Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende zayıflamak istiyorum boyum 1,51 yaşım 23 kilom 53 ve bebek için uğraşıyoruz bende pco olduğu için zayıflamam lazım yumurtalıklar tembel olduğu içn benide alın aranıza
Hoşgeldin,tabiki gel hedefın kac?
şöyle bir 46 47 olsam fena olmucak hem gebelikte çok fazla kilo alıyorum önceki doğumumda hamile kaldığımda 42 kiloydum 62 kiloyla doğum yaptım yani çok fazla kilo alıyorum ama çok çabukta verebiliyorum irademe sahip çıkabilirsem tabiki
Cnm bızde ırade sorununu asmaya calısıyoruz,Kararlıysan bız dun basladık sen suan dan ıtıbaren baslıyabılırsın.
Peki ya yuruyus yapamazmısın
Cnm bızde ırade sorununu asmaya calısıyoruz,Kararlıysan bız dun basladık sen suan dan ıtıbaren baslıyabılırsın.
bende zayıflamak istiyorum boyum 1,51 yaşım 23 kilom 53 ve bebek için uğraşıyoruz bende pco olduğu için zayıflamam lazım yumurtalıklar tembel olduğu içn benide alın aranıza
tamam canım bende inşallah sizinle birlikte vereceğim.sen kaç yaşındasın
yok canım hiç yapamıyorum havalar güzel çıksam iyi olacak ama tek başıma sıkılıyorum.eşimin işleri yoğun o evde olsa yarım saat falan yürüyüş yaparız.
hoşgeldin bizde nisanda bebek yapmayı düşünüyoruz.
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
ben artık bu pazar değilde önümüzdeki pazar tartılırım olurmu
benimde karnım acıktı.akşam için mercimek çorbası patates köftesi ve salata yapmaya karar verdim.patatesler pişiyo.
şimdi kendime maydonozlu domatesli salata yaptım üzerine susam çörek otu 1 tanede ceviz attım.
birde lahanadan küçük bi parça kalmıştı onunda içine 1 yemek kaşığı kadar pirinç attım kapuska yaptım pişiyo kendime kadar.
belki akşama birşey yemem yada 1-2 köfte olabilir.
bendetarhana çorbası yapıcam birde pizza yapıcam ama ben çorba yerim hem tok tutuyo
Yürüyüşün ne denli önemli olduğunu çok çok iyi biliyorum,evet daha önce dıyetmıs sağlıklı beslenme uygulamadım,arastırıp uyguluyorum suan ama bundan 3 yıl önce ben yıne 63,5 olmustum cok fazla kılo göstermem boyumdan dolayı ama o dönemde 4 hafta boyunca çalıstığım yere arkadasla yuruyerek gidip gelirdim toplam ne kadar yani(90 dk)yarı sabah yarı aksam,gun ıcınde herseyı yerdık bız sabah poğaca,kek,öğlen dısarda pızza ne ararsan)ben 4 hafta sonunda ıse gıderken gıydım kot kemerlı olmasına rağmen belımden dusmeye basladı(bacakdan kılo verdım ıstedım buydu)tum kıyafetlerımı daralttım ve tartıldım 54 bucuk kılo ya dusmusum buda 9 kılo 4 hafta dusunun:))))