Eşim beni istemiyor

Bugün çocuğu vermiyorum diye tehdit eden yarın en ufak bi cinnet anında çocuğu gözünüzün önünde öldürür. Öyle çok seviyorum ölüyorum bitiyorum derken bunu da katın hesaba. Çocuk ortaya konulmaz kavgaya malzeme edilmez. Siz de nasıl bırakıp gittiniz hayretlik bir olay

Ayrıldılar mı onlar
Suanda yine yengem ailesinin evinde tam 15 gün oldu çocuklara annem bakıyor yıllardır sürünüyorlar birkaç defa uzun süre aylarca ayrı kaldılar ama aynı sizin gibi en sonunda seviyoruz deyip devam ettiler suanda da kimse ilgilenmiyor onlarla yine barisirlar diye

Hanımlar selam
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık eşim 4 5 ay boyunca beni ablamlara bırakmadı en son eniştem bizi yemeğe çağırdı gelin falan diye eşim de gelmiyorum dedi bende beni bırak sen gelme istersen dedim kızdı sende gidemezsin dedi babamı aradım kendisiyle güzel güzel konuşsun diye eveledi geveledi babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu
Hakliyken haksız duruma düşmek bu olsa gerek.

Eşin cahil ve manipülasyon yapan biri. Abilerinin bilmem neyin kumar bağımlılığından, hapiste olmasından sana ne. Sanki hakimlik sınavına giriyorsunda ailenin siciline bakılıyor. Çocuğa sen bakacaksın. Küçücük çocuğu ona mı vereceklermiş, onu mu emecekmiş tövbe ya. Zorbalık yapıyor sadece.
Böyle bir adamın nesini seviyorsun? Ablan senin ablan, gitmezse gitmez. Sana nasıl böyle bir dayatma yapabilir. Bunun ilerleyen zamanları o ne derse ona göre yaşaman farkında mısın? Eşin senin efendin değil.
Valla babamın çok güzel bir sözü var. Mıçayım böyle sevginin içine diye.

Çocuğu için kocasını bırakamıyor olabilir Bibi, sırf çocuk aile ortaminda büyüsün diye bir taraflarını yırtıyor kadın burda.
Peki devam etsin 2 aylık bebeği babasına bırakıp gitmeyi valla ben anlıyamıyorum ben kedimi bırakıp gidemiyorum çünkü biyere 2 aylık süt bebesi dimi bu bıraktığı ben mi yanlış okuyorum

Hanımlar selam
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık eşim 4 5 ay boyunca beni ablamlara bırakmadı en son eniştem bizi yemeğe çağırdı gelin falan diye eşim de gelmiyorum dedi bende beni bırak sen gelme istersen dedim kızdı sende gidemezsin dedi babamı aradım kendisiyle güzel güzel konuşsun diye eveledi geveledi babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu
Evlilik laçka olmuş artık. Sizin aileniz ve onun ailesinin karışması falan olaylar derken dikiş tutar mı bundan sonra bilemedim.

Peki devam etsin 2 aylık bebeği babasına bırakıp gitmeyi valla ben anlıyamıyorum ben kedimi bırakıp gidemiyorum çünkü biyere 2 aylık süt bebesi dimi bu bıraktığı ben mi yanlış okuyorum
Ironi yapmıştım yahu 😅
2 aylık bebeği bırakıp gitmiş gerçekten, konu nereden okusan elinde kalıyor...
Kayınvalidesi ne küfür bile etmiş, şimdi kocamı çok seviyorum 😃
Valla ben kayınvalide olsam semtimden geçirmem bir daha

2 aylık bebeği nasıl bırakıp gittin ya anlamadım zaten kocanla otur konuş tartış ablanlarla sorunu neymiş, koca adamı babana azarlatmak nedir. Bebeğini bırakıp giderken kimin canını yaktığını zannediyorsun olan bebeğe oluyor, ayrıca boşanmaya niyeti olmayan niye baba evine gider onu da anlamıyorum evinde at tribini.

Baban da aranızda halledin demiyor damadı azarlıyor, sen adamın annesine küfür ediyorsun yani adamın ablanlara gitmeni istememesinin makul bir sebebi olabilir ailece tuhafsiniz. Bir de ondan dinlemek isterdim.

Ne bir giriş ne bir gelişme, dan diye konuyu anlatmışsınız. Bir de Allah aşkına bir nokta bir virgül bir şey koyun. Kendinizi ifade etmeniz zor zaten. Allah yardımcınız olsun, çok zor gerçekten. Keşke kayınvalidenize küfür etmeseydiniz, eşiniz bunu bağışlamayabilir. Ayrıca zaten aranızda ne geçtiğinden, konuların bu hale nasıl geldiğinden de bahsetmemişsiniz. Yoruma kapalı bir konu, sadece Allah en doğru kararları alabilmeyi, gönlünüzü de buna razı olabilmeyi nasip etsin.

Dört yılda tanimadiniz mi bu adamı?
Ne diye izin vermiyor ablaniza enişteden mi haz etmiyordu. İletişim kuramadiginiz bu adamla neden bebek yaptınız?
Ayrıca tekrar dönmek istemeniz ilginç değil mi adam mükemmel değil iletişim sıfır farkında mısınız?

X