Erkek arkadaşım beni terk etti

Ben düzenli olarak kurallar koymaya çalışıyordum fakat uymuyordu bunlara. Ancak büyük kavgalardan sonra bir süre uyuyordu sonra tekrar salıyordu bana kalıyordu düşünmek. Annesiyle telefonda tanışmam için ısrar ediyordu burada gelip evde kalacağı zaman da aynı evde yaşadığımızı söylemiş annesiyle tanışmak durumunda kaldım

Karşılamak dediğim ben evdeydim kapıyı açar mısın anlamında yoksa 5 kuruş ödemem zaten.

Şuan hiç param yok, param tamamen bitti aile evinde de iş bulup tekrar çıkıp gelmek yerine şuan birkaç hafta daha en azından çalışıp para biriktirmeye karar verdim. Evi tutarken o istedi diye güzel ama okulumdan uzak bir ilçede tuttuk evi, okulunun olduğu yerlerde ev arkadaşı arayan yerlere bakıyorum dün bir aparta gidip baktım ama çok güvenliksizdi. Kısa sürede çıkacağım

Haklısınız fakat hemen evden çıkamayacak kadar zor durumdayım maddi olarak, arıyorum şuan gün boyu bir yerler fakat ha diyince de çıkılmıyor çünkü aylardır işsizim. Evi beraber tuttuk her şeyi beraber ödedik istediği beklentiye girebilir ayrıldıktan sonra tek kelime etmedi bana ev konusunda napacağımız hakkında. Tabi digitürk bağlatan adamdan evden çıkmayı düşünmesini bekleyemezsin

Olan olmuş tecrübe deyip geçeceğiz. Belki bu yaşadıklarınız ilerde doğru adamı seçebilmeniz adına yol gösterici olacaktır. Bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Nikah yok çoluk çocuk yokken tereyağından kıl çeker gibi çekin kurtarın kendinizi. Daha fazla zaman kaybetmeyin. Bunları hamileyken ya da küçük çocukluyken yaşamadığınız için de bence bir sadaka verin.

Parasal konuda aileniz size destek veremez mi bence o evden hemen çıkmanız gerekiyor. Size ait olan eşyaları alın ya da eski sevgilinize söyleyin size parasını ödesin o parayla en azından bir apartı çıkabilirsiniz bundan sonra da o kişiyle asla görüşmeyin

Çıkmaya çalışıyorum çok garip bir ev oldu zaten her akşam mutfakta bira şişeleri görüyorum artık benim de içimden kendi eşyalarımı toplamak bile gelmiyor salonda yatıp kalkıyor kapısını kapattığı için günlerdir yüzünü bile görmedim ama evde olduğunu bilmek huzursuz hissettiriyor çok

Tüm erkeklerin böyle olduğunu düşünüyorum artık, eskiden gece uykumdan uyanıp böyle biriyle tanıştırdı diye Allaha şükür ederdim iyice sarılıp tekrar uyurdum şimdi beni terk edip yüzüme bile bakmıyor erkekler hiçbir şeyi haketmiyor

Sizin ilişkinizin ömrünü aynı evde yaşamanız uzatmış olsada uyumsuzsunuz. Önünüze bakın , ölürcesine ağlayacağınız bir geçmişiniz yok. İnsanlara bu kadar derin anlamlar yükleyerek , her yaşanılanı bu kadar içselleştirip kendinize zulmetmeyin.
Çok gençsin okulun henüz bitmemiş , hayat sana daha nice güzellikler çıkarır ardına bakma. Toksikleştirip uzatma bittiyse bitti önüne bak.

Güncel durumun nedir? Naptın çıkabildin mi evden?
merhaba evet kolileri toplayıp evin bir odasına yığdım kısa süreliğine aile evine geldim, buradayken de orada ev buldum döndüğümde sadece kolileri almak için eve uğrayacağım arkadaşlarım da yanımda olacak sonra da bir daha iletişime geçmeyeceğim

Sonuna kadar okuyamadım, şaka yollu siz yokken daha rahatım dediği kısmına kadar okudum.
Sanki 3-4 tane çocuk varda çocukları babasız kalmasın diye veya gidecek yerim yok diye evliliği ite kaka sürdüren çiftler gibi olmuşsunuz. Daha yola çıkmadan 15 yıllık evli gibisiniz.
Niye bu kadar zorluyorsunuz ben orayı anlayamadım? Yani ille olmak zorunda mı? Olmuyorsa bırakın yolunuza bakın.

zorlamıyorum aslında konuyu açalı 1 buçuk ay oldu, bu süre içinde hiç iletişime geçmedik aynı evde yaşayıp “şunu alır mısın, bunu verir misin” haricinde sadece kolileri topladığımda haber verdim artık evde bulunmayacağımı o da vedalaşmak istedi, sonrasında da ne ben yazdım ne o. aile evine gelip kafamı dinledim ve şimdi çok çok daha iyiyim

Ayy iyi yapmışsınız. Okurken dayanamadım bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…