- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
nedem boyle bisey istiyormus oeki rahatsiz olan kisiPsikolojide boyle bir rahatsizlik var okudum hikaye iki tane biri kolunu kesmek o uzvundan kurtulmak istiyor ancak boyle rahatlarim saniyor doktorlar hastaneye yatiriyor tedavi oluyor psikiyatrinin kitabinda geciyor yasanmis gercek hikaye digeri lendi gozlerini kor ediyor haberlerde var gozlerine asit damlattiriyor kor oluyor ailesi reddediyor vs...
Senin konularını hatırlıyorum. Eşin sana saygı duymuyor, çalışmadığın zamanlar ona batıyordu, geçen senden habersiz senin arkadaşınla buluştu, şimdi böyle kırıcı ifadeler.. Bence istiyorum dese de bu adamla çocuk yapma. He onun dışında adam haklı istemiyorsa zorla baba olamaz.
Eskiden kadinlar istemezdi simdi erkekler...
Korunsun o zaman. Kisirlastirma olayinda hormon dengesi degizecek cunku. O zaman da hic cekilmez. Antropoza girmis erkekler gibi...
Bilgilendirdigin icin sagol ama bildigim kadariyla ilerde fikrini degistirirse de geri donusumu var mi bu olayin peki?Yok vazektomi öyle bir işlem değil.
Aslında şöyle; erkek vücudu ürettiği spermin az bir kısmını cinsel ilişki ile atıyor, çoğunu içeride yok ediyor( bilimsel açıklamayı bilmiyorum), bu operasyonla bu oran yüzde yüze çıkarılıyor. O yüzden hormonal bir değişim oluşmuyor.
Aslında çok basit bir yöntem, kk ahalisi neden olayı hadımla eşit tuttu şaşırıyorum.
Konu sahibinin eşinin bu seçimi harici eleştirilecek çok falsolu hareketi/söylemi var ama, çocuk istemeyen bir kişinin korunmak istemesi bu kadar da anormal olmasa gerek. Nerelere getirildi konu. Mevcut çocuğunu eşini sevmediği bile söylendi.
Bilgilendirdigin icin sagol ama bildigim kadariyla ilerde fikrini degistirirse de geri donusumu var mi bu olayin peki?
Tam kelime anlamıyla "ısrar" !ISRAR ?
AynenBu bayan o bayan mi ? Hani esi aldatti sanmis