- 31 Ekim 2013
- 21.385
- 71.792
- 798
- 40
Sorma canım saçma sapan alınganlıkları var, kafasında kurdukları varVaryaaa bu senin eşine acayip gıcık oldum ha tanımadan daha seni de üzmüştü bi ara ne demek tiksiniyorsun Allah im ya .
Tebrikler kaptanım
Tebrikler canımmm şahane eksiiGeçen hafta 78,900
Bugün 77, 600
Fark -1300 gr
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Kızlar izin istiyorum, hem çok yoğunum, hem buraya uğrayamıyorum
Teşekkürler kaptanımmTebrikler kaptanım.
Yaa deme öyleGeçmiş olsun canım, inşalalh artık iyisindir. Ben sanırım hedefe ulaşamayacağım.
Tamam canımBen katılmak istiyorum bu hafta takımlara
Teşekkür ederim canmSüpersin canım
Teşekkür ederim canmhızlı gelen hızlı gider
ay harikaa
kilo belli bir yerde tıkanınca bir süre gitmiyor sonra birden hızlı gidiyor öyle mutlu olalım 600 gram 600 gramdır
O mutlaka eksidir regl radarına girmişssin sadeceReglin tokatini yedim bugün de. İki gündür resmen birşey yememiş olmama rağmen
Cumartesi 74.55
Bugün 74.80
Fark +250 gram
Ellssa arke Boncuk2307
Tebrikler kaptanımBildirimimi yapayım
Geçen hafta: 63
Bu hafta: 62,20
Fark: -800 gr
Yüzde: 1,27
Eki Görüntüle 3539014
Ellssa Boncuk2307 arke
Canımmm kaptanlarım ben 2 hafta izin almak istiyorum, hem çok yoğun bi döneme giriyorum işyerinde buraya vakit ayıramam hem de kızların okulu tatil olduğu için haftanın 2-3 günü kızları kayınvalideme bırakacağız ve akşam da onlarda oluruz, eşim de akşam yemek yemediğimi bilmesine rağmen annesinde ne zaman yemek yemek istemesem niye yemiyorsun annemden mi tiksiniyorsun gibi saçmaaa sapaannn bir tribe giriyor
Hiç moral bozma eksi yakındır
Tebrikler kaptanım
Eski kilonu bilmiyorum ama umarım çok artı değildir
Tebrikler ablaGeçen hafta 78,900
Bugün 77, 600
Fark -1300 gr
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Kızlar izin istiyorum, hem çok yoğunum, hem buraya uğrayamıyorum
İzne rağmen artıya geçmemiş olman da güzel canm
Hoşgeldin abla
Eski kilom 69.4 müşTeşekkür ederim canm
Teşekkür ederim canm
O mutlaka eksidir regl radarına girmişssin sadece
Tebrikler kaptanım❤
Hiç moral bozma eksi yakındır
Tebrikler kaptanım❤
Eski kilonu bilmiyorum ama umarım çok artı değildir
Tebrikler abla
İzne rağmen artıya geçmemiş olman da güzel canm
Hoşbulduk canımHoşgeldin abla
Hoşgeldin 8 lerBaşladığımdan beri 4 kilo gitti çok şükür. Hayatımda ilk defa 90 kilonun üstüne çıkmıştım. Bugün hala yüksek de olsa 89'u görmek çok mutlu etti beni
Tartı resmini atarsan alırız takımlara kaç haftadır tartı atmıyorsun o yüzden yoktunBen katılmak istiyorum bu hafta takımlara
Ayy çokkk isterdm seninle kapismak ammma benim için doğru hafta değil ailemin yanına gideceğim illa ki değişecek beslenme düzenim tatilden sonra hazırımBu hafta kapisalim mi senleben de Aralik basinda 74.9a düştüm, geri 77ye ciktim . Uzun zamandır 76-77.5 arasinda kaldim.
Bu hafta reglden uzak yani kilo verebilecegim istah kontrolu yapabilecegim bir hafta. Sana da uygunsa bu hafta yarisalimminik bir fitness programı da basladim ( chat gpt ye hazirlattim ) motiveyim yani gel beraber olsun
( son paragrafi okumadan heyecanla yazmisim, belki yine de uyar)
Wuhuu harikaa bir eksiGeçen hafta:91
Bugün: 89.1
Fark: 1.9 kg
Boncuk2307 Ellssa
Kaptanlarım ben de girebilir miyim listeye?Eki Görüntüle 3539064
Ok insallah yapalimAyy çokkk isterdm seninle kapismak ammma benim için doğru hafta değil ailemin yanına gideceğim illa ki değişecek beslenme düzenim tatilden sonra hazırım
Wuhuu harikaa bir eksi
Tebrik ederim 70ler 60lar da gelecek insallah. Boyun , yasin ve hedef kilon nedirBaşladığımdan beri 4 kilo gitti çok şükür. Hayatımda ilk defa 90 kilonun üstüne çıkmıştım. Bugün hala yüksek de olsa 89'u görmek çok mutlu etti beni
Hoşgeldin canımmm
Teşekkürler canımmTebrikler kaptanım❤
Tebrikler canımm
Güncel kilom 96.7 kgTartı resmini atarsan alırız takımlara kaç haftadır tartı atmıyorsun o yüzden yoktun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?