Eşimin Akrabalarının Can Sıkıcı Halleri

Allah sabır versin; anlayışsız, saygısız, cahil insanlarla uğraşması çok zor. Sırf alınıp laf edecekler diye de çocuğunuzu bu sorumsuz insanlara emanet etmeyin. Delisi var, sapığı var, hırsızı var, var da var. Ne demek emanet edilen bebegi baskasina emanet etmek! Siz de lafı gediğine geldikçe çat çat pat küt otutturun. Varsın arkanızdan deli gelin, kötü gelin desinler.
Zaten öyle yapıyorum. Ağlamış, üzülmüş umurumda olmuyor. Çünkü 1 ksz söyle 2 kez söyle bana da fenalık geldi.

Yok ya kaç kez söyledik. En son çocuk 2 gün kustu onlar yüzünden de arayıp sormaya çekindiler laf işitecekler diye. Sonra yine aynı tempo. İstediğin kadar laf söyle. Utanma yok
Aman Allahim , çocuk 2 gün kustu ve siz eşinizle onlara cehennemi yaşamatmadınız öyle mi , evladımı son görüşleri olurdu, eşinizde de sizde de problemler var , çocuğunuza sahip çıkın...

Bağırıyo. Kavga etti kaç kez. Gitmedik bir süre mesafe koyduk. Doktordan yazılı kağıt aldık yedirmeyin diye. Ama azıcık çocuğu fazla görsünler aynı laçkalık devam. Biz de uzak duruyoruz. Arada görüşüyoruz. Ona rağmen yine hayır dediğimiz ne varsa çaktırmadan yapıyorlar
Valla yazık… bu cahillik başka bir şey değil…

Yok bacım vallahi şahidim. Konuşma be diyo eşime eşim bağırdığı zaman. Öyle sinip utanayım da yapmayayım bi daha demiyolar. Ben kızdığım zaman. Da kavga ediyoruz. Sonra hep tavır. Ben de tavır koyuuyoorum sonra eşim üzülüyor. Ama bana da bişey ddemiyr
Bişey dememesi zaten sıkıntı eşin annesiyle arasına hiç mesafe koymuyor kapı duvar olmayı hiç denememiş. Bak tamam kimse annesi babasına saygısızlık etmez kimse de KP, KV ye terbiyesizlik etmek istemez ama saygı karşılıklı bi şey.. elinizi ayağınızı bi çekin bak açık söyleyim ben olsam oradan taşınırdım biraz daha uzağa sürekli gelip gidemiceği bir yere. Bazen zor oluyor biliyorum taşınma olayları kira olayları ama huzur mutluluk nerdeyse oraya gidin. Abartıyor yani okudukça kurgudur inşallah diyorum.

Bişey dememesi zaten sıkıntı eşin annesiyle arasına hiç mesafe koymuyor kapı duvar olmayı hiç denememiş. Bak tamam kimse annesi babasına saygısızlık etmez kimse de KP, KV ye terbiyesizlik etmek istemez ama saygı karşılıklı bi şey.. elinizi ayağınızı bi çekin bak açık söyleyim ben olsam oradan taşınırdım biraz daha uzağa sürekli gelip gidemiceği bir yere. Bazen zor oluyor biliyorum taşınma olayları kira olayları ama huzur mutluluk nerdeyse oraya gidin. Abartıyor yani okudukça kurgudur inşallah diyorum.
Kurgu değil. Taşınmam kendi anneme ve babama ceza olur. Gelirler illa

Aman Allahim , çocuk 2 gün kustu ve siz eşinizle onlara cehennemi yaşamatmadınız öyle mi , evladımı son görüşleri olurdu, eşinizde de sizde de problemler var , çocuğunuza sahip çıkın...
Herkes her şeyi ne kolay yapıyo burda ya. Laf kalabalığı sadece. Son görüşleri olmadı, son emanet edişim oldu. Son çocuğa bişey yedirmeleri oldu. Sürekli Laf yemeyi kabul etmeleri demek oldu

Herkes her şeyi ne kolay yapıyo burda ya. Laf kalabalığı sadece. Son görüşleri olmadı, son emanet edişim oldu. Son çocuğa bişey yedirmeleri oldu. Sürekli Laf yemeyi kabul etmeleri demek oldu
Konu çocuğumsa evet çok kolay yapıyorum, size de öneriyorum...

Sadece her dakika laf söyleyip kendimi düşürmek istemiyorum. Sertim. Ama onlarla yüzgöz olamam sürekli kavga edip.
Bence kendinizi kandırmayın. Nerden mi biliyorum, kendimden. Yeni evliyken aman kimse üzülmesin diye ezilip büzülüyordum. Şimdi amaan banane aglarsa ağlasın moduna geçtim. Zaten o moda geçince anam bu kadın kimseyi sallamıyor deyip bu sefer onlar geri çekiliyor

Burda millete cevapları sert sert yazıyorsunuz ya kaynanaya da böyle yapsanız çözülmez mi ki 😂 Eşinize neden üzülüyorsunuz anlamadım ben bunun bir çözümü yokmuş gibi davranmayın. Çıkın gidin başka yere taşının. Bunu yaparsanız ancak çözülür çünkü kaynananız yüzsüz. İyilikle yaklaşmışsınız olmamış. Kavga dövüş de yapamazsınız anladığım kadarıyla. O zaman basit yani gidin o apartmandan uzağa taşının. Ya cinnet ya taşınma öyle diyeyim size 😂

Burda millete cevapları sert sert yazıyorsunuz ya kaynanaya da böyle yapsanız çözülmez mi ki 😂 Eşinize neden üzülüyorsunuz anlamadım ben bunun bir çözümü yokmuş gibi davranmayın. Çıkın gidin başka yere taşının. Bunu yaparsanız ancak çözülür çünkü kaynananız yüzsüz. İyilikle yaklaşmışsınız olmamış. Kavga dövüş de yapamazsınız anladığım kadarıyla. O zaman basit yani gidin o apartmandan uzağa taşının. Ya cinnet ya taşınma öyle diyeyim size 😂
Cinnet oldu bir iki kez. Ama dediğim gibi 2 gün sonra laylaylom. Taşınma imkanım yok. Aynı sertlikteyim tavsiye için tenks

Bence kendinizi kandırmayın. Nerden mi biliyorum, kendimden. Yeni evliyken aman kimse üzülmesin diye ezilip büzülüyordum. Şimdi amaan banane aglarsa ağlasın moduna geçtim. Zaten o moda geçince anam bu kadın kimseyi sallamıyor deyip bu sefer onlar geri çekiliyor
Çekiniyorlar laf söylüyorum diye. Arkamdan iş çeviriyorlar. Bu daha sinir bozucu. Anlamadığım, bilmediğim neler var kim bilir. Çocuk bi konuşsa anlatacak.

Düğün gecesi bile evinizden çıkmadılar- sürekli böyleydi ve sen böyle birinden çocuk yaptın. Maşallah yine kafalar pırıl pırıl.
Bak görüşüm eksilenince profiline giresim geldi. O kadar derdin, sorunun yok ki profilinin içeriğini gizlemişsin. 😄 eşin bir dediğini iki etmiyorsa buralarda sadece ücretsiz Güzin ablalık yapıyorsundur sen şimdi

Öncelikle yaşadıkların çok zor şeyler ve benim nezdim de de aşırı haklısın.Sana akıl veremem ancak tavsiyem eşin ile mevcut durumu ciddi bir şekilde konusmalisin arkadaşım. Bu seçim yapmak değil onun için ortak yol bulmak olmalı, o evden çıkıp ailesinin zırt pırt gelemeyeceği kadar uzak bir yere tasinabilir siniz mesela..emin ol maddiyat öne surulurse ki bu tavır devam ederse yol o gibi görünüyor emin ol daha masrafli..

Ve şunu sözü şuraya bırakmadan geçemeyeceğim benim boşanma kararı almamda ciddi yardımcı olmuştu 0 dan başlamak korkutuyor ve bu söze denk geldim hayatım iyi anlamda değişti

Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?” şems in bu sözü hayatımın en doğru kararıydi ancak bu kararı başkalarının söylemesi ile değil herseyi yaptığıma inandiktan sonra kendim aldım sana tek tavsiyem herseyi yaptığından emin ol kardeşim, umarım hersey düzelir 🙏😘

Öncelikle yaşadıkların çok zor şeyler ve benim nezdim de de aşırı haklısın.Sana akıl veremem ancak tavsiyem eşin ile mevcut durumu ciddi bir şekilde konusmalisin arkadaşım. Bu seçim yapmak değil onun için ortak yol bulmak olmalı, o evden çıkıp ailesinin zırt pırt gelemeyeceği kadar uzak bir yere tasinabilir siniz mesela..emin ol maddiyat öne surulurse ki bu tavır devam ederse yol o gibi görünüyor emin ol daha masrafli..

Ve şunu sözü şuraya bırakmadan geçemeyeceğim benim boşanma kararı almamda ciddi yardımcı olmuştu 0 dan başlamak korkutuyor ve bu söze denk geldim hayatım iyi anlamda değişti

Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?” şems in bu sözü hayatımın en doğru kararıydi ancak bu kararı başkalarının söylemesi ile değil herseyi yaptığıma inandiktan sonra kendim aldım sana tek tavsiyem herseyi yaptığından emin ol kardeşim, umarım hersey düzelir 🙏😘
Çok teşekkür ederim. Okuduğum en güzel yorum bu oldu. Evden çıkma imkanımız yok. Ev bize ait değil. Ve kirayı ödeyecek gücümüz de yok maalesef. Eşimle ailesi konusunda ortak fikre sahibiz. Ama artık eşimle geçmişte yaşadıklarımız ya da sadece ikimizin arasında gelişen problemler beni çok yıprattı. Boşanma kararını çoktan aldım. Ama bir adım atamıyorum sadece. Herkes biraz daha sabret yuva yıkmak kolay dedikçe bekliyorum. Sevgim ve saygım bitti eşime karşı. O bana çok düşkün. Karar vermek çok güç

X