Eşimin 2 Senelik Manipülasyonları

Çok sağolun. Zaten para biriktirmeye başladım karar aldım bu konuda. Her ay maaşımın yarısını ona gönderiyorum mesela bu detayı söylemeyi unuttum. Bunu bırakmam lazım bunu bırakınca da iyice düşman oluruz artık. Tavsiye ettiğiniz videolara bakacağım. Bu aralar ben de narsist adamlar nasıl davranır diye anlatan bir psikolog var onu izliyorum o da bayağı uyandırdı beni bazı konularda
Allah yardımcınız olsun. Yürekten dua ettim size🤍 bir de maaşınızı yiyormuş pis herif iyice sinirlendim ne kadar çok kolaylaştırmışsınız hayatını maddi manevi ben olsam sizi asla bırakmazdım yani adam da haklıymış. Nolur akıllı hamleler yapın uzun vadeli planlar yapın ruhu bile duymasın bırakın gitsin ne hali varsa görsün. Ailesinin eğitemediği terbiye edemediği adamlarla uğraşan kadınlar kategorisinden kurtulun. Psikolog tülay kök’ü tek seferde anlamayabilirsiniz çünkü anlaşılsın diye çok örnekli detaylı konuşur yemek yaparken felan ben hep dinlerim. Eşim ve ailesiyle olan sorunlarım çözüldü bende yanlış yaklaşmışım onu anladım sınırlarımızı iyi çizmeliymişiz. Kadıncağızın reklamını yapar gibi oldum ama işinize yarayacağına emin olduğumdan böyle söyledim😊 siz güçlü bir kadın&annesiniz 💐

Kesin aldatılıyorsun ve bu duygusallığı da içeriyoe. Sadece fiziksel bir aldatma değil çok belli. Sen sırtından bu adamı atmazsan, o senden ayrılmak ister, boşanınca gider hemen evlenir hatta. Klasik hep aynı şeyler. Sen tekmeyi at gitsin. Ayrıca Senin olayında fiziksel, psikolojik şiddet var. 2 senedir sana dokunmayan erkek ya gaydir ya başkasına aşıktır.
Aynı şeyi söyledim defalarca sağlıklı adamsın bu işte bir terslik var dedim bana en son dediği şey çocuktan sonra çocuğun üstüne çok düştüm annesi gibi davrandım bu da benim dengemi bozdu haklısın dedi ama düzelme hiç olmadı. Şehir dışından bir günlüğüne geliyor onda da ya bana bulaşıyor kavga ediyor ya da çocukla oynayıp annesi annesi deyip gidiyor. Şaka gibi bir durumun içindeyim yani.

Allah yardımcınız olsun. Yürekten dua ettim size🤍 bir de maaşınızı yiyormuş pis herif iyice sinirlendim ne kadar çok kolaylaştırmışsınız hayatını maddi manevi ben olsam sizi asla bırakmazdım yani adam da haklıymış. Nolur akıllı hamleler yapın uzun vadeli planlar yapın ruhu bile duymasın bırakın gitsin ne hali varsa görsün. Ailesinin eğitemediği terbiye edemediği adamlarla uğraşan kadınlar kategorisinden kurtulun. Psikolog tülay kök’ü tek seferde anlamayabilirsiniz çünkü anlaşılsın diye çok örnekli detaylı konuşur yemek yaparken felan ben hep dinlerim. Eşim ve ailesiyle olan sorunlarım çözüldü bende yanlış yaklaşmışım onu anladım sınırlarımızı iyi çizmeliymişiz. Kadıncağızın reklamını yapar gibi oldum ama işinize yarayacağına emin olduğumdan böyle söyledim😊 siz güçlü bir kadın&annesiniz 💐
Çok sağolun tanımadığım halde bana dua etmeniz.. Kulaklığımı takıp iş yerinde bir taraftan dinlerim bugün.

Aynı şeyi söyledim defalarca sağlıklı adamsın bu işte bir terslik var dedim bana en son dediği şey çocuktan sonra çocuğun üstüne çok düştüm annesi gibi davrandım bu da benim dengemi bozdu haklısın dedi ama düzelme hiç olmadı. Şehir dışından bir günlüğüne geliyor onda da ya bana bulaşıyor kavga ediyor ya da çocukla oynayıp annesi annesi deyip gidiyor. Şaka gibi bir durumun içindeyim yani.
Çok sabırlı davranmışsınız,artık yeter deyin.Olan geçip giden ömrünüze oluyor. Eşiniz başkasına aşık üzgünüm,buna çok benzer bir olaya şahit olmuştuk.Eş asla kabul etmedi,Rabbim önüne düşürdü sonra.

Üstelik çalışıyorum ve üni mezunu kariyerli bir işim var. Dizilerde gördüğümüz gibi ceketini alıp çıkması gereken kadın profili ama yaşanan bambaşka sıkışıp kalmışlık. Burda kendime gelmek istediğim için yazdım zaten sağolun
ve bunlara rağmen fiziksel şiddet de gördünüz ve hala evlisiniz
ee adam nasılsa gitmiyor dursun evde diye düşünüp başka bir düzen kurmuş bence de.. üzgünüm

bu arada anneliğine laf etti sizde kendinizi mi parçaladınız
başlarım onun o salak kafasına.. kusura bakmayın
çok biliyorsa kendi baksın

2 yıldan o önce nasıldı ilişkiniz? Size karşı davranışları?
Kesinlikle böyle değildi. Arada tartışmalar olurdu ama beraber yer içer gezerdik film izlerdik bişey yapardık. Çocuğumu çok seviyorum ama iki yıldan önce durum bu olsaydı rahatlıkla çekip giderdim çocuk sürecine girmezdim. Çocuktan sonra aldatılma sürecine girdiğimi anladım galiba artık.

ve bunlara rağmen fiziksel şiddet de gördünüz ve hala evlisiniz
ee adam nasılsa gitmiyor dursun evde diye düşünüp başka bir düzen kurmuş bence de.. üzgünüm

bu arada anneliğine laf etti sizde kendinizi mi parçaladınız
başlarım onun o salak kafasına.. kusura bakmayın
çok biliyorsa kendi baksın
Evet artık fark ediyorum. Kendine başka bir düzen kurmuş ve ben öyle köşede duruyorum. Parça parça yazıyorum ama puzzle gibi kafamda oturuyor parçalar. Dün iş yerinde bayram için izin alma mevzusu oldu. Ben de bunu aradım onun memleketine gider miyiz diye çünkü annesi yaşli ve torununu görsün diye incelik yapmak istedim. Ve canım gidecek miyiz müdür önceden söylememizi istiyor izin isticem ona göre dedim. Bir anda terslenmeye başladı üstüme geliyorsun fln filan. Ya bir yandan diyorum ki kendi kendime ben bişey demedim hatta onun annesini düşündüm diye. Uzattı da uzattı. Bu adama asla yaranılmaz. Bi işler dönüyor demek ki gerçekten.

micarim onun psikolojisine 😠 kendini ne saniyor o, vasat herif! 6 aylik anneyim ve inanilmaz sinirlendim okurken. ne demek anneligine laf ediyor, kim ki o? otursun kendi baksin o zaman 24 saat. konu sahibi adamin psikolojisini düsünmeyi birak, kendi mental sagliginla ilgilen ve lütfen bu herifi cekme.
Evet artık sadece kendimle ve çocuğumla ilgilenmem gerekiyor

yalnız okuyorum okuyorum. halen manipülasyon kısmına gelemedik. manipülasyon derken neyi kastediyorsunuz?
Çocuğun bakımıyla ilgili salak saçma bahaneler üretip konu sahibini yetersiz hissettirmesi dışında başka manipülasyon yok. O konu da o kadar saçma ki doktor bile isyan etmiş.

Başkası var gibi hissettim okurken ama olmasa da evliliğiniz fiilen bitmiş zaten. Sizi yıldırmak ve kendisini sizin kötü olduğunuza inandırarak vicdanını rahatlatmak için yapıyor tüm bu kötülükleri.
Bu hikayede en sorunlu karakter anneniz. Bir çoğumuza böylesi tembihlendi hep. Aman alttan al, duyma, görme, ses etme, sorun çıkarma. Siz de annesiniz şimdi, gözünüzün önünde çocuğunuza böyle davranılsa ne yaparsınız? Aman çocuğum sus otur mu dersiniz? Annenizi dinlemeyi hemen bırakmanız lazım. O kendi korkuları yüzünden sizi ateşe atıyor.
Kocanız olacak şahısa nasıl hala maaşınızın yarısını gönderiyorsunuz ben onu anlamadım. Bu nasıl bir akıl tutulması... Çocuğun masrafları da sizdedir eminim. Adam sizin paranızı kim bilir kimlere yediriyor.
Bu yaratığı eve sokmam sizin yerinizde olsam. Şu bayram tatili meselesindeki tavrı diyor ki "ben tatil için sevgilimle plan yaptım, sen nereden çıktın. Bana baskı yapma". Keşke kanıt bulabilseniz de okkalı bir tazminat alsanız. Bu adamı takip etme şansınız yok mu? Başka şehirde nerede kaldığını biliyor musunuz? Ani bir ziyaret yapsanız. Ben sizin yerinizde olsan bir gün gizlice takip ederim.

Merhaba arkadaşlar. 5 senelik evliyim ve iki yaşında çocuğum var. Çocuğumuz doğduğundan itibaren hastane sürecinde başlayıp iki senedir devam eden psikolojik ve bir iki kere de fiziksel şiddete maruz kaldım. Lohusa sürecinde başlayan sürekli yetersiz annesin lafları ve kavgaları iki senedir devam ediyor. Çocuğumu dünyalar kadar seviyorum. Sürekli onun beslenmesi eğitimi uykusu vs iki senedir bütün dünyam böyle diyebilirim. Ama bu adamın gözünde sürekli yetersiz anneyim. Bunu da psikolojik şiddet olarak kullandığını anladım artık. Beyefendi iki kere yurtdışına tatile bile gitti asla karışmadım belki düzelir ruh sağlığı diye. Ama ben iki senedir evden işe işten eve şekildeyim öğle aramda bile koşarak çocuğuma bakmaya geliyorum. Ben işteyken çocuğa annem bakıyor. O yüzden annem de bir çok kötü duruma şahit oldu ama idare et hiç cevap verme boşver diyor.
Cinsel birlikteliğimiz iki senedir neredeyse sıfır diyebilirim ve kaç defa konuştuğum halde umrunda değil. Bütün bunları yaparken sürekli stresli işi olduğunu onu anlamadığımı söylüyor. Bu arada da bir iki aydır geçici süreliğine şehir dışında çalışıyor haftada bir geliyor çocukla bir iki oynuyor gezdiriyor gidiyor. Yani yüzde doksan ben yokmuşum gibi. Yaptığı iyi şeyler de var. Ama dibine kadar yalnızım. Adam bir öyle bir böyle davranıyor. İyi davranıyor ertesi gün kötü veya soğuk davranıyor. Beynim sis bulutu gibi. Konuşacak mantıklı hiç kimsem yok o yüzden buraya yazdım ki zaten bende de mantık ve zeka kalmadı bu süreçte.
Bu şekilde sizi suçlu hissettirerek baskı uygulayıp kendisi istedigi gibi yaşıyor, lütfen biran önce uyanın ve bu adamı boşayın yoksa olan size ve çocuğunuza olur , hem fiziksel hem psikolojik şiddet var bir gün bile durmanız büyük hata olur artık, manipüle olmayın buna izin vermeyin , boşanıp geri kalan hayatınızı , akıl ve beden sağlığınızı kurtarın, böyle adamlar kadınları ezerek tatmin olurlar asla düzeltemezsiniz...

yalnız okuyorum okuyorum. halen manipülasyon kısmına gelemedik. manipülasyon derken neyi kastediyorsunuz?
İşte ben de ifade edemiyorum galiba. Sürekli kötü annesin tarzı laflar söylüyor. Kavga çıkarıp ben çıkarmışım gibi bir boyuta geçiyor ve günlerce küsüyor bazen. Bir şey sorunca boğazına yapışmışım gibi tavırlara giriyor mesela.

İşte ben de ifade edemiyorum galiba. Sürekli kötü annesin tarzı laflar söylüyor. Kavga çıkarıp ben çıkarmışım gibi bir boyuta geçiyor ve günlerce küsüyor bazen. Bir şey sorunca boğazına yapışmışım gibi tavırlara giriyor mesela.

manipülasyon böyle bi şey değil.

Back
X