Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Kızlar günlük yedıklerımızı sabah geldığınızde yazalım,nete giremeyenler musaıt olduklarında sabah,ara,öğle,ara,aksam,ara olarak da verebılırler

[table="width: 600, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]BOY[/td]
[td]BAŞLANGIÇ KİLO[/td]
[td]HEDEF KİLO[/td]
[td]ŞİMDİKİ KİLO[/td]
[td]TOPLAM VERİLEN[/td]
[td]BAŞLAMA TARİHİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EFEEYLÜL[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]62[/td]
[td]55[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7511[/td]
[td]24[/td]
[td]1.70[/td]
[td]60[/td]
[td]50[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]CGDOZDGN[/td]
[td]26[/td]
[td]1.64[/td]
[td]72[/td]
[td]55[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NEHİRASI[/td]
[td]32[/td]
[td]1.63[/td]
[td]56[/td]
[td]52[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SUZAN6638[/td]
[td]23[/td]
[td]1.65[/td]
[td]78[/td]
[td]60[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANOWFLAKEN[/td]
[td]24[/td]
[td]1.67[/td]
[td]80[/td]
[td]65[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BAHAR1989[/td]
[td]23[/td]
[td]1.51[/td]
[td]53[/td]
[td]46[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ŞÜKRAN88[/td]
[td]24[/td]
[td]1.55[/td]
[td]68[/td]
[td]55[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]22.03.2012[/td]
[/tr]
[/table]

BUYRUNN

Son düzenleme:

AYY cok tesk cnm sende olmasan ben bunu beceremıyorum çoook saol

canım eline sağlık çok güzel olmuş bu arada topiğin ablası benim herhalde

ellerıne saglık sen bızım teknojık fıstıgımızsın bundan boyle ehehe

eşimle 24de çıkmaya başladık 3,5 yıl sözlü kaldık 29umda evlendim dolu dolu oldu yani
boylarımızda hemen hemen aynı sayılır inşallah istediğimiz kilolarımıza ulaşırız

senin kısa zamanda vereceğin aşikar yahuu sen halledersin :)) ama bizi bırakıp gitmezsin dimi

isteyenler insallah istedikleri kiloya kısa sürede ulasırlar
ben evlendiğimde 55 kiloydum 6 ay oldu ben 63 kilo oldum
gidisatım kötüydü ama sonra dişimle ilgili bi problem yasadım üzerine şimdi de grip oldum
59 kiloya düştüm hastalandığım için
önümüzdeki salı dişimden ameliyat olucam çok korkuyorum böyle giderse ben tekrar 55e düşerim
üzüntüyle yada sitrese girdiği zaman benim gibi kilo veren arkadaşlar varmı acaba merak ediyorum

ayy zaten en büyük şikayetim hastayken bile asla iştahım kapanmaz :26: valla ama sağlıklı vermiyor olabilirsin su içmeyi ihmal etme bide protein bol bol al

evet evet yaşasın ama bşi diyeceğim boylarımız aynı sana neden 55 yeterli gelmiyorki ?? bence senin daha çok sıkılaşmaya ihtiyacın var gibi geldi bana ... olabilirmi ? :128:

evet spor yapmam lazım yapmıyorum göbeğim var kolay kolayda gitmiyo biraz kalçada var bugün sabah hepsini ölçtüm.bugün itibariyle yavaş yavaş evde spora başlayacağım ama basit hareketlerle.canım ben hamilelikte düşünüyorum kendimi birden spora verirsem devamını getirmem lazım temkinli yaklaşıyorum.eşimle daha önce konuştum bisikletler çok uygun hamile kaldıktan sonra belki alabilirim diye oda istersen şimdi al dedi ama hamile kalayımda sonra alırım dedim borçlarımız var.şimdilik yediklerime dikkat etsem yeterli diye düşünüyorum.yürüyüş falan yapan biriside değilim aslında bana göre hareketsizim bile

çok şükür istahımla ilgili bi problemim yok hatta hastayken
canım mantı su böreği falan ister yemeden de iyileşmem
ama dişim sorun olunca sıvı gıdalarla besleniyorum bu ara
ama normalde de bi hastalığı yokken bişeye cenım sıkılıp üzüldüğümde çok çabuk zayıflıyorum
dr a gitmelimiyim acaba kafam karıştı siz öyle deyince cgdozdgn

geçmiş olsun.benimde hasta olunca strese girince iştahım açılır

aynen bole ıstahı kesılenlerı grnce hayret ıcınde kalıorm yanı ıstahım 1 kez kesılmıstı oda sadce 1 gun

bende çok oluyo bi ara grip olmuştum 2 gün boyunca sürekli yatmıştım hiç birşey yiyememiştim.yeni grip atlattım ilk gün kocamda ben yatıp dinleniyorum diye bana doğru dürüst birşey hazırlamadı oda yemedi gerçi neyse 2.gün baktım kimse yemek hazırlamıyo eşim bide işe gitmeyeyim falan dedi onu işe gönderdim yemeğimi falanda yedim kendime geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…