Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Önemli olan konuşabilmek ya, ben de B1 i bitirmek üzereyim ama B1in tamamında öğrendiklerimi hayatıma gecirebilmis durumda değilim malesef.
Bende de aynı sorun var canım, evdeyken hep bı gereksiz artistirma istegim var
Teşekkür ederim canım benim, çok şükür geçti gitti. Burada konuşup aklıma gelmese unuttuğum bir olay artık çok şükür
Tamam Boncukum, bugün adım olarak yazdım. Açıkçası bir önemi yok benim için. Puanı az ya da çok olmus onemi yok kalori yaktirsin beni şekillendirsin yeter. Birincilikte gözüm yok
Selam canım sağol tablo için.
Yaş 43, boy 160, başlangıç 85

Şubat sonu hedefi 78
Vayyy Filizimm hedefe bakk
Canım, benim de böyle günlerim oluyo. Son zamanlarda farkettim ki muz bu açlık durumunu durduruyo. Bakıyorum ki sürekli birşeyler istiyo canım ve ne yesem doymuyorum hemen muz yiyorum kesiyo. Bir de Dm'lerde Karahindiba kahvesi var kesinlikle tavsiye ederim tok tutuyo ve ödem attiriyo onu da bı dene. Bu hafta bir de enginar tableti aldım oradan ödem için bakalım işe yarayacak mı. Özellikle sabah kalktigimda heryerim şiş oluyo hala fena bir ödem var vücudumda. Ne yapsam ya ne önerirsiniz?

Psikolojik bence bee kuzumm bide yanına kefir içtim ondan baya doydum tok etti beni hatta şuan bi acıkmaya geliyorum simdi bi kefir içerim gene zencefille zerdeçal limon miss iradenle savaşıcaksın yoksa olmuyo
Ben akşam yemeğinden sonra hiç bişey içmiyorum belki bitki çay oda bazen ondan da olabilir sadece su

61.0 hederfim -3 kg daha
Şimdi farkettim ben geçen cumartesi 1 şubatta 64.0 dımmm diğer arkadaşın kilosuna bakmışım -3 çekmiştim :))
Tamamdır şimdi oldu hedef 61.0

Çatşamba günü menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle:12.30
1 kase ezogelin
1 tavuk baget sebzeli
1 minik ayran
1 kase yeşillik

Ara:17.30
1 paket altınbaşak lifli

Su1.5 lt
Azmet5255 Ellssa
Afiyet olsun kızlar

Selam kızlar tartıya son 2 gün kimsenin sesi çıkmıyor. Biryerlerde kaçak et kesenler mu var yoksaaaaaa
Benim menüm
Sabah 1diljm prebiyotikli peynir 1diljm ekmek domates biber kıvırcık

Ara yesil çay

Öğle kozpatlıcan salatasi 2servis

Akşam fırın palamut 3diljm yerim yanına 1diljm ekmek
Su 3litre tamamlıyorum
Ellssa
Boncuk2307

Al benden de o kadar bu hafta hazırlıkta kaldım üstelik yarın inşallah Vira bismillah

1. Şubat 98.5
Şubat ayı hedefi 93.0 diyelim madem

Neler atlatmissin canim
Doktorlarinda cocuk gibi kusup gitmesi ayri bi sinir bozucu
Sanki oyun oynuyorlar
Bu arada benimde aynı durum beyin büyüyüp kafa tasına sikismis
kizima gecenlerde tekrar mr cektirdik yine beyni sıkısmaya baslamis
Cok korkuyorum tekrar ameliyat gerekmesinden
simdilik goz dr takip edecek
sende nasil simdi beynin sıkisma durumu
Masallah 20 kilo cok guzel vermissin
Kalan kilolarinida yaz gelmeden verirsin
Dusmek istedigin kilo kac canim

Canım benimde Nisan mayıs ayı gibi emar var . Benimde sol gözümde sorun var .oyuzden spor yapamiyorum yorulduğumda basınç yapiyor zonkluyor . Allah hepimize şifa versin

Selam kızlar menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber

Ogle
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
1 kase yoğurt

Ara
1 armut

Akşam
Firinda tavuk şiş çöp olandan 2 tane
Karışık yağsız karışık sebze
1 bardak ayran

Su 3 lt
20 dk leslie
Ellssa Boncuk2307 Sem2024

Eklentiler

• 20250206_190549.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…