Eşim kendini kısırlaştıracakmış..!

Bu camisa ikinci çocuk çok zati.. ama kisirlasma mevzusu çok kotu hayat bu ne olacağı hic belli olmaz yarin obur gün bi hastalık olur bişi olur o ikinci bebek sizden birinin hayatini kurtarır bilemessiniz sakın öyle bi hata yapmasina izin vermeyin her türlü korunma sekli olur ama bu çok fazla.. geri dönüşü olmayan yöntemlere basvurmamak lazim ne olur ne olmaz...

Olaya "Git kurtaj mi oluyorsun ne oluyorsan ol" gibi çirkin cümleleri karıştırmasa, olabilir dicem. Ama bir candan bahsediyoruz. İstemediğini daha yumuşak bir dille anlatabilirdi. Yine kesin konuşurdu isterse ama böyle kaba olmamış olurdu. Farz edin ki hamilesiniz, eşiniz kürtaj olmanızı istiyor. Sizde bebeğinize kıymak istemiyorsunuz. Ne yapacak, söylediği gibi çıkacak mı bu düzenden? Sizi terk mi edecek?

Süpriz bir bebek gelseydi ve bende onu öldürmek istemeseydim, eşim de beni bu yüzden terk edecekse kapıyı gösterirdim sanırım..

Bence cocuk karari 2 kisinin istegiyle olmali biri kararsizsa o kisiye hayat zindan olabiliyor. Keske ilk cocuk icin bekleseymissiniz esinizin kararini degistirecek seyler yapsaymissiniz ama allah vermis olmus bitmis. Esinizin kendini kisirlastirmasi diye birsey olamaz o hayvanlarda olyor. Onun yerine spiral taktirin bbce..

Benm hassas noktam bebeklerim oldugu icn esim Boyle tepki verse dunyayi basina yikarim heralde. Her firsatta bebegimi sevmedigini bu yuzden onu hata olarak gorup bida istemedigini dile getirirdm heralde
Tabii Sen boyle yapma.. konus esinle cocugumn yalnz buyumesini istemiyorum de. Guzellikle hallet

karı koca ikinizde anormalsiniz. biri der çocuk istemiyorum yoksa beni unut biri de maşallah korunma yönteminden bir haber hamile kalır oh ne ala

Adam istrmiyor olabilir. Keza bu zamanda 2. Çocuk şartları zorluyor. Rabbim bi tane vermiş. 4 elle ona sarıl yetiştir. Adamı suçlu bulmadım ben. Haklı kendince

2.Çocuğu yapmayı şu an zaten sen de düşünüyormuşsun, ilerde istersek diye varsayım üzerinden konu açmışsın. İlerde 2.cocuk isteyip İstemeyeceğinin belli olmadığı gibi, eşinin ileride fikrinin değişip değişmeyeceği de belli değil. Adam şu an çocuk istemiyorsa istemiyordur, neticede ortak alınması gereken bir karar, ha ama verdiği tepkiler çok mu sert evet çok sert. Daha uygun dille ifade etseymis keşke ama tahammülü kalmamış sanırım babalık ağır gelmiş biraz.

Zaten adan tahammülü kalmadığı için kısırlaştırma falan mübalağa yapmış, öyle bir şey düşündüğünden değildir bence. Ona gelene kadar bunun kondomu var, dkh var, spirali var bunları deneyin.

Evet çok doğru bunların hepsi çok açık görünüyor zaten. Kocam kendini kisirlastiracak ameliyat olacak deyince insan vi kalıyor sadece :)

Bu tarz cocuk isteyip, istememe konulari evlendikten sonra degil, once konusulmali. Utandigindan konusulmuyo sonrada insan boyle kotu surprizle karsilasiyor. Ne diyim uzuldum. Bu konuda uyusmak cok onemli

bende alkışlıyorum.ama kocanızın niyeti yoksa hiç bunla ilgili hayal kurmayın inan gitmemesinden daha sinir durumlar ile uğraşırsın.benimki pek gelmezdi.ilk haftalarda kanamam olunca geldi benimle doktora.ama uykusuzluktan uyukladı durdu .rahatsız oldu tripleşip durdu.sabretmedi beni daha bir sinir etti.o yokken sakin sakin muayenemi olur giderdim evime.yani gönüllü istemeyen adamı zorla yanına getirince de bir şey olmuyor.

Birinci hamileliğinizde eşiniz sizi çok yıpratmış.Böyle adama değil çocuk vermek eline su bile dökmem ben.Defolsun gitsin kendini kısırmı ediyor ne ediyorsa kendine etsin..Hayat çocuklardan ibaret değil sizde çocuğunuzu büyütüp bir işe girin kendiniz ve çocuğunuz için azda olsa bir birikim yapın.İleride ne olacağı hiç belli olmaz yani..

Ya çoğunluk eşe yüklenilmiş de...
Adam evlenmiş, daha evliliğin tadını çıkaramadan ve hayallerini gerçekleştiremeden, 6 ay sonra hamilelik olmuş. Adam belli ki özgür ruhlu, bu kadar ağır sorumluluk ona ağır gelmiş.

Demek ki o kadar içinde kalmış ki öfkesi geçmiyor..bence konu sahibi bencillik etmiş acele ederek, gerçi yaşını bilmiyorum anne olmak için ama..

Yada hayatında başka birisi vardır..(ihtimal tabiki) bu evliliği yük gibi görüyordur.
Konu sahibi öncelikle evliliğinizi sorgulayın ve biraz empati yapın eşinize karşı..
Eşiniz de dengesiz ve babalık duygusuda yok, söylediklerine bakarsak... çocuğunuza üzüldüm..ve ayrıca çocuğu odasında yatırın lütfen sağlıklı değil hiç.

Ben ikinci çocuk için ölüp bitmiyorum hanfendi hatta tabiki bu çalkaltılı evlilikte ikinci çocuğu da istemiyorum..
Eşim bu olaylar yaşanmadan önce söylemeye başlamıştı bu operasyonu olmak istediğini koz kullanmak falan değil yaptığı..
Evliliği kurtarmak için 2. çocuğu yapmak isteyecek kadar çıldırmadım henüz.. Benimde çok sağlıklı olmadığımı düşünüyormuşsunuz teşekkürler. .

Aramızdaki o sıcaklığı ve samimiyeti oluşturacak olan ben değilim o ..O çabalamalı çünkü arkamdan iş çeviren oydu..

Kesinlikle şuan aynı şeyi düşünüyorum..
Hala regl olmadım etrafımda eczane araştırıyorum şuan..
Eğer hamileysem boşanma dilekçesiyle birlikte vericem haberi..
Gurursuz bir kadın değilim çok şükür..

En doğru tavır bu olur sanırım.Hakkınızda hayırlısı.Bize de haber verin test yaparsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…