Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bildirimimi yapayım

Geçen hafta: 63
Bu hafta: 62,20
Fark: -800 gr
Yüzde: 1,27

Ellssa Boncuk2307 arke

Canımmm kaptanlarım ben 2 hafta izin almak istiyorum, hem çok yoğun bi döneme giriyorum işyerinde buraya vakit ayıramam hem de kızların okulu tatil olduğu için haftanın 2-3 günü kızları kayınvalideme bırakacağız ve akşam da onlarda oluruz, eşim de akşam yemek yemediğimi bilmesine rağmen annesinde ne zaman yemek yemek istemesem niye yemiyorsun annemden mi tiksiniyorsun gibi saçmaaa sapaannn bir tribe giriyor

Canimm özürlü hiç birsey yok ve kendini üzmuyorsun sakin regl den dolayı bu bilmen lazım sen hastalıktan bile bu kadar almamistin bunu dusun

Vaaay harikasınız efenim

Sağol kuzum insan sinir oluyor işte. Ben regli olunca nedense bağırsakların ilk 2 gün çalışmıyor wc ye çıkamıyorum onunda etkisi var. Yılmak yok birlikte zayiflayacagiz. mayıs ayında bu yazdiklarimiza bakalım mutlu olalım

Harikasın canjm 600gr uzun süreli diyet sürecinde harika bir eksi. Çok yavaslarsa 2 3 gün şaşırtma yaparsın

Varyaaa bu senin eşine acayip gıcık oldum ha tanımadan daha seni de üzmüştü bi ara ne demek tiksiniyorsun Allah im ya .

Dünkü menümm
Sabah: 11 gibi
2 dilim ekmek kremmpeynir, 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin

Öğlen: çikolatalı süt, 2 kare bitter çukulat

Akşam: 4-5 kaşık yulaf , 5 köfte 2 kaşık yoğurt

Ayy aralarda aşure kaşıkladım. 5 6 kaşık vardır...

2 lt su

Çarşamba yenisen dönüş kilom: 68.7
C.tesi (bugün): 68.7

Ellssa Boncuk2307 arke

Eklentiler

• IMG_2648.jpeg
    97,7 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_2645.jpeg
    124,3 KB · Görüntüleme: 3
Günaydın kızlar kilo bildirimini yapiyim regli ilk günü +1.20 kg
Gecen hafta 88.95kg
Bugün 90.20kg
arke Ellssa
Kızlar özür dilerim Eki Görüntüle 3538989
Sağlık olsun haftaya gider
bir kilo bildirimi de benden gelsin
11 ocak: 71.95
18 ocak: 70.80

-1.15

aslında dün falan tartıldığımda 70.35'lerdeydim. biraz şaşırdım bugün tartıya. sağlık olsun yine de eksideyiz
Çok güzel tebrikler
Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.75
Bu hafta 65.95
-800 gr
Oran%1.198
Ellssa Boncuk2307 arke @Mthn83Eki Görüntüle 3538995
Tebrikler
Tebrikler canım
Reglin tokatini yedim bugün de. İki gündür resmen birşey yememiş olmama rağmen
Cumartesi 74.55
Bugün 74.80
Fark +250 gram
Ellssa arke Boncuk2307
Sıkıntı yapma haftaya gider.

Tebrikler kaptanım.
Günaydın geçen hafta 67.50
Bu hafta 67.65

+0.15

Bırakmamam gerektiği öğrendim bu hafta az artı olsa da haftaya belki 66 yı görcem o yüzden tam gaz devam

arke Ellssa
Çok değilmiş haftaya eksi göreceksin eminim
Kabızlık çok farkettirir kilo tıkanmasında. Haftaya çözersin üzülme
Geçen hafta 78,900
Bugün 77, 600
Fark -1300 gr

Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Kızlar izin istiyorum, hem çok yoğunum, hem buraya uğrayamıyorum
Tebrikler tamam canım
Sabit olmak candır

Bu hafta kapisalim mi senle ben de Aralik basinda 74.9a düştüm, geri 77ye ciktim . Uzun zamandır 76-77.5 arasinda kaldim.
Bu hafta reglden uzak yani kilo verebilecegim istah kontrolu yapabilecegim bir hafta. Sana da uygunsa bu hafta yarisalim minik bir fitness programı da basladim ( chat gpt ye hazirlattim) motiveyim yani gel beraber olsun

( son paragrafi okumadan heyecanla yazmisim, belki yine de uyar )

Kızlar merhaba,
İki haftadır yoktum. Yoğun bir dönemden geçiyorum gelemedim. Kusura bakmayın. Ben bir süre izin isticem sizden. Zaten hedefimdeyim gibi. Bakayım kendi kendime koruyabilecek miyim? Çok teşekkür ederim size çok yardımcı oldunuz Yapamazsam yanınıza koşa koşa gelirim tabi kabul ederseniz

2 hafta önce 04012024 cts: 51.8 kg
Bugün:50.4 kg (reglimin 3. günü şişlik olabilir)
Fark:-1.4 kg

Ellssa
Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_4878.jpeg
    172 KB · Görüntüleme: 1
Kilon iyi durumda masallah. Ara ara gel bekleriz ben bir sure daha buralardayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…