gecmıs olsun canm
napıonuz spor adına bısı varmı
ben geç saatte yemek yemeyi sevmiyorum eşimde geç geliyo zaten bende onu beklemeyip erkenden yerim.canım abim sebze pek yemiyo salatada yeşillikler falan yemiyo eşim herşeyi yiyo bende öyle.herkesin ortak yiyeceği birşeyler bulmaya çalışıyorum buda çok zor oluyo bana kalsa sadece sebze yerim.ne yapacağıma karar vereyim akşam olmadan hemen yiyeceğim.
ben geç saatte yemek yemeyi sevmiyorum eşimde geç geliyo zaten bende onu beklemeyip erkenden yerim.canım abim sebze pek yemiyo salatada yeşillikler falan yemiyo eşim herşeyi yiyo bende öyle.herkesin ortak yiyeceği birşeyler bulmaya çalışıyorum buda çok zor oluyo bana kalsa sadece sebze yerim.ne yapacağıma karar vereyim akşam olmadan hemen yiyeceğim.
Canım kahvaltıda ıkı cesıt bence az altın öğunumuz cunku o enerjıyle gune baslıyoruz,zeytın haslanmıs yumurta tok tutar,yumurtanın beyazını ye sadece
Aralarda yesıl cay ıcebılırsın canım su ıcıyosun 2 lt dımı?
eşimin işi vardı geç yattık ve erken kalktık ondan fazla birşey yiyemedim normalde bu kadar az yemiyorum.yeşil çay seviyorum bugünlerde ara verdim sanki şimdi hemen yapayım kendime.su 2lt yi rahat geçiyorduk sabah kalkar kalmaz su içenlerdenim akşamda öyele sonra gün içinde sürekli lavabo.ortalama 2,5-3lt kesin içiyorumdur.evde en fazla su tüketen benim
evde patlıcanım yok güveçin yanında pilav yapmam lazım iki gün öncede pilav vardı arada boşluk yapayımda onlarda zayıflasınlar.
Ben gecen hafta dıkkat etmeye basladım kendıme,yanı burda sayfa actığımda zaten dikkat edıyordum,haa kacamaklarım vardı yok değil..esım sureklı zayıfladın dıyıp duruyor,bölgesel kilom var bıraz sen kilonu verdın bıle dıyor(demekkı 6 dan sonra yememek bol su ıcmek ve yesılcay bıle kılo verdırdı)
Canım 4 kilo fazlan var eminim ki bu bır ayda kesın gider.
eşler daha iyi anlıyo tabieylül kilolarımızı haftalık mı ölçücez peki?ben günde kaç kez tartıya çıkıyorum tamamen alışkanlık ona görede dikkat etmeye çalışıyorum hatta küçük bir defterim var aylardır sabah ve akşam tartıldığım kiloları yazıyorum dün form puan diye bir site vardı ona üye oldum bu sabahta göğüs bel kalça bacak ölçülerimi aldım haftaya tekrar bakarım artık.
inşallah canım yaaahamile kalmadan önce biraz kilo vermek istiyorum doğumdan sonra nasıl vericem kiloları.
Hemen hemen zayıflamakla alakalı tum topıclerı okudum,hamılelıkten sonra kilo daha cok verıceğini dusunuyorum.Emzirince bıle verıyosun,çoçuk pesınde kosturup yemek unutacaksın coğu zaman(çıtır anne olmak ıcın dıkkat edıceksın yıne aynı kurallarımızı uygularsın)
Kimileri her gun tartılalım diyor ben karsıyım dk bası tartılmaya,Bu tansıyon ölçmeye benzer sureklı gun ıcınde tansıyon ölçulmez bence tartılmazda,haftada bir gun tartılıyoruz oda gelecek pazar gunu,daha yenı basladık acele etmıyelım,birden verılen kilo cok cabuk alınıyor.Gelecek pazar gunu kalkar kalkmaz tartılalım sonucu kendımızı görucezBilmiyorum sen uygulayacakmısın cnm ama ben hafta bır gun kendımı ödullendırecem abartmadan ıstedım den yıcem(6 dan sonra değil tabi)gelecek pazar gunu tartıldıktan sonra mesela bu bızı motıce edıcek,mutsuz,aç,motıve olmadan gun gecmez kendımızı yıpratmadan uzmeden sıkılmadan verelım kılolarımızı.yanı benım fıkrım bu:))
AA bıde hamılelık sonrası metabolızman bı erkek metabolızması gibi oluyoryanı buda suankının ıkı katı hemen hemen
tamam canım
arada yine tartılırım ama söylemem :18:
gelecek pazar derken 25inden mi bahsediyoruz.
bende hafta sonu büyük bi ihtimal pazar eşimle dışarı çıkabilirim yemek konusunda dikkat edicem zaten adamı alıştırdım dışarda et tavuk falan yemiyo,ev yemekleri bazen,salata ise favorimiz çorba ve salata dışarda yemek yeme olayını çok sevmiyorum nasıl yapıldığını bilmiyoruz heleki o hamburgeleri hiç yemem.
Bu pazar değil diğer pazar canım:)))1 NİSAN da tatılıyoruz bildirim yapıyoruz(1 nisan şakası yapmayalım ama
ben 32 yaşındayım her türlü dikkat etmem lazım evlendikten sonra 64 kiloya çıktım ve sonra normale döndüm benim için kilo bi takıntı tamam zayıf değilim ama normal kilodayım diye düşünüyorum yani kendimceama idealim 52-53.hep tetikte olursam doğum sonrasındada dikkat etmeye çalışırım yani inşallah bu yaşta alınan kilolar kolay verilmiyo ama ben vucudumu tanıyorum neleri yanlış yaptığımı biliyorum ama yine yapıyorum o ayrı
o zamana kadar ben 54 olurum herhalde
Sormadım spor yapıyormusun??eğer ki gun ıcınde aldığın kalorıyı en azından yarısını yakıyorsan enerjı sarfedıyorsan kesın verırsın
canım gün içinde yapmıyorum.
akşam yatmadan önce mekik çekiyorum bir kaç hareketim daha var onu yapıyorum ara vermiştim tekrar başlayacağım göbek kaslarım olsun isterim ama olmuyo en azından göbeğim sıkılaşsın çıkmasın o da yeter.eşim gayet iyisin diyo bana sanırım kendimi iyi hissedeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?