Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım yemegını yap sende ıstersen
haslanınca karnıbahar cok lezetlı olmuyo am yemegı gercekten guzel
hava guzel bugun kacrma yurume havası tam
kızlar ben şimdi çıkıyorum kocamda evde bugün market alışverişi falan var akşamda bi doğumgününe gidicem ama dikkat edicem merak etmeyin yazarım yediklerimi
öpüyorum sizi
Bende sporumu yaptım,nihayet bugun baskent ısındıı,hatta terledim yani,cok guzel gectı sporum,50 dk yurudum,20 dk spor alet çalıstım
super gdıosn
bn suan yogurt yıorm cok asırı acıktım
Bende acıktım lahan hasladım soğuyunca onu ıcıcem ve şuan yesıl cay ıcıyorum.2lt su tamam suan itibarıyle
daha 1 ltre falan ıcmısımdr ben ya
O kadar hareket yapıyosun,bu kadar az su neden?,benım 2lt surahım var yanına buyuk bardak nereye gıtsem yanımda onu aksama kadar bıtırıyorum,ilk gun zorladım ıkıncı gun su daha cok ıcmek ıstedım
bnm sporum senn kadar cok deıl yarım saattcık okadar
kosu bandım bozuk malesef
ya aksama kadar 2lt ye ulasırım sanırım
canm ıstemıo sureklı ac karnına su ehehhe
Bende koşu bandını soracaktım,bir an önce eşine yaptır.Benımde cnm ıstemıyor kendımı mecbur kılıyorum(cılde de faydalı su)mankennnn
manken
ya bebgım karnım hep ac hep ac
Canım nıye yulaf ezmesı almadın sen?dedım ya dusuk kalorılı atıstırmalık al yoğurtla ye bısey olmaz kı
ya onu yıyemıorm
bıde bnm 9 dan sonra cok acıktım
aksam
nasıl warya mdem
yapıstı bırbırıne oderece cok fena
Aksam süt içsen onu da mı sevmıyorsun,ya hanı su lıght çıkolata var ya kalorısı çok dusuk o gun fazla dan edıp onu ye,galeta al kepeklı bısey yapmaz maksat mıden bos kalmasın,ac kalırsan metabolızman yavaslar ve kılo veremessın kendını çok sıkma cnm:18:
haklısın ama gec satte yemeyın dıolar kafam karıstı kardesım ya
bıde kocam karsımda pastalaı dondrmaları gtruo
sennkı nasıl yıyomu yemıoyomu karsında
Geç saate yeme ama gun boyu tuket bu tarz aksam sut ıc tutar seni,birde sabah kahvaltıda yumurta ye o da tok tutuyor.Benım kı aksam pek bısey yemıyor belkı cay bıskuvı,o yemek yerken cnm ıstıyor ama ben bıtkı cayı yudumluyorum
slm kızlar ancak girebildim
sabah 1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
yeşilçay
1.5 lt karbonatlı su (aksama kadar 2.5 olur)
yogurt
special k
20 dakka trambolin 20 dakka sıkılaşma hareketleri yaptım aksama birazdaha zıplarım belki