Ben konuşsun orta yolu bulsun diye aradım ya böyle olacağını bilseydim yapar mıydım
yahu orta yol dediğin nedir
ablana gıtmek zorunda mısın, evet gıtmek ıster herkes ama kavga edecek ve babanı aratacak kadar neden bu kadar önemli hale getırıyorsun bunu.
dogru bır zamanda esınle konusursun, senı gondermemeye calısması neden vs ogrenır anlar cozersın
sıddet goren bır kadın gıbı, babanı neden hemen arıyorsun
bu erkeklerın annem de annem dıyıp , kadınların da babam gelsın babamı aradım babamın evi... ıkısınden de bıktım, es olmak, bırey olmak yerıne bırının cocugu olarak kalmayı tercıh ettıklerınden bazı evlılıklerde kucuk sorunlar bıle buyuyor valla.
gercekten onemlı bırsey olmadıkca, yıllarca aılemi bırsey yansıtan bırı olmadım 41,5 yasındayım 2 evlılık yaptım haberlerı olmadı cunku ben unutacagım ya da barısacagım ama onları huzursuz etmıs olacagım, ayrıca esıme ya da aılesıne karsı ofkelı kalacaklar. bunu da dusunemıyor ınsanlar ya, hemen sıkayet, hemen dert yanma. okulda sacını ceken cocugu, annesıne babasına kosa kosa gelıp anlatan cocuklar evlenıyor, bır de cocuk yapıyorlar işte... bızım ulkenın evlılık şeması belli.