- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
Bence biriyle sevgili ve ona büyük ihtimal size dokunmadigini dediği için hamile kalmanızi istemiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar;
Biz 4 senelik evliyiz ve 3 yaşında bir kızımız var..
Kızımın olmasını ben çok istedim ve şükür ki oldu ama eşim daha hamilelik döneminde sen istedin sen istedin dedi durdu ve bana berbat bir hamilelik yaşattı..
Sonrasında ikinci çocuk mu tövbe istemiyorum demeye başladı.. Kızım zor bir çocuk bizi çok yoruyor o yüzden eşimin gözü korktu.. Bende ölüp bitmiyorum ikinci çocuk için ama eşim gerekirse operasyon olup kendimi kısırlaştıracağım diyor.. İleride ne olur bilinmez o belki bu kararından hiç pişman olmaz ama ya ben kızımın keşke bir kardeşi olsaydı diye pişman olursam.. Gerçi bu kadar istemeyen adamı baba yapmak anlamsız zaten..
Yarın regl olmam gerekiyor bekliyorum.. Ama bu ay hamileliğimi öğrendiğim zamandaki gibi göğüslerim çok ağrıyor yanlardan bastıramıyorum bile..Kızımda da böyle olmuştu.. Korkuyorum ya olduysa diye eşime bahsettim git önlemini al kürtaj mı olacaksın ne olacaksın ol o zaman dedi.. Dedim kesinlikle böyle bir şey olmaz ha kızımızı öldürmüşsün ha karnımdaki bebeği (şuan hamilelik gibi bişey yok)
Valla ben anlamam benim hayatım bu değil çıkarım bu düzenden çok ciddiyim.. Sokarım böyle hayata falan gibi cümleler kurdu... bende sen kimi neyle tehdit ediyorsun saçma sapan konuşma git kendini mi kısırlaştırıyorsun ne yapıyorsan yap sanki bende bölünerek çoğalıyorum dedim.. başka sorumluluk istemiyorum diyor ısrarla..
Büyük ihtimal hamile değilim ama öyleysem kesinlikle aldırmam.. ve o operasyonu olursa da kızıma kardeş yapma şansımız bitiyor..
Ne hissedip düşüneceğimi bilemedim kızlar bir akıl verin bana..
Benim kocam normal değil sanırım dimi.. Kendini operasyonla kısırlaştıran başka erkek var mıdır acaba ?
karı koca ikinizde anormalsiniz. biri der çocuk istemiyorum yoksa beni unut biri de maşallah korunma yönteminden bir haber hamile kalır oh ne alaMerhaba kızlar;
Biz 4 senelik evliyiz ve 3 yaşında bir kızımız var..
Kızımın olmasını ben çok istedim ve şükür ki oldu ama eşim daha hamilelik döneminde sen istedin sen istedin dedi durdu ve bana berbat bir hamilelik yaşattı..
Sonrasında ikinci çocuk mu tövbe istemiyorum demeye başladı.. Kızım zor bir çocuk bizi çok yoruyor o yüzden eşimin gözü korktu.. Bende ölüp bitmiyorum ikinci çocuk için ama eşim gerekirse operasyon olup kendimi kısırlaştıracağım diyor.. İleride ne olur bilinmez o belki bu kararından hiç pişman olmaz ama ya ben kızımın keşke bir kardeşi olsaydı diye pişman olursam.. Gerçi bu kadar istemeyen adamı baba yapmak anlamsız zaten..
Yarın regl olmam gerekiyor bekliyorum.. Ama bu ay hamileliğimi öğrendiğim zamandaki gibi göğüslerim çok ağrıyor yanlardan bastıramıyorum bile..Kızımda da böyle olmuştu.. Korkuyorum ya olduysa diye eşime bahsettim git önlemini al kürtaj mı olacaksın ne olacaksın ol o zaman dedi.. Dedim kesinlikle böyle bir şey olmaz ha kızımızı öldürmüşsün ha karnımdaki bebeği (şuan hamilelik gibi bişey yok)
Valla ben anlamam benim hayatım bu değil çıkarım bu düzenden çok ciddiyim.. Sokarım böyle hayata falan gibi cümleler kurdu... bende sen kimi neyle tehdit ediyorsun saçma sapan konuşma git kendini mi kısırlaştırıyorsun ne yapıyorsan yap sanki bende bölünerek çoğalıyorum dedim.. başka sorumluluk istemiyorum diyor ısrarla..
Büyük ihtimal hamile değilim ama öyleysem kesinlikle aldırmam.. ve o operasyonu olursa da kızıma kardeş yapma şansımız bitiyor..
Ne hissedip düşüneceğimi bilemedim kızlar bir akıl verin bana..
Benim kocam normal değil sanırım dimi.. Kendini operasyonla kısırlaştıran başka erkek var mıdır acaba ?
Evet çok doğru bunların hepsi çok açık görünüyor zaten. Kocam kendini kisirlastiracak ameliyat olacak deyince insan vi kalıyor sadece :)Esi tuhaf degil aslinda.
Bence kesinlikle 2.cocuk istemedigini konu sahibine kabul ettirebilmek icin bir nevi gozunu korkutuyor..yani asla ve asla diyor adam.
Istemiyor net.
Neden istemedigi de sallantili giden hatta bosanma asamasina gelebilen evlilige bagli bence.konu sahibi asil nedeni goruyor mu bilemem
bende alkışlıyorum.ama kocanızın niyeti yoksa hiç bunla ilgili hayal kurmayın inan gitmemesinden daha sinir durumlar ile uğraşırsın.benimki pek gelmezdi.ilk haftalarda kanamam olunca geldi benimle doktora.ama uykusuzluktan uyukladı durdu .rahatsız oldu tripleşip durdu.sabretmedi beni daha bir sinir etti.o yokken sakin sakin muayenemi olur giderdim evime.yani gönüllü istemeyen adamı zorla yanına getirince de bir şey olmuyor.kesinlikle hayat boyu istemeyeceğini falan söylemedi bana..
keşke hamilelik döneminde gözümün içine bakan bir eşim olsaydı..
kontrollere beraber gitseydik..
ben doğumdan çıkınca onun bebeği görüp gözleri gülerken ben nefretle bakmasaydım..
hayal ettiğim gibi olmadı hiç bir şey..
destekleyen erkekleri bende ayakta alkışlıyorum..
Benim kocam normal değil sanırım dimi? demişsiniz ama ben sizin de çok sağlıklı olduğunuzu düşünmüyorum.. Daha bir iki gün önce güven sorunu ile ilgili başka bir konu açmıştınız. Yakın bir kız arkadaşınızla eşinizin sizden habersiz görüştüklerini öğrendiğinizi ve size söylemediğini anlatmıştınız. İlişkiniz zaten çıkmazlarla doluyken, önce bunları çözmek yerine bir de 2. Çocuğu düşünüyor olmanız cidden çok akıllıca değil.. Eşiniz bence kendini kısırlaştırmayı asla düşünmüyordur emin olun. Bu sadece artık size karşı kullandığı bir koz bence. Erkeklerin büyük çoğunluğu fiziksel bir rahatsızlığı olmadığı ve sağlık açısından bunu gerektirecek bir sorunları olmadığı takdirde kısırlaştırma operasyonuna yanaşmazlar.. evliliğinizi 2. Çocuk kurtarmaz. Eşinizle aranızda ki sıcaklığı ve samimiyeti tekrar oluşturmadığınız sürece.. Bunu umarım tekrar kazanırsınız..
Son sorunuza cevap olarak kocanızın geçirmek istediği operasyonu bir çok erkek yaptırıyor. Ama genelde bir kaç çocukları olduktan ve yaşları ilerledikten sonra.
Bence o adamı bir daha baba yapmayın zaten bir daha yalvarsa bile. Ben olsam ikinciye hamile kalsam, ona haberi boşanma dilekçesiyle birlikte verir çeker giderim. Sanki muhtacım ona... Olmayacaksa olmasın baba, sanki tuzak kurdunuz.
En doğru tavır bu olur sanırım.Hakkınızda hayırlısı.Bize de haber verin test yaparsanız.Kesinlikle şuan aynı şeyi düşünüyorum..
Hala regl olmadım etrafımda eczane araştırıyorum şuan..
Eğer hamileysem boşanma dilekçesiyle birlikte vericem haberi..
Gurursuz bir kadın değilim çok şükür..