Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir süre daha sabredebilirim sanırım ama sabredemezsem başka ev tutup çıkacağım zaten.Kısa süreli misafirhane gibi bir yer ayarlayamaz mısınız? O evde kalmak zulüm. Yada kısa süreli bekar arkadaşta kiraya ortak da kalablirsinşz
Bir süre daha sabredebilirim sanırım. Sadece yatmak için gitmeye karar verdim bu süre zarfındaNikah gününü erkene alamaz mısınız? Böyle bir ortamda yaşanmaz çünkü. Nişanlı olmasanız ayrı eve çıkın derim ama zaten yakında düğününüz var.
Sizde çok zor şeyler yaşamışsınız. Yaralarımız aynı yerden açılmış. Umarım şimdi çoooook mutlusunuzdur.Kıyamam sana ya o kadar üzüldüm ki anlattıklarına. Benim annem belki seninki kadar değildir ama bana da tüm nişan ve düğün sürecimi zehir etmişti. Kına videomu izleyip hatırlamamak için gidip de teslim almadım bile.
Abime bu rahatlığı annem ve babam verdi. Abim sadece bana değil annemle babamın bile gideceği yerlere karışıyor.Abin kim oluyor da karışıyor yahu. Ne saçmalık. Evleneceksin bu adamla. İstersen dünyanın öbür ucuna gidersin. Hayatın hakkında bu kadar söz sahibi olmalarına izin verme yaşın 30. Hani 20lerinde olsan hadi bir derece. Yani evlenmesen bile abin kim oluyor. Tövbe tövbe.
Size kesinlikle katılıyorum. Annemin tedavi olması lazım. Nişanlımla artık muhattap etmiyorum annemi. Birine bir şey söyleyeceksen bana söyleyeceksin nişanlıma değil dedim. Telefonlarını açmıyorum artık. Tavrımı belli ediyorum.Anneniz net hasta. Anladığım kadarıyla şu an tedavi ettiremiyorsunuz. Sen evden cikmalisin düğünden önce gerekirse bir apart tut kendine ya da tek yaşayan bir arkadaşın varsa kabul ederse ona ev arkadaşı ol yine de çık. Düğün yaklastikca daha da sapitacak belli karşı taraf bir yere kadar çeker. Nisanlinla açık açık annenin hasta olduğunu tedavi görmezse gorusmeyecegini, onu da muhattap etmeyeceğini söyle.
Adam bi yerden sonra seninle annen arasında kalmaktan korkup vazgeçebilir. Ki bunu erkegin annesi yapsa kıza arkana bakmadan kac deriz öyle düşün.
Senin net sınırların olmalı ve olduğunu nişanlına kanitlamalisin yoksa üzgünüm ki bu is bozulur. Annen düğüne mi gelmeyecek gelmesin o zaman. Normal davranmadgin sürece telefonlarını bile acmayacagim sen bilirsin beni yalnız bırakırsan da de. Birsey yaparsan da kendin rezil olursun yalnız kalırsın de. Ama evden ayrilman lazim kesinlikle.
Yok annemle hiç bir şekilde bir araya getirmiyorum nişanlımı. Nişanlım evde sorun olduğunh bile bilmiyor şu anda her şey yolunda sanıyor. Bilmesine bilip üzülmesine gerek yok çünkü. Evlendikten sonra da mesafemi koruyacağım.Tekrar tekrar yazmak istiyorum bak idare etmekle olmaz bu iş. Nişanlına aldırma vs demekle de olmaz. Karşı tarafın yerine koyun kendinizi annesi size böyle şeyler dese ne yaparsınız. Ben mesela hala arada kaldığı için evlenince ailesi yüzünden asla huzur bulamayacagimi düşünür baslarim senin annene deyip arkama.bile bakmam. Birbini seven iki insan ve sorunsuz bir ilişkiniz varsa hastalıklı ya da saf kötü anneniz yüzünden bitmesin istiyorsanız üzgünüm ama annenize sırtınızı döneceksiniz. Cunku yenilir yutulur degil tavırları. Tedavi için elinizden geleni yaparsınız ama kabul etmezse de sizi artik bağlamaz anneniz bile olsa. Siz net bir tavir koymazsaniz üzgünüm ama asla huzurununz olmaz ve yine üzgünüm abin gibi seni de evlenemeden biter ilişkin.
Ben nişanlandıktan sonra işler çığırından çıktı. Eskiden gayet normal davranıyordu bana. Nişanlandım bana cephe aldı.Bu yazdiklarinizin tamami psikiyatrik bir probleme isaret, uzun uzun yazmak istemem, ilac destekli terapi almasi gerekiyor.
Sizinde kulaklarinizi tikamaniz lazim.
Sunu soracagim, halusinasyon, sesler duyma gibi daha spesifik belirtiler var mi? Sadece siz nisanlandiktan sonra mi isler cigrindan cikti?
Nişanlım atansın farklı bir şehire taşınacağız zaten. Atanmasını bekliyoruz.keske kendinize yeni şehir bulsaydiniz yasayacak
bu anne yuva yikar
Çok şükür çok mutluyum eşimle. Annemin de benden asla memnun olmayacağını kabul ettim. O yüzden onu mutlu etmeye çalışmayı bıraktım. Eşime işime arkadaşlarıma odaklandım. Sen de öyle yap. Anneni terk etmesen de onun sevgisinden vazgeç. Vermeyecek asla istediğin sevgiyi. Annemin beni öptüğünü hiç bilmem. Kayınvalidem öper durup durup. Ne acı değil mi insanın annesinden göremediği sevgiyi elden görmesi. En iyisi kabul etmek kendi psikolojini kurtarmakSizde çok zor şeyler yaşamışsınız. Yaralarımız aynı yerden açılmış. Umarım şimdi çoooook mutlusunuzdur.
Annenizin tek kiz cocugu siz misiniz?Ben nişanlandıktan sonra işler çığırından çıktı. Eskiden gayet normal davranıyordu bana. Nişanlandım bana cephe aldı.
30 Ağustosta kısmet olursa. Annemin tedaviye ihtiyacı var.Dugun ne zaman? Anneniz hasta.
Evet benim.Annenizin tek kiz cocugu siz misiniz?
Babanizlada kotu bir iliskisi var, annenizin emeklisi var mi? Kendi kisisel geliri var mi? Aileden kalacak miras gibi dayanaklari var mi?Evet benim.
Mutluluklar dilerim. Dayanmissiniz o kadar 5 ay kalmis sonra kimse bir sey diyemez.30 Ağustosta kısmet olursa. Annemin tedaviye ihtiyacı var.
Cevaplarım hayır ama aslında korkmasına gerek yok benim biraz birikmişim var onlar senin diyorum hayır istemem diyor.Babanizlada kotu bir iliskisi var, annenizin emeklisi var mi? Kendi kisisel geliri var mi? Aileden kalacak miras gibi dayanaklari var mi?
Cevaplariniz hayirsa muhtemelen yalniz kalmaktan korkuyor.
Teşekkür ederim. Biraz daha sabredeyim kurtulacağım zaten buradan.Dugun ne zaman? Anneniz hasta.
Mutluluklar dilerim. Dayanmissiniz o kadar 5 ay kalmis sonra kimse bir sey diyemez.
Nişanlı da bir sorun fark edilse bile böyle ruh hastası gibi mi davranılır?nişanlında senin farketmediğin bişeyler mi görüyor acaba hani ondan mı bu tepkisi ama bilemedim çok sağlıklı gelmedi bana da.. el adamı için anneyle kötü olunmaz.