- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
HahahahaBen çıtlattım, adam benim bedenim benim kararın dedi ya
İş başa düştü gene
İnsan sevdiğinden çocuğu olsun ister.. acaba sizi sevmiyor mu ?
Ne diyorsun canım ben eşimle gayet mutluyumSenle tek kalmamak için mi kızınızı ayırmıyor acaba :) :) ama işine gelince sevişiyor da.. onun bedeni onun yararı pişman olabilir mi diye sperm dondurun aklına yatarsa eşinizin sizin evliliğiniz beşik gibi biraz oraya biraz buraya ben sizin eşinizi çözemedim.
Ayrıca 2 bebeğim var şükürler olsun kısırlaştırma gibi bi dusuncemiz yokSenle tek kalmamak için mi kızınızı ayırmıyor acaba :) :) ama işine gelince sevişiyor da.. onun bedeni onun yararı pişman olabilir mi diye sperm dondurun aklına yatarsa eşinizin sizin evliliğiniz beşik gibi biraz oraya biraz buraya ben sizin eşinizi çözemedim.
Bunu okuyunca esiniz, sizin , kizinizin ve olmayan cocuklarinizin iyiligi icin luffen kendini kisirlastirsin demek geldi icimden.çok seviyor kızını..
ilgili de bir baba..
ama lafta istemeyerek yapıyormuş ben çalıştığım için yapmak zorunda olduğu için yapıyormuş bla bla..
Ayrıca 2 bebeğim var şükürler olsun kısırlaştırma gibi bi dusuncemiz yok
Ben de 2.çocuğu istemiyorum ama bu tamamen benimle ilgili. Bu düşünceye katılmıyorum.İnsan sevdiğinden çocuğu olsun ister.. acaba sizi sevmiyor mu ?
Ben de 2.çocuğu istemiyorum ama bu tamamen benimle ilgili. Bu düşünceye katılmıyorum.
Ben öğretmenim ilk kez böyle bir şey okuyorum bdv de daha kim bilir neler okuyacağızKedi mi bu kendini kısırlaştıracak ? İlk kez böyle birşey duydum,belki de benim cahilliğim .
Ben öğretmenim ilk kez böyle bir şey okuyorum bdv de daha kim bilir neler okuyacağız