1LT su
1 fincan şekersız yeşil çay
1 kase yoğurt/yulaf ezmesi
selam kızlar nasılsınız
öğle yemeğimmm
1 kase çorba
yarım kase yoğurt
1,5 kase salata (mısır,salatalık,maydonoz sos:1 limon ve çok az tuz )
herkese afiyet olsun...
simit işine gelince evet bidahaki hafta sölimde ekmek alalım bari :26:
yeşil salataya bayılırım afiyet olsun arkadaşım ben bazen susam çörek otu ceviz peynir falan da atıyorum acayip doyurucu oluyor.
susam ve çörek otunu geçen bir programda görmüştüm ama denemedim bidahakine evden getirip ekleyeceğim güzel olabilir... salata artık bizim can dostumuz
öğle yemeğimmm
1 kase çorba
yarım kase yoğurt
1,5 kase salata (mısır,salatalık,maydonoz sos:1 limon ve çok az tuz )
herkese afiyet olsun...
simit işine gelince evet bidahaki hafta sölimde ekmek alalım bari :26:
afiyet olsun cnm güzel menü ben akşamları yulaf ezmesini tüketmeye çalışıyorumki çok fazla yemek falan tüketmiyeyim... ( ama aldım senden özendim :))
iyiyim canım
ben daha dün başlamaıştım bugün daha dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime yapabildiğim kadarıyla.
sabah
1 tane bzeli muffin
2 tane domates
şimdi
meyva yedim 3 adet
akşama bilmiyorum ne yapsam bana kalsa sadece salata abim ve eşim için sulu bir yemek yapmam lazım düşünüyorum.
acayip moral buldum sizinle.
Ben aksama tavuklu tarhana yaptım,rahatsızım ya belkı ıyı gelır dıye:44:
iyiyim canım
ben daha dün başlamaıştım bugün daha dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime yapabildiğim kadarıyla.
sabah
1 tane bzeli muffin
2 tane domates
şimdi
meyva yedim 3 adet
akşama bilmiyorum ne yapsam bana kalsa sadece salata abim ve eşim için sulu bir yemek yapmam lazım düşünüyorum.
acayip moral buldum sizinle.
geçmiş olsun canım bende yeni atlattım sayılır.bende ev yapımı tarhana içemiyorum.
geçmiş olsun cnm evet tarhana şifa gibidir... umarım en kısa zamanda geçer kırgınlığın...
ya evet burası insana resmen hayat veriyor :)) akşamları daha hafif geçiştirmeye çalış bence sabah ve öğlen zenginleştir ama hafif şeyler tüket mesela öğlen için salata yap kendine seviyormuşsunda bide tabi saat 18:00 ı geçirmezsen işte altın kurallardan biri bu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?