Eşimin 2 Senelik Manipülasyonları

Çok sağolun. Zaten para biriktirmeye başladım karar aldım bu konuda. Her ay maaşımın yarısını ona gönderiyorum mesela bu detayı söylemeyi unuttum. Bunu bırakmam lazım bunu bırakınca da iyice düşman oluruz artık. Tavsiye ettiğiniz videolara bakacağım. Bu aralar ben de narsist adamlar nasıl davranır diye anlatan bir psikolog var onu izliyorum o da bayağı uyandırdı beni bazı konularda
Asla paranı verme , tek bir kuruş bile gönderme bu pislik narsist herife , acilen boşanmaya bak ...

Evet artık fark ediyorum. Kendine başka bir düzen kurmuş ve ben öyle köşede duruyorum. Parça parça yazıyorum ama puzzle gibi kafamda oturuyor parçalar. Dün iş yerinde bayram için izin alma mevzusu oldu. Ben de bunu aradım onun memleketine gider miyiz diye çünkü annesi yaşli ve torununu görsün diye incelik yapmak istedim. Ve canım gidecek miyiz müdür önceden söylememizi istiyor izin isticem ona göre dedim. Bir anda terslenmeye başladı üstüme geliyorsun fln filan. Ya bir yandan diyorum ki kendi kendime ben bişey demedim hatta onun annesini düşündüm diye. Uzattı da uzattı. Bu adama asla yaranılmaz. Bi işler dönüyor demek ki gerçekten.
Çünkü başka planları var ve sen kendini dahil ederek onun planlarını bozuyorsun, bu adam seni aldatıyor ona yaranmayı bıraksan iyi olur, bu la dar ezik olmayın ya hu , annesine gitmeyi bile teklif etmişsiniz buna bile burun kıvırıp terslemiş, tatile gidelim deseniz ne olurdu acep ...

Merhaba soru sahibi, paramın yarısını vermezsem düşman oluruz diyebiliyorsun. Ne kadar kötü aslında.

Adamın hayatında biri var bence. Lütfen çocuğum babasız büyümesin kafalarına girme. Zaten varlığı yokluğu bir biri.

Çocuğun ve kendin için en doğrusu boşanman.

Merhaba soru sahibi, paramın yarısını vermezsem düşman oluruz diyebiliyorsun. Ne kadar kötü aslında.

Adamın hayatında biri var bence. Lütfen çocuğum babasız büyümesin kafalarına girme. Zaten varlığı yokluğu bir biri.

Çocuğun ve kendin için en doğrusu boşanman.
Tahmin yürüteyim;
Konu sahibi farkında değil ama düzenim bozulur, ya muhtaç kalırsam gibi kaygılar ile cesur davranamıyor - ki bu çok doğal ve normal -
Adam maaşın yarısını alamayınca çirkefleşecek (kötü oluruzdan kasıt da bu) ve konu sahibi strese gelemiyor.
Belki de maaşımı vermezsem uyumlu , iyi görünüşüm kaybolacak beni kötü bilecek diye korkuyor. - bu da çok doğal ve normal.
Lakin adam sizi iyi bilse de kötü bilse de olağan akış değişmeyecek.

Adam hayatınızda YOK ve iyi uyumlu olduğunuzu bilse dahi mevcut düzen değişmeyecek gibi.
Kendi hayatınızın, yaşam şeklinizin farkına varın. Çocuğunuzun ya da eşinizin değil. Mevcut durumda bu stres seviyesi önce size zarar verir, sonra istemeseniz bile çocuğunuza yansıyabilir. Önce huzuru bulun, hayatı iki kişilik yaşamaya adapte olun zaten sonra eşinizi ve konu ile ilgili ne yapmanız gerektiğini bileceksinizdir.

Aldatılmış bir annenin çocuğu olarak söylebilirm ki hemen boşanmanız gerekiyor. Zamanında annem biz küçüğüz diye geri döndü. O zamanlar hiçbir şey anlamıyorduk ama büyüdükçe annemin neler yaşadığını gördük ve bizim yüzümüzden boşanmadığı için çok üzüldük. Bakın kendi ayaklarınız üzerinde durduğunuzu söylüyorsunuz sizi tutan hiçbir şey yok üstelik. Benim annem bu olay ilk çıkıp boşanmak istediğinde kendi ayakları üzerinde durmak istedi ve işe başladı 40 yaşından sonra. Aradan birkaç sene geçince biz ayılınca da tamamen boşandı. Şimdi hem o çok huzurlu hem biz. Çocuğunuz biraz daha büyüdükten sonra babam neden eve gelmiyor neden anneme böyle kötü davranıyor diye düşünecek ve psikolojisi bozulmaya be içene kapanmaya başlayacak. Bu sizin ve çocuğunuzun hayatı annenizi dinlemeyin siz sustukça da eşiniz daha çok üstünüze gelecektir ki öyle gibi de görünüyor zaten. Çocuğunuza ve kendinize yazık etmeyin. Emin olun Allah bir şekilde yardım ediyor. Benim annem 4 çocuğu kendi başına büyüttü ve evlendirdi. Nerdeyse hiçbirimiz babamdan bir destek bile görmedik diyebilirim nafakayı bile zar zor ödüyordu ki annem kendisi için nafaka istemedi almadı da sadece çocuklarına versin dedi. Yuvayı yapmakta zor yıkmakta zor ama orada durmayın artık

Şaka gibi bir şey oldu. Şehir dışına çıkmıştı akşam aradı niye soğuksun konuşsana benden soğudun mu dedi. Artık dayanamadım evet soğudum dedim. E ne yapacaksın dedi ayrılalım dedim. Madem öyle yola çıktım geliyorum yarın gidip boşanıyoruz sana yazıklar olsun fln dedi. Yola çıkmış geliyormuş. Ben hayatımda böyle bir saçmalık yaşamadım. Resmen boşanma lafını ve kararını bile bana söyletti.

Şaka gibi bir şey oldu. Şehir dışına çıkmıştı akşam aradı niye soğuksun konuşsana benden soğudun mu dedi. Artık dayanamadım evet soğudum dedim. E ne yapacaksın dedi ayrılalım dedim. Madem öyle yola çıktım geliyorum yarın gidip boşanıyoruz sana yazıklar olsun fln dedi. Yola çıkmış geliyormuş. Ben hayatımda böyle bir saçmalık yaşamadım. Resmen boşanma lafını ve kararını bile bana söyletti.
Bosanma kararını ve sorumluluğunu sana yıkıp anlaşmalı bosanabilmek için sana aylardır bilinçli olarak eziyet ediyormuş, tek istediği minimum nafaka ile tazminatsız anlaşmalı boşanmak...

Ben ortada ne eş ne de baba figürü göremiyorum. Kendinize yazık ediyorsunuz. Psikolojisi bozuk olan O değil. O sizi mahfetmiş. Maddi olarak ona muhtaç değilsiniz manevi olarak zaten ortada adam yok
Bence de 2. bir hayatı var. Arabasını konteol edin belki başka bir telefonu falan vardır.

Merhaba arkadaşlar. 5 senelik evliyim ve iki yaşında çocuğum var. Çocuğumuz doğduğundan itibaren hastane sürecinde başlayıp iki senedir devam eden psikolojik ve bir iki kere de fiziksel şiddete maruz kaldım. Lohusa sürecinde başlayan sürekli yetersiz annesin lafları ve kavgaları iki senedir devam ediyor. Çocuğumu dünyalar kadar seviyorum. Sürekli onun beslenmesi eğitimi uykusu vs iki senedir bütün dünyam böyle diyebilirim. Ama bu adamın gözünde sürekli yetersiz anneyim. Bunu da psikolojik şiddet olarak kullandığını anladım artık. Beyefendi iki kere yurtdışına tatile bile gitti asla karışmadım belki düzelir ruh sağlığı diye. Ama ben iki senedir evden işe işten eve şekildeyim öğle aramda bile koşarak çocuğuma bakmaya geliyorum. Ben işteyken çocuğa annem bakıyor. O yüzden annem de bir çok kötü duruma şahit oldu ama idare et hiç cevap verme boşver diyor.
Cinsel birlikteliğimiz iki senedir neredeyse sıfır diyebilirim ve kaç defa konuştuğum halde umrunda değil. Bütün bunları yaparken sürekli stresli işi olduğunu onu anlamadığımı söylüyor. Bu arada da bir iki aydır geçici süreliğine şehir dışında çalışıyor haftada bir geliyor çocukla bir iki oynuyor gezdiriyor gidiyor. Yani yüzde doksan ben yokmuşum gibi. Yaptığı iyi şeyler de var. Ama dibine kadar yalnızım. Adam bir öyle bir böyle davranıyor. İyi davranıyor ertesi gün kötü veya soğuk davranıyor. Beynim sis bulutu gibi. Konuşacak mantıklı hiç kimsem yok o yüzden buraya yazdım ki zaten bende de mantık ve zeka kalmadı bu süreçte.
Çok üzülerek yazıyorum büyük ihtimalle biriyle birlikte. Benzeri bir duruma yakınımda şahit oldum maalesef , 2 aylık dediği ilişki de 3 yıllık çıktı. Erkekler önce birini bulup sonra hayatı zehir ediyorlar ki suç bastırsınlar.

Vay be adamda ki karaktersizliğe bak!

Sakin anlaşmalı boşanmayın süründürün. Tazminat, nafaka ne varsa talep edin. Ona attığınız paraları umarım dekontlarda belirtmişsinizdir.

Burnundan getirin. Sizi bu zamana kadar kolay lokma misali yutmuş bu saatten sonra müsade etmeyin. Evladınızın geleceğini maddi manevi alın öyle tekmeyi basın.

Önceliğiniz, iyi bir Avukat bulun gerisi gelir.

Back
X