Eşim kendini kısırlaştıracakmış..!

Eşinizin başka çocuk sahibi olmak istemeyisini anlaşılabilir bir durum da, ifade edişi çok çirkin, git kürtaj ol çaresine bak ne demektir. O zaman ikinizde korunun. Hem adamakıllı korunmuyorsunuz hem de git aldır, et beni mi bu

bencede kendini kısırlaştırsın ve böyle merhametsiz duyarsız adamlar baba olmasın ..
evlenirken başına silah mı dayadınız ..bu düzeni istemiyormuş , ne bekliyordu ki evlilikten free takılmak mı sıfır sorumluluk yani ..Allah akıl fikir versin eşinize

+1
ben de çocuk olayından önce evliliğin sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. Ki zaten çocuk olayı beraber alınacak bir karardır. Mümkün mertebe de eğer yaş gibi problemler yoksa birden çocuk yapmak zaten pek iyi bir fikir değil. Özellikle babalar, anneler gibi değildir. Anne karnında taşıdığından daha fazla hissediyor.
Bir ihtimal de baba çocuğunu seviyor aslında ama anneye ola öfkesi geçmediğinden onu suçlamaya devam ediyor.
Burda ne anne suçlu, ne baba.. Tek suç: Birbirinden farklı düşünen iki zihniyetin evlenmiş olması. Biri anne olmak istiyor diğeri gezeyim tozayım günümü gün edeyim.

Psikolojide boyle bir rahatsizlik var okudum hikaye iki tane biri kolunu kesmek o uzvundan kurtulmak istiyor ancak boyle rahatlarim saniyor doktorlar hastaneye yatiriyor tedavi oluyor psikiyatrinin kitabinda geciyor yasanmis gercek hikaye digeri lendi gozlerini kor ediyor haberlerde var gozlerine asit damlattiriyor kor oluyor ailesi reddediyor vs...

Bence üstüne gitmeyin.. Allah korusun dünyanın bin türlü hali var hastalık var, mecburi olarak kardeş yapmak zorunda kalabilirsiniz.. neler görüyoruz..
Gerçi hala çocuğuna bu şekilde yaklaşan bir kişiyle aynı evde durabilmek de büyük sabır...

Başlığı 2 defadır yanlış okuyorum. EŞİM KENDİNİ KISKANDIRACAKMIŞ diye. başlık da anladığım şekliyle de normal değil. hamilelikte ve lohusalıkta çok çektirdiysen veya o katlanamadıysa böyle düşünüyor olabilir.

operasyonla kısırlaştırılmak hayvanlara yapılan bir işlem gerçi insanlığını sorguladığım eşinizin bunu yapması dünya için bir nimet böyle gereksiz boş bir adama karılık etmek utanç verici olmalı ayaklarınızın üzerinde iseniz böyle bir erkeği bu hayatta tek başına bırakmak ta bana göre farzdır ..kendinize güveniyorsanız bu nefes israfı adamdan ayrılmanızı ve kızınızla kendinize daha insani bir hayat kurmanızı temenni ederim.

bence haklı neden onun üzerine gidiyorsunuz hamileysem aldırmam falan. çift yöntem ile korunun işi şansa bırakmayın adam çocuk istmeiyo işte çocuk sorumluluğu ağır gelmiş

bence haklı neden onun üzerine gidiyorsunuz hamileysem aldırmam falan. çift yöntem ile korunun işi şansa bırakmayın adam çocuk istmeiyo işte çocuk sorumluluğu ağır gelmiş
istemiyorsa önlemini alsın psikolojik baskı yapmasın daha insani olur değil mi?
ya da hiç sevişmesin,demirden korkanın trende ne işi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…