Eşim kendini kısırlaştıracakmış..!

Bu camisa ikinci çocuk çok zati..:sinirli: ama kisirlasma mevzusu çok kotu hayat bu ne olacağı hic belli olmaz yarin obur gün bi hastalık olur bişi olur o ikinci bebek sizden birinin hayatini kurtarır bilemessiniz sakın öyle bi hata yapmasina izin vermeyin her türlü korunma sekli olur ama bu çok fazla.. geri dönüşü olmayan yöntemlere basvurmamak lazim ne olur ne olmaz...

Olaya "Git kurtaj mi oluyorsun ne oluyorsan ol" gibi çirkin cümleleri karıştırmasa, olabilir dicem. Ama bir candan bahsediyoruz. İstemediğini daha yumuşak bir dille anlatabilirdi. Yine kesin konuşurdu isterse ama böyle kaba olmamış olurdu. Farz edin ki hamilesiniz, eşiniz kürtaj olmanızı istiyor. Sizde bebeğinize kıymak istemiyorsunuz. Ne yapacak, söylediği gibi çıkacak mı bu düzenden? Sizi terk mi edecek?

Süpriz bir bebek gelseydi ve bende onu öldürmek istemeseydim, eşim de beni bu yüzden terk edecekse kapıyı gösterirdim sanırım..

Merhaba kızlar;

Biz 4 senelik evliyiz ve 3 yaşında bir kızımız var..

Kızımın olmasını ben çok istedim ve şükür ki oldu ama eşim daha hamilelik döneminde sen istedin sen istedin dedi durdu ve bana berbat bir hamilelik yaşattı..

Sonrasında ikinci çocuk mu tövbe istemiyorum demeye başladı.. Kızım zor bir çocuk bizi çok yoruyor o yüzden eşimin gözü korktu.. Bende ölüp bitmiyorum ikinci çocuk için ama eşim gerekirse operasyon olup kendimi kısırlaştıracağım diyor.. İleride ne olur bilinmez o belki bu kararından hiç pişman olmaz ama ya ben kızımın keşke bir kardeşi olsaydı diye pişman olursam.. Gerçi bu kadar istemeyen adamı baba yapmak anlamsız zaten..

Yarın regl olmam gerekiyor bekliyorum.. Ama bu ay hamileliğimi öğrendiğim zamandaki gibi göğüslerim çok ağrıyor yanlardan bastıramıyorum bile..Kızımda da böyle olmuştu.. Korkuyorum ya olduysa diye eşime bahsettim git önlemini al kürtaj mı olacaksın ne olacaksın ol o zaman dedi.. Dedim kesinlikle böyle bir şey olmaz ha kızımızı öldürmüşsün ha karnımdaki bebeği (şuan hamilelik gibi bişey yok)

Valla ben anlamam benim hayatım bu değil çıkarım bu düzenden çok ciddiyim.. Sokarım böyle hayata falan gibi cümleler kurdu... bende sen kimi neyle tehdit ediyorsun saçma sapan konuşma git kendini mi kısırlaştırıyorsun ne yapıyorsan yap sanki bende bölünerek çoğalıyorum dedim.. başka sorumluluk istemiyorum diyor ısrarla..

Büyük ihtimal hamile değilim ama öyleysem kesinlikle aldırmam.. ve o operasyonu olursa da kızıma kardeş yapma şansımız bitiyor..

Ne hissedip düşüneceğimi bilemedim kızlar bir akıl verin bana..

Benim kocam normal değil sanırım dimi.. Kendini operasyonla kısırlaştıran başka erkek var mıdır acaba ?

Bence cocuk karari 2 kisinin istegiyle olmali biri kararsizsa o kisiye hayat zindan olabiliyor. Keske ilk cocuk icin bekleseymissiniz esinizin kararini degistirecek seyler yapsaymissiniz ama allah vermis olmus bitmis. Esinizin kendini kisirlastirmasi diye birsey olamaz o hayvanlarda olyor. Onun yerine spiral taktirin bbce..

Benm hassas noktam bebeklerim oldugu icn esim Boyle tepki verse dunyayi basina yikarim heralde. Her firsatta bebegimi sevmedigini bu yuzden onu hata olarak gorup bida istemedigini dile getirirdm heralde :KK12:
Tabii Sen boyle yapma.. konus esinle cocugumn yalnz buyumesini istemiyorum de. Guzellikle hallet

Merhaba kızlar;

Biz 4 senelik evliyiz ve 3 yaşında bir kızımız var..

Kızımın olmasını ben çok istedim ve şükür ki oldu ama eşim daha hamilelik döneminde sen istedin sen istedin dedi durdu ve bana berbat bir hamilelik yaşattı..

Sonrasında ikinci çocuk mu tövbe istemiyorum demeye başladı.. Kızım zor bir çocuk bizi çok yoruyor o yüzden eşimin gözü korktu.. Bende ölüp bitmiyorum ikinci çocuk için ama eşim gerekirse operasyon olup kendimi kısırlaştıracağım diyor.. İleride ne olur bilinmez o belki bu kararından hiç pişman olmaz ama ya ben kızımın keşke bir kardeşi olsaydı diye pişman olursam.. Gerçi bu kadar istemeyen adamı baba yapmak anlamsız zaten..

Yarın regl olmam gerekiyor bekliyorum.. Ama bu ay hamileliğimi öğrendiğim zamandaki gibi göğüslerim çok ağrıyor yanlardan bastıramıyorum bile..Kızımda da böyle olmuştu.. Korkuyorum ya olduysa diye eşime bahsettim git önlemini al kürtaj mı olacaksın ne olacaksın ol o zaman dedi.. Dedim kesinlikle böyle bir şey olmaz ha kızımızı öldürmüşsün ha karnımdaki bebeği (şuan hamilelik gibi bişey yok)

Valla ben anlamam benim hayatım bu değil çıkarım bu düzenden çok ciddiyim.. Sokarım böyle hayata falan gibi cümleler kurdu... bende sen kimi neyle tehdit ediyorsun saçma sapan konuşma git kendini mi kısırlaştırıyorsun ne yapıyorsan yap sanki bende bölünerek çoğalıyorum dedim.. başka sorumluluk istemiyorum diyor ısrarla..

Büyük ihtimal hamile değilim ama öyleysem kesinlikle aldırmam.. ve o operasyonu olursa da kızıma kardeş yapma şansımız bitiyor..

Ne hissedip düşüneceğimi bilemedim kızlar bir akıl verin bana..

Benim kocam normal değil sanırım dimi.. Kendini operasyonla kısırlaştıran başka erkek var mıdır acaba ?
karı koca ikinizde anormalsiniz. biri der çocuk istemiyorum yoksa beni unut biri de maşallah korunma yönteminden bir haber hamile kalır oh ne ala

Adam istrmiyor olabilir. Keza bu zamanda 2. Çocuk şartları zorluyor. Rabbim bi tane vermiş. 4 elle ona sarıl yetiştir. Adamı suçlu bulmadım ben. Haklı kendince

2.Çocuğu yapmayı şu an zaten sen de düşünüyormuşsun, ilerde istersek diye varsayım üzerinden konu açmışsın. İlerde 2.cocuk isteyip İstemeyeceğinin belli olmadığı gibi, eşinin ileride fikrinin değişip değişmeyeceği de belli değil. Adam şu an çocuk istemiyorsa istemiyordur, neticede ortak alınması gereken bir karar, ha ama verdiği tepkiler çok mu sert evet çok sert. Daha uygun dille ifade etseymis keşke ama tahammülü kalmamış sanırım babalık ağır gelmiş biraz.

Zaten adan tahammülü kalmadığı için kısırlaştırma falan mübalağa yapmış, öyle bir şey düşündüğünden değildir bence. Ona gelene kadar bunun kondomu var, dkh var, spirali var bunları deneyin.

Esi tuhaf degil aslinda.
Bence kesinlikle 2.cocuk istemedigini konu sahibine kabul ettirebilmek icin bir nevi gozunu korkutuyor..yani asla ve asla diyor adam.

Istemiyor net.

Neden istemedigi de sallantili giden hatta bosanma asamasina gelebilen evlilige bagli bence.konu sahibi asil nedeni goruyor mu bilemem
Evet çok doğru bunların hepsi çok açık görünüyor zaten. Kocam kendini kisirlastiracak ameliyat olacak deyince insan vi kalıyor sadece :)

Bu tarz cocuk isteyip, istememe konulari evlendikten sonra degil, once konusulmali. Utandigindan konusulmuyo sonrada insan boyle kotu surprizle karsilasiyor. Ne diyim uzuldum. Bu konuda uyusmak cok onemli

kesinlikle hayat boyu istemeyeceğini falan söylemedi bana..
keşke hamilelik döneminde gözümün içine bakan bir eşim olsaydı..
kontrollere beraber gitseydik..
ben doğumdan çıkınca onun bebeği görüp gözleri gülerken ben nefretle bakmasaydım..
hayal ettiğim gibi olmadı hiç bir şey..
destekleyen erkekleri bende ayakta alkışlıyorum..
bende alkışlıyorum.ama kocanızın niyeti yoksa hiç bunla ilgili hayal kurmayın inan gitmemesinden daha sinir durumlar ile uğraşırsın.benimki pek gelmezdi.ilk haftalarda kanamam olunca geldi benimle doktora.ama uykusuzluktan uyukladı durdu .rahatsız oldu tripleşip durdu.sabretmedi beni daha bir sinir etti.o yokken sakin sakin muayenemi olur giderdim evime.yani gönüllü istemeyen adamı zorla yanına getirince de bir şey olmuyor.

Birinci hamileliğinizde eşiniz sizi çok yıpratmış.Böyle adama değil çocuk vermek eline su bile dökmem ben.Defolsun gitsin kendini kısırmı ediyor ne ediyorsa kendine etsin..Hayat çocuklardan ibaret değil sizde çocuğunuzu büyütüp bir işe girin kendiniz ve çocuğunuz için azda olsa bir birikim yapın.İleride ne olacağı hiç belli olmaz yani..

Ya çoğunluk eşe yüklenilmiş de...
Adam evlenmiş, daha evliliğin tadını çıkaramadan ve hayallerini gerçekleştiremeden, 6 ay sonra hamilelik olmuş. Adam belli ki özgür ruhlu, bu kadar ağır sorumluluk ona ağır gelmiş.

Demek ki o kadar içinde kalmış ki öfkesi geçmiyor..bence konu sahibi bencillik etmiş acele ederek, gerçi yaşını bilmiyorum anne olmak için ama..

Yada hayatında başka birisi vardır..(ihtimal tabiki) bu evliliği yük gibi görüyordur.
Konu sahibi öncelikle evliliğinizi sorgulayın ve biraz empati yapın eşinize karşı..
Eşiniz de dengesiz ve babalık duygusuda yok, söylediklerine bakarsak... çocuğunuza üzüldüm..ve ayrıca çocuğu odasında yatırın lütfen sağlıklı değil hiç.

Benim kocam normal değil sanırım dimi? demişsiniz ama ben sizin de çok sağlıklı olduğunuzu düşünmüyorum.. Daha bir iki gün önce güven sorunu ile ilgili başka bir konu açmıştınız. Yakın bir kız arkadaşınızla eşinizin sizden habersiz görüştüklerini öğrendiğinizi ve size söylemediğini anlatmıştınız. İlişkiniz zaten çıkmazlarla doluyken, önce bunları çözmek yerine bir de 2. Çocuğu düşünüyor olmanız cidden çok akıllıca değil.. Eşiniz bence kendini kısırlaştırmayı asla düşünmüyordur emin olun. Bu sadece artık size karşı kullandığı bir koz bence. Erkeklerin büyük çoğunluğu fiziksel bir rahatsızlığı olmadığı ve sağlık açısından bunu gerektirecek bir sorunları olmadığı takdirde kısırlaştırma operasyonuna yanaşmazlar.. evliliğinizi 2. Çocuk kurtarmaz. Eşinizle aranızda ki sıcaklığı ve samimiyeti tekrar oluşturmadığınız sürece.. Bunu umarım tekrar kazanırsınız..

Ben ikinci çocuk için ölüp bitmiyorum hanfendi hatta tabiki bu çalkaltılı evlilikte ikinci çocuğu da istemiyorum..
Eşim bu olaylar yaşanmadan önce söylemeye başlamıştı bu operasyonu olmak istediğini koz kullanmak falan değil yaptığı..
Evliliği kurtarmak için 2. çocuğu yapmak isteyecek kadar çıldırmadım henüz.. Benimde çok sağlıklı olmadığımı düşünüyormuşsunuz teşekkürler. .

Aramızdaki o sıcaklığı ve samimiyeti oluşturacak olan ben değilim o ..O çabalamalı çünkü arkamdan iş çeviren oydu..

Son sorunuza cevap olarak kocanızın geçirmek istediği operasyonu bir çok erkek yaptırıyor. Ama genelde bir kaç çocukları olduktan ve yaşları ilerledikten sonra.
Bence o adamı bir daha baba yapmayın zaten bir daha yalvarsa bile. Ben olsam ikinciye hamile kalsam, ona haberi boşanma dilekçesiyle birlikte verir çeker giderim. Sanki muhtacım ona... Olmayacaksa olmasın baba, sanki tuzak kurdunuz.

Kesinlikle şuan aynı şeyi düşünüyorum..
Hala regl olmadım etrafımda eczane araştırıyorum şuan..
Eğer hamileysem boşanma dilekçesiyle birlikte vericem haberi..
Gurursuz bir kadın değilim çok şükür..

Kesinlikle şuan aynı şeyi düşünüyorum..
Hala regl olmadım etrafımda eczane araştırıyorum şuan..
Eğer hamileysem boşanma dilekçesiyle birlikte vericem haberi..
Gurursuz bir kadın değilim çok şükür..
En doğru tavır bu olur sanırım.Hakkınızda hayırlısı.Bize de haber verin test yaparsanız.

X