Eşim beni istemiyor

Hanımlar selam
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık eşim 4 5 ay boyunca beni ablamlara bırakmadı en son eniştem bizi yemeğe çağırdı gelin falan diye eşim de gelmiyorum dedi bende beni bırak sen gelme istersen dedim kızdı sende gidemezsin dedi babamı aradım kendisiyle güzel güzel konuşsun diye eveledi geveledi babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu
Benim yaptığım hatayı yapmışsınız eşinizin çocuğu vermemesinin tek sebebi sizi cezalandırmak şimdide yokluğuyla cezalandırıyor arar ama bence bir yola çıkmışsınız o sizi kazanmak için bir adım atsın sizde özlediğinizi söyleyerek ailenizi kurtarmaya bakın bağzı eşler çok inatçı ve gururlu olabiliyor

2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık

babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi

bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu

Sadece başlığı okudum, bir de terk edilen bebek mi var?

Kocamı çok seviyorum asla ayrılmak istemiyorum diyorsunuz madem niye hemen babanızı arayıp kocanızı şikayet ediyorsunuz ve evi terkediyorsunuz? Üstelik bebeği almadan gitmişsiniz ve eşiniz de yapabileceği en kötü şeyi yapıp oğlunuzu size göstermemekle tehdit etmiş. Eşinizin ailenizle görüşmenizi engellemeye çalışması zaten ayrı fiyasko. Buna rağmen seviyorum ayrılmam diyebiliyorsunuz. Bu hikayede her şey yanlış ya.

Hanımlar selam
2 yıla yakın bir evliliğim var bu evlilikten de bir oğlum var 2 aylık eşim 4 5 ay boyunca beni ablamlara bırakmadı en son eniştem bizi yemeğe çağırdı gelin falan diye eşim de gelmiyorum dedi bende beni bırak sen gelme istersen dedim kızdı sende gidemezsin dedi babamı aradım kendisiyle güzel güzel konuşsun diye eveledi geveledi babam da kızdı kızım hazirlan seni almaya geliyorum dedi eşyalarımı hazırladım çocuk yok dedi oğlumu vermedi bende annemlere geldim 3 gün boyunca aradık herkesi araya insanları koyduk oğlumu vermek istemedi asla en son annesi gel al dedi tamam dedim dünyalar benim oldu sonra bir daha aradı oğlum gelmesine gerek yok vermem dedi bende kızdım polise gideceğim dedim oda bana gitsen bile çocuğu size vermezler bir abin hapiste biri de kumar oynuyor dedi kardeşim kefil olduğu için hapiste bende sinirlendim kaynanam or***u dedim küfür ettim çok pişmanım bana hiç yakışmadı 1 hafta oldu eşim ne beni ne oğlunu sordu
Yav bazı kadınları gerçekten anlamıyorum madem gidiyorsun sonradan neden geri dönmeyi istiyorsunuz eşini bu zamana kadar tanıman lazımdı.Baba evinden gelip alır almaz diye başta kocalarını korkutup naz yapayım derken elleriniz de patlıyor.Baba evine gittikten sonradan yok ben kocamı seviyorum yok ayrılmak istemiyorum eğer bu lafları diyecekseniz baba evine gitmeyeceksiniz.Babanı aramıyacaktın eşin yok dediğin de sakinleşmeyi bekleseydiniz eşinde haksız belki bişeylere kızmış zamana bıraksaydın.Belki vazgecer gelirdi yemeğe ha o akşam olmadı başka akşam olurdi illa anında olacak diye bişey yok.Ne oldu ablan için kavga ettin.Ablan şuan evinde mutlu ama sen evin'den oldun değdimi acaba.Ha bu arada kaynananın hiç bir suçu yokken ona o küfürü etmişsin ben eşin olmuş olsaydım senle katti süretle barışmazdım eş her zaman bulunur anne bulunmaz

Ben konuşsun orta yolu bulsun diye aradım ya böyle olacağını bilseydim yapar mıydım
Ama şöyle düşünün bir aynisi size olsa ne hissedersiniz ? Anne baba işin içine girdi mi olay başka boyuta gidiyor simdi sizi gelip alması için bekliyorsunuz hani bu kadar seviyorsanız ki bence ortada bir sorun da yok kendiniz dönün eve

Ama şöyle düşünün bir aynisi size olsa ne hissedersiniz ? Anne baba işin içine girdi mi olay başka boyuta gidiyor simdi sizi gelip alması için bekliyorsunuz hani bu kadar seviyorsanız ki bence ortada bir sorun da yok kendiniz dönün eve
Babam bırakmaz beni bu kadar olay oldu siler evlatlıktan ki eşim de beni istemiyor istese gelip alırdı

Hanımlar selam
Derdin çocuğunsa almışsın arasa ne aramasa ne ? Zaten karısını zimmetli malı gibi gören adam (!)aramasın.

Düzenleme: son cumlende beni de oğlunu da sormuyor demişsin o çocuğu aldın mı almadın mi yanına ?

Ablaya misafirliğe gezmeye gidecem derdine el kadar bebe nasıl babasında bırakılır yahu?
Sonra da çocuk almaya uğraşın durun. Yetmiyormuş gibi hala da bu herifi seviyorum deyin. Ne biçim insansınız be?

Hanımlar selam

Babam bırakmaz beni bu kadar olay oldu siler evlatlıktan ki eşim de beni istemiyor istese gelip alırdı
Ah canım benim yengem de senin gibi yaptı birkaç kere suan her iki taraftan da sorun yaşıyor dediğin gibi işte malesef sen unutuyorsun anne baba unutmuyor evladın var ortada hiç değmez inan ben uzlaşmacı bir insanım

X