İyi akşamlar öncelikle herkese.10 ay önce biriyle iliskiye başladım. Tanıştıktan 5 ay sonra nişan yaptık. Nişanlımın memleketi normalde başka bir yer benim yaşadığım şehirde askerliğini yaparken tanıştık. Askerliği bittikten sonra kendi memleketine dönecekti ama ben çıktım karşısına. Burada bir iş buldu çalışıyor. İlk başta her şey çok güzel gidiyordu. Nişanlımla aramız hala çok güzel sıkıntı yok. Haftanın 2 3 günü bize geliyordu nişanlım. Ama annem bu gelmeleri sırasında 2 kez kavga çıkardı nişanlımla. Nişanlım eskisi kadar gelmiyor doğal olarak ayda 1 kez falan geliyor artık. Nişanlımın burada çevresi arkadaşları ailesi olmadığı için benimle her gün buluşmak istiyor doğal olarak. Haftanın 4 ya da 5 günü görüşüyoruz bizde. Nişanlanmadan önce akşamustü 18:00 da evde opacksın derdi. Nişamlanınca istersen 22:00 da gel umrumda olmaz derdi. Nişanlandık her gün buluşamazsınız haftada en fazla 2 gün ve en geç 20:00 da evde olacaksın diyor. Nişanlımdan önce de böyleydi arkadaşlarımla 1 kez dışarı çıktım haberi varken 20 kez aradı telefonla artık eve gel diye. Nişanlıma özel bir hareket değil bu. Annemin tek istediği evde oturmam sürekli dizinin dibinden ayrılmamam. Ama artık bunaldım bu davranışlarından. Psikiyatriye git diyorum randevu alıyorum gitmiyor. Arada bir evden de kovuluyorum. Evimizi tuttuk eşyalarımızı aldık Ağustosta düğünümüz var inşallah. Ama her şeye bir kusur buluyor. Niye koltuklarınız bu renk niye böyle aldınız eşyaları çok zevksizsin vs. Nişanlıma ismiyle hitap etmiyor arkasından sürekli enik diyor. İnşallah ayrılırsınız diye dua ediyor her gün. Ve beni sürekli düğünüme gelmemekle tehdit ediyor. Seni öyle bir rezil edeceğim ki diyor sürekli. Sürekli beddua ediyor sen çok mutsuz olacaksın sürüneceksin diyor. O enik seni çok üzecek diyor. Abim ve nişanlısının ilişkisine de sürekli karışıyordu onlar evlenemediler ayrıldılar. Abim annemin benim ilişkime karıştığını öğrendi kızmış. 1 hafta falan karışmadı yine karışmaya başladı. Annem çok değişik bir insan normal değil işyerinde toplantı oluyor eve geç gidiyorum bazen sen o enikle buluştun deyip kavga çıkartıyor. Sadece bana yapsa neyse nişanlımı arıyor mesaj atıyor hakaret ediyor. Nişanlımın numarasını siliyorum nişanlım kızıyor bu seferde silme numaramı diye. Bu aralar ev yerleştiriyoruz diye 6 gün buluşuyorduk. Nişanlımda alıştı her gün görüşmek istiyor benimle. Ona da söylüyorum bugün eve erken gideyim evde sıkıntı oluyor diyorum. O da yeter artık bıktım ailenden diyor. Evlenene kadar hiç görüşmeyelim madem diyor. Ya da ayrılmamızı istiyorlarsa bilelim diyor. Çok arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum. Alıp başımı gidesim var kimseye haber vermeden. Ben 30 yaşındayım nişanlım 25 ilk başta yaşına takmışlardı annem hala takıyor. Sen evde kalmışsın kendinden küçüğe kapak attın diyor sürekli. Annemle nişanlımın 2. kavgasının ertesi günü buluştuk aramızdaki sorunu halletmek için çünkü ayrılığın eşiğine kadar geldik. Ben onu ilk kez ağlarken gördüm. Annem onu aradı hakaret etti yüzüne enik dedi. Beni aradı hakaret etti. Polisle kapıya dayanmakla tehdit etti. Annem hiç bir zaman hatalarını görmüyor ders almıyor hatalarından. Hep kendini haklı görüyor. Benim gibi bir insan sizin elinize nasıl düştü diyor. Hepiniz pisliksiniz diyor.