Eşim kendini kısırlaştıracakmış..!

nedem boyle bisey istiyormus oeki rahatsiz olan kisi
ama burda adam sanirim mecazi anlamda diyo kendimi kiairlastircam siye cocuk istemedigi icin yoksa oyle bisey saanmiyorum ben ciddi degildir heralde
zaten boyle dusunen bur adam cocugunu yuk olarak goruyosa karisini evini sevmiyo demektir
cocuk istemiyorum bahanesiyle aslinda karisindan ayrilmak istiyo cok bariz belli
bahane ariyo resmen

Senin konularını hatırlıyorum. Eşin sana saygı duymuyor, çalışmadığın zamanlar ona batıyordu, geçen senden habersiz senin arkadaşınla buluştu, şimdi böyle kırıcı ifadeler.. Bence istiyorum dese de bu adamla çocuk yapma. He onun dışında adam haklı istemiyorsa zorla baba olamaz.

Ay bu erkeklerde noluyo anlamiyom sanki çocuğu yapipta napiyolr başıma her sorumluluk kadında kusura bakmayın da öyle çok yakın bı tanıdığım var ikinci çocuğu saçma sapan bahanelerle istemiyo biz ondan bosanalimda öbüründen çocuk yapalım tarzında insanlar değiliz maalesef magazindekiler gibi erkek gibi kadinnda istemesi önemli hatta kadınınki daha önemli herşey kadinn üstüne başka nedenleri vardır kisirlasacm dediğine göre bence

kusura bakma da böyle öküz bir kocayı baba yapıp tepene çıkarmışsın

adama bak sevişirken iyi ama ben sorumluluk istemem git aldır demek kolay

benim kocam olacak bu adam koynuna girmem

Eskiden kadinlar istemezdi simdi erkekler...
Korunsun o zaman. Kisirlastirma olayinda hormon dengesi degizecek cunku. O zaman da hic cekilmez. Antropoza girmis erkekler gibi...

Bu bayan o bayan mi ? Hani esi aldatti sanmis

Eskiden kadinlar istemezdi simdi erkekler...
Korunsun o zaman. Kisirlastirma olayinda hormon dengesi degizecek cunku. O zaman da hic cekilmez. Antropoza girmis erkekler gibi...

Yok vazektomi öyle bir işlem değil.
Aslında şöyle; erkek vücudu ürettiği spermin az bir kısmını cinsel ilişki ile atıyor, çoğunu içeride yok ediyor( bilimsel açıklamayı bilmiyorum), bu operasyonla bu oran yüzde yüze çıkarılıyor. O yüzden hormonal bir değişim oluşmuyor.
Aslında çok basit bir yöntem, kk ahalisi neden olayı hadımla eşit tuttu şaşırıyorum.

Konu sahibinin eşinin bu seçimi harici eleştirilecek çok falsolu hareketi/söylemi var ama, çocuk istemeyen bir kişinin korunmak istemesi bu kadar da anormal olmasa gerek. Nerelere getirildi konu. Mevcut çocuğunu eşini sevmediği bile söylendi.

Bilgilendirdigin icin sagol ama bildigim kadariyla ilerde fikrini degistirirse de geri donusumu var mi bu olayin peki?

Bilgilendirdigin icin sagol ama bildigim kadariyla ilerde fikrini degistirirse de geri donusumu var mi bu olayin peki?

Var diye biliyorum ya, çok da güvenmemek lazım tabi buna tabi. Ama tüp bebek olmuyor sanırım. Kadınlarda tüp bağlatmada da tüp bebek şansı varken operasyon geri döndürülemiyor. İkisinin de avantajı dezavantajı var, konu sahibinin yaşı tabi bu kararlar için erken olabilir.

Adamın seninle ilgili bi sorunu olabilir.
Belki evliliği ile..
Belki de adam zaten sorunlu bi adam bilemeyiz.
Çocuk istemeyebilir saygı duyulur ancak bunu evlenirken söylemeliydi.
Belli siz istiyorsunuz ki yapmışsınız.
O vakit ayrılırdınız ama şimdi işler baya sarp.

Esas sebep seni aldattığı için, ikinci bir çocuğun da sorumluluğunu almak istememesi olabilir.. Bence zaten eşin istemiyorsa daha sağlıklı bir yolla sen korunmaya başlayabilirsin. Dersin bak ben bu korunma yolunu seçtim senin de sağlığından olmana gerek yok. Olur ya hayat ne gösterir bilinmez belki benden değil ama başka bi kadından çocuk istersin pişman olursun dersin. (bunu evliliğini oturtmak arandaki sorunları halletmek için kızın için yaparsın) zaten o adam da birkaç seneye olgunlaşır. Ha bu ya senin yanındayken olur ya da başkasının yanındayken onu bilemem ama

Ben şunu anlamıyorum. Bir insan illa anne ya da baba olmak zorunda mı? Çocuk istemek zorunda mı?
İstemiyor demek ki adam.

Ben seni anliyorum.. bi tanidigim var yasli kadincagizin bi tanecik oglu var.. ama oglu keske bi kardesim olsaydi diyor.. kadinda pisman.. tek cocukla bosanmaktansa iki cocukla bosanmak daha iyidir bana gorede.. tabiiki daha zor olacaktir ama o cocuk zaten ayrilmis anne babadan oldugu icin psikolojisi etkilenmis olacak.. biriyle ayni duygulari paylasmak vs. Iyi gelir diye dusunuyorum.. tabii bunun artisi eksisi uzun tartisilabilir...

Ama konu sahibi arkadasim senin herif kesin bir dille istemiyormus olanida sevmiyor gibi.. cok zorlanirsin hamile bile kalsan.. tek basina mucadele etmek cok zor..

Buarada erkeklerde baglatmanin geri donusu kesin var... kadinlardakininde var diye biliyorum ama erkeginki daha basit bir uslem doye biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…