• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni istemiyor

Ben konuşsun orta yolu bulsun diye aradım ya böyle olacağını bilseydim yapar mıydım
Aileler girince sorun büyür demedi mi kimse size.Yazık ,büyük bir dert de yokmuş ortada,babanı neden kattın.22 yıllık evliyim,eşimi bir kere dahi.şikayet etmedim aileme,zaman zaman biz de sıkıntılar yaşadık.Ama kendimiz çözmeliyiz sorunlarımızı.

1. Eşinizi ve kendi ailenizi birbirine düşman etmişsiniz
2. Kayınvalidenize ağıza alınmayacak bir şey söylemişsiniz
3. Eşiniz sebepsiz yere sizi ablanıza göndermiyor
4. Bebeğinizle tehdit ediliyorsunuz (ki sizin için ne kadar önemli orası tartışılır)

Bunca şeyden sonra bu evlilikten ne bekliyorsunuz? Huzur bulamayacağınız kesin.

Nasılsa emmiyor diye mi bu kadar rahat küçücük bebeğinize sırtınızı donebildiniz? Berbat bir anlatımınız var bu arada ve anladığım kadarıyla bir kaç günde ayrı kalmışsınız bebeğinizden üstelik. Çocuk falan umrunuzda değil sizin onu kocayla iletişim kaynağı olarak kullanıyorsunuz sadece. Ben 1 yaşında bebeğimi yarım saat birine bırakıp markete bile gitsem tuhaf oluyorum. Çok şey diyesim var da durduk yere banlanmayayim. Herkes anne olmamalı ya. Şeytana uydum demez mi bide 🤦

Eşimi çok seviyorum ayrılmak istemiyorum
Ben olsam senden yana döne boşanırım. Anama küfür edeceksin seni koynuma alıp yatacağım hee. Aklı varsa seni kapının eşiğinden sokmaz.
Hemen çocuk gibi babanı aramışsın vs. Belli ki daha çok sorunlar yaşanmış bu şekilde ki adam yılmış.
Adam sorunlu olsa seviyorum boşanmak istemiyorum demezdin. Akılsız başın derdini ayaklar geçer. Şimdi paşa paşa bekle kocani. Gelirse tabii😒

Hanımlar selam
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık eşim 4 5 ay boyunca beni ablamlara bırakmadı en son eniştem bizi yemeğe çağırdı gelin falan diye eşim de gelmiyorum dedi bende beni bırak sen gelme istersen dedim kızdı sende gidemezsin dedi babamı aradım kendisiyle güzel güzel konuşsun diye eveledi geveledi babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu
niye ablanıza bırakmadı, bırseyler mı oldu daha oncesınde, ya da esınız her zaman mı böyle, ailenizle görüştürmek istemiyor mu

yani yorum yapmak için o kadar eksik bilgi var ki... kimisi sayfalarca yazıp darlıyor ama sizinki de geldim, evde yoktunuz diye yazan kargocu mesajları kadar kısa olmuş valla

Ben konuşsun orta yolu bulsun diye aradım ya böyle olacağını bilseydim yapar mıydım
yahu orta yol dediğin nedir

ablana gıtmek zorunda mısın, evet gıtmek ıster herkes ama kavga edecek ve babanı aratacak kadar neden bu kadar önemli hale getırıyorsun bunu.

dogru bır zamanda esınle konusursun, senı gondermemeye calısması neden vs ogrenır anlar cozersın

sıddet goren bır kadın gıbı, babanı neden hemen arıyorsun

bu erkeklerın annem de annem dıyıp , kadınların da babam gelsın babamı aradım babamın evi... ıkısınden de bıktım, es olmak, bırey olmak yerıne bırının cocugu olarak kalmayı tercıh ettıklerınden bazı evlılıklerde kucuk sorunlar bıle buyuyor valla.

gercekten onemlı bırsey olmadıkca, yıllarca aılemi bırsey yansıtan bırı olmadım 41,5 yasındayım 2 evlılık yaptım haberlerı olmadı cunku ben unutacagım ya da barısacagım ama onları huzursuz etmıs olacagım, ayrıca esıme ya da aılesıne karsı ofkelı kalacaklar. bunu da dusunemıyor ınsanlar ya, hemen sıkayet, hemen dert yanma. okulda sacını ceken cocugu, annesıne babasına kosa kosa gelıp anlatan cocuklar evlenıyor, bır de cocuk yapıyorlar işte... bızım ulkenın evlılık şeması belli.

Hanımlar selam
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık eşim 4 5 ay boyunca beni ablamlara bırakmadı en son eniştem bizi yemeğe çağırdı gelin falan diye eşim de gelmiyorum dedi bende beni bırak sen gelme istersen dedim kızdı sende gidemezsin dedi babamı aradım kendisiyle güzel güzel konuşsun diye eveledi geveledi babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu
yani evde biri ile görsen, cocugunu bırakıp da gıtmezsın baska yere

ben evdeki kedıyı bırakıp gıdemıyorum, esımle tartısınca. ben olmayınca, bu hayvan ortada kalacak, helak olacak diye dusundugum oldu, ya da evden uzaklastım aksam eve gec gıttım küsüm diyelim eşime. ben , geç geleceğim lütfen mamasına bakar mısın diye sorarım, aklım onda kalır, küs olduğum eşime, kedimi bırakmıyorum, sen 2 aylık bebeği mi bırakıyorsun

bırakacaktın niye doguruyorsun yahu, ya da baba evine koşa koşa gitme hevesi nedir .

Hanımlar selam
ve en onemlisi sıze cocugunuzu vermıyorlar tamam, sız anne olarak uzuluyorsunuz ama kımseye kufur etmeye hakkınız yok
üstelik esınızın annesi, yani adam katil olsa, annesine kufur ettıgınız ıcın o melek durumuna duser, ve sızı affetmez.

annene bu haftasonu gıtmeyelım denılmesını bıle kabullenemeyen erkeklerden bahsedıyoruz, annesıne kufur mu ettırecek bir Turk erkegı, Turk eşi... iyice düşünüp, cevabı bulursunuz zaten

Bebeğim anne sütü almıyor rahatsız
arkadaşım sen nerde yaşıyorsunuz

uzayda mı

bebek sut alsa da almasa da, anne ılgısıne muhtac olarak gorulen yaslarda olan hıc bır cocuk, akli dengesi bozuk ya da yuz kızartıcı bır yaşamı olmadıkca ya da yasal bır sucu olmadıkca.... asla ve asla anneden ayrılmaz... hıc mı okumuyorsunuz yahu..

ben anne degılım ama ben bile biliyorum bir annenin haklarını

Peki devam etsin 2 aylık bebeği babasına bırakıp gitmeyi valla ben anlıyamıyorum ben kedimi bırakıp gidemiyorum çünkü biyere 2 aylık süt bebesi dimi bu bıraktığı ben mi yanlış okuyorum
selamlar

ben de aynı yorumları yaptım inan ben kedimi bırakıp gidemiyorum

1. Eşinizi ve kendi ailenizi birbirine düşman etmişsiniz
2. Kayınvalidenize ağıza alınmayacak bir şey söylemişsiniz
3. Eşiniz sebepsiz yere sizi ablanıza göndermiyor
4. Bebeğinizle tehdit ediliyorsunuz (ki sizin için ne kadar önemli orası tartışılır)

Bunca şeyden sonra bu evlilikten ne bekliyorsunuz? Huzur bulamayacağınız kesin.
:super::super::super::super:

Konunun başı çok tuhaf
Kiz kardesinize gidemediniz diye mi bunca tantana
Anlatilmayan bir şeyler var gibi

Ben ne okudum diye defalarca başa dönüp okudum 2 aylık bebeği bırakıp babaevine döndünüz kardeşinize gidemediğiniz için böyle yaptınız üstüne . Şakamısınız ya siz gerçekten :KK43: yazıkkk... Üstelik anne sütü almıyor rahatsız diyorsunuz :(

Back