Eşim kendini kısırlaştıracakmış..!

Bu operasyondan kisirlastirma diye bahsedilmesi sadece beni mi rahatsiz etti?
Tüplerini baglatmis bir kadina da kisirlastirilmis mi diyorsunuz?
Bunlar gayet modern ve yaygin kullanilan kalici korunma yontemleri, bir nedenle anne baba olmak istemeyen herkes de uygulamali, cocuk sahibi olmak kazaya birakilacak is degil.

Evlat sahibi olmak icin Iki tarafin da istemesi lazim.
Ve siz esiniz asla istemezken pisman olur muyum diyorsunuz.
Istemedigi seyi zorla yapamaz kimse kimseye. Ona gore de onleminizi alin.
Esinin uslubu cirkin olabilir ama o da sizin tavrinizdan kaynakli bence..

Adam istemiyor öncelikle onu kabullenin.
Siz istiyorsunuz yada istemiyorsunuz onu bilemem ona göre kararınızı verin.
Benim eşim ikinci çocuk için acele etmek istemedi saygı duydum 8 yıl ara verdim.
Önlememimizi alalım ama olursa da aldırmam demiştim.

Bu kadar net istemeyen birine bu ısrar niye?

ay kendini mi kısırlaştıracakmış lütfen bana kızmayın ve şikayet etmeyin ama çok komik ya bunu mantıklı bi erkek söylemez hiç bi erkeğin kuracağı cümle değil eşiniz bi tuhaf
Esi tuhaf degil aslinda.
Bence kesinlikle 2.cocuk istemedigini konu sahibine kabul ettirebilmek icin bir nevi gozunu korkutuyor..yani asla ve asla diyor adam.

Istemiyor net.

Neden istemedigi de sallantili giden hatta bosanma asamasina gelebilen evlilige bagli bence.konu sahibi asil nedeni goruyor mu bilemem

Benim onayim olmadan bunu yaparsa benim için boşanma sebebidir bu. Çocuk istenmiyorsa önlem alınır ama dönülemez olmamalıdır. Eşinizin üslubu çok çirkin şuan gebe olsan bile bu çocuğu onunla yaptın. Madem çocuk istemiyor bı zahmet yanaşmasın. Pasta yiyim ama kilo almım. Pes.

+1
Onun icin veterinere gitsin yazdim ya!

Eşiniz size saygı duymuyor sizden ikinci bir çocuk istemiyor belki ileride boşanmayı bile düşünüyor olabilir bunun sebebi sizin baskıcı yada ısrarcı tavriniz olabilir. Tek taraflı dinliyoruz ona göre yorum yapmak gerekirse eşinizin istekleri normal ama uslubu çok yanlış itici.
Bunlari söylemesinin sebebi ya gerçekten istemiyor siz sürekli ısrar ediyorsunuz o da çözümü hakaret ederek buluyor. Ya da sizi sevmiyor ileriye dönük başka planları var.
İlla ikinci çocuk olmak zorunda değil zaten sizin iliskiniz çok başka bence. Anlatmadiginiz başka şeyler var gibi

Bu nasıl bı cıns ya. Kac yasında esın ve aılesıyle arası kotumuymuş cocukkken acaba. Ha bu arada o zaman hamıle kalma bu manyak aldırtır sana zorla bu sefer pısıkolojın bozulur tatlım dıkkat et ha bıde cocuk sesını sevmıyorsa pısıkolog sorunu var pıskıyatrıst ıyı olur

sanirim zor mu ne demek
bencil ukala saygisiz kurtaj ol diyrn vicdansiz bi kocan var
cocugunu yük olarak goren bi adamdan cok bisey bekleme
uzun soluklu bi evliligin olcaginizi sanmiyorum sahsi fikrim
cocuk her zaman yaramazdir simarik olmayan cocuk yoktur hadi cocukken yine iyi buyudukce sorunu artar e napcakmis esin kapinin onune mi koycakmis
esin bence gitsin hadım etsin kendini
cok sinirlendim...

Ya Allah korusun dile getirmek istemiyorum ama sadece kardeş meselesi değil. Bazı hastalıklar var ki kardeşten bağış oluyor vs anlatabildim mi.
Eşiniz bunu hiç mi düşünmüyor. Allahın verdiği emanet ettiği bir evlada böyle çile gözüyle bakarsa Allah onu çok kötü sınar. Densizlik tepkisi! Çok sinirlendim ya.
Ne diye evlenmiş çocuk istemiyorsa. Ha istemeyebilir de ama bunu evleneceği insana evlenmeden önce söylemeliydi.

ay tovbe estafurullah ıstemsız guldum kocan normal degıl ya ne demek kendımı kısırlastırırım! Sankı cok basıt bıseymıs gıbı soylemıs, ıstemeyebılır ama bu kadar sacma cumleler kurmak akıl ısı degıl.

Kanks olurlar artık

Tövbe estagfurullah.
İstemiyorsa yapmayın 2.çocuk,
Adam cinnet geçircek kıvama gelmiş,
Sorumluluk kaldırmamıyor demekki...

Ya ben çok güldüm okurken halinizi gözümde canlandırırken :)

Öncelikle size sabır dilerim eşiniz zor biraz ama sizin istekleriniz kadar onun da istekleri önemli unutmayın
Bu karara saygı duyun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…