Eşinizden beklentileriniz gayet normal geldi bana."Git Hint kumaşı getir bana"dememişsiniz sonuçta.Standart olması gereken hediyeleşelim,film izleyelim,flörtleşelim,ilgi güleryüz göster demişsiniz.Bu çok şey beklemek değil ki?
Daha bunları yerine getiremiyorsa evlenmeyiversin,ailesinin dizinin dibinde de otursun bir zahmet.
Ailenizin tavrı baştan aşağıya yanlış.Ortada bişey yokken üstlerine yıkılacaksınız diye kapı dışarı bile etmişler sizi yazık.Aile böyle kötü zamanlarda yanınızda olmayacak da kim olacak? Hayattaki en büyük şanssızlıklarınızdan biri de bu olmuş.
Eşiniz gibi bir adamı burdaki hanımların çoğu da dahil kimse çekmez.Kişilik özellikleridir, öyle kabullenmişsiniz çekmek zorundasınız,bilerek evlendiniz falan demek samimi gelmiyor bana şahsen,birbirimizi kandırmayalım.
Kaç kişinin eşi yüzde yüz ilk tanıştığı gibi ki? Biz bile değişiyoruz.Belli başlı sorumluluklarımız var kadınlı erkekli yapmamız gereken.Bir kadın olarak kaç gün canım bugün gezmek istedi yemek,temizlik yapmadım diyebileceğiz?
Erkeklerin de sorumluluğu olacak kusura bakmasınlar.Eşinin gönlünü (abartılı istekler olmadığı sürece) hoş edemeyen adam da kendini sorgulasın bir zahmet.
Kendinizi,evliliğinizi,beklentilerinizi,mutsuz olma sebeplerinizi gayet net anlatmışsınız.
Adımlar atmışsınız bazı şeyler için en azından bu yönden takdir ettim sizi.81 Kpss puanı gayet iyi biraz daha çalışarak bu puanın üzerine çıkabilirsiniz.
Dışarı çıkmakla alakalı da denemediğiniz sürece o cesaret bir türlü gelmez.
Arkadaşların da dediği gibi telefon uygulamaları,Google haritalar vs. kaybolmanız imkansız.Ufak ufak başlayın kendinize hedefler koyun.Ehliyetiniz mutlaka olsun.Kursları takip edin.Ders mutlaka çalışmaya devam edin,umarım atanırsınız.
Sonrasında eşinizle ilgili bir değişim hissetmez,bir çaba görmezseniz daha radikal bir kararla istediğiniz gibi bir hayat kurarsınız kendinize.
Bol bol başarı güç kuvvet diliyorum.