilk gün kocamda ben yatıp dinleniyorum diye bana doğru dürüst birşey hazırlamadı oda yemedi gerçi neyse2.gün baktım kimse yemek hazırlamıyo eşim bide işe gitmeyeyim falan dedi onu işe gönderdim yemeğimi falanda yedim kendime geldim.
bnm bı arkadasım var
o yemek yerken krıze gırersın mınık mınk
bole yemekmı onu yıo omu yemegı yıo
ben bole varya bı yerım karnın acıkır
acıkmasın acıkmasın
ben yavaş yerim ama benden yavaş yiyenlerde var normal yiyorum diyelim bir dilim ekmeği parça parça yapıp yiyorum alışkanlık tabi.eşim benim yemek yememle alakalı küçük parçalar halinde yediğimi söylüyor kaşığımı çatalımı çok doldurmuyormuşum.bide eşim dediki çatalı falan sen elinden bırakıyorsun ben hiç bırakmıyorum ondan kilo alıyorum diyo.
kızlar magnum mını badem reklamındakı kıa dıkkat ettınızmı hıc
kızın fiziği çok güzel
bıde enıne cızgılı gıymıs o elbıseyı nasıl tasıo gram cıkıntı yok
bıde mor tuluda cıta gbı ya
yemiyorlar spor yapıyorlar birde 2 kişil yiyipte kilo almayanlar var onlarada sinir oluyorum
seninde kilon fena sayılmaz 170 e 60 iyisin inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşırız.ben rahat 36 beden olmak istiyorum
yok be gulum ıyı degılım
48 kıloydum aynı o kız gbı gram fazlar yoktu
sımdı sımıtım war gobek bacaklar kalın popo kocaman oldu
10 kg dırek yag olarak
annem bana hep zayfsın derdı cok guzelsın derdı
taakı salı gunune kadar
kılo wer dedı bana cok kılo almıssn yanların frlamıs dedı
ınsallah olucak destek olucaz bırbırımıze
36 deıl 34 olalım 34 tam fıt
sıfr gobek
ınce bel
ben hiç 34 olmadım
isterim tabide benim en idealim 52-53 altına düşersem bünyem zaten zayıf tansiyon falan sorunum oluyo.
sıkılassan zaten olur 34 beden bnm aptıgım sporu yapmanı tawsıye ederım
ne yapıyosun dün yazmıştın ama unuttum
isteyenler insallah istedikleri kiloya kısa sürede ulasırlar
ben evlendiğimde 55 kiloydum 6 ay oldu ben 63 kilo oldum
gidisatım kötüydü ama sonra dişimle ilgili bi problem yasadım üzerine şimdi de grip oldum
59 kiloya düştüm hastalandığım için
önümüzdeki salı dişimden ameliyat olucam çok korkuyorum böyle giderse ben tekrar 55e düşerim
üzüntüyle yada sitrese girdiği zaman benim gibi kilo veren arkadaşlar varmı acaba merak ediyorum
uuff bende 8 aylık evliyim 8 kilo aldım ayda bi kilo diyetisyene gittim çok gğzel verdim bi kaç kilo bıraktım sonra bende irademe hakim olamıyorum ama artık dur demem lazım vücudum çok kötü durumda boyum 1.60 kilom 66 ilk hedefim mayıs 15 te 60 kg olmak ve en az kalça bölgemden 5 cm incelmek çünkü kalçam benden yarım saat sonra geliyoerimesi lazım hadi bakalım hepimize kolay gelsin
canım bırde tabloyu sayfanın basına alabılsek daha ıyı olabılır...
ben geldımmm sabahkı menumu yazmıstım...
bugun evde degıldım mısafırlıkteydım
öğlen;
yarım açma
1 yemek kasıgı kerevız salatası
1 yemek kasıgı kırmızı lahana salatası
1 dılım pırasalı borek
yarım dılımde incecık tramısu
sonraa bunları yedıkten sonra 1 saat tempolu yurudum..toplamda 2 saat fln yurudum 2 lt yakın su ıctım ve aksam yemegı yemedım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?