• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

benm dunden kalma
kabak yemegım var
bıraz ondan
bıde karnıbahar yapıcam bırazda ondan yerım beklı

slm kızlar bende sizdenim 4 ay önce evlendim verdiğim bütün kiloları geri aldım ama vermeye başlıycam inşallah hep beraber

sağolun kızlar tesekkur ederim.. spor yapıyormusunuz bnm eşim yollamıyo

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

tam yerine gelmişim ozamn :) bende sabah 2 bardak karbonatlı suyumu içim(toplam2 bucuk litre) bir bardak yeşilçay
az ve sağlıklı yağsız tuzsuz yiyorum ama belirli listem yok istanbulda merkezi bi yerdeyim yürüme şansım yok
son günlerde araştırdım trambolin power jump sporu türkiyede yaygın değil ama çok kalori yaktırıyor
bugun başladım aldım evime ben fayda görürsem sizede tavsiye ederim

Ben haftada 4-5 gun 50 dk tempolu yuruyorum eğer cıkamassam evde dans hopla zıpla efor sarfet(eşini ikna et market bakkal bahane edıp çık)

bende bu gidişe dur dedim artık dayanamadım evime trambolin aldım 20 dakka zıpladım yaklasık 2000 zıplama 260 kalori gösterdi gösterge

Back