Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızına çok geçmiş olsun canım, inşallah iyi şeyler düşün, iyilikler gelsin

Senin güzel bir enerjin vardı canım. Bir an önce toparlan dön aramiza
Sülalede biraz tatsız olaylar oldu canım, direk bizi ilgilendirmese de insan üzülüyor. Bir yandan da hayat devam ediyor, hayatı sorgular oldum
Arada uğrarım, hazır olunca takımlara girerim

İnşallahhh
Nasıl vicdan yaptım anlatamam keşke yemeseydim diye. Ama bu vicdan azabı Pazar günü yiyeceğim bir dilim su böreğini engelleyecek kadar değil
Ahaha sen çok yaşa gomlekli olanı da alıntı yapmıştım silinmiş harikasın canım böyle devam
2 haftaydı bitti gitti canım
Biz oradayken havalar ne kadar güzeldi, şimdi soğuklar gelmiş, Allah yardımcınız olsun
Yaa sorma ablacım bizde kayseri de iken hava çok güzeldi iyiki çıkıp dolasabildim en azından şimdi fena kar yağdı buraya da soğuğu da cabasi ama kış yağsın diyorum öyle güneşli geçmesin

Afiyet olsun canım

Harika menü afiyet olsun canım
Harikasın canım çok güzel menü
Kızlarrr kışın başından beri giyemediğim bir gömleğim vardı, 2 gündür onu giyip gidiyorum kursa nasıl mutluyum anlatamam
Nasıl mutlu ediyor değil mi
İnşallahhh
Nasıl vicdan yaptım anlatamam keşke yemeseydim diye. Ama bu vicdan azabı Pazar günü yiyeceğim bir dilim su böreğini engelleyecek kadar değil
Neden vicdan yapıyosun anlamadım. Cumartesi pazar kısır, Pazartesi yeşl mercimekli bulgur plavı yedim. Salı giden 1 kilo idi
afiyet olsun canım

Sülalede biraz tatsız olaylar oldu canım, direk bizi ilgilendirmese de insan üzülüyor. Bir yandan da hayat devam ediyor, hayatı sorgular oldum
Arada uğrarım, hazır olunca takımlara girerim
Geçen bi video izledim..40 li yaslardan sonra östrojen hormonu azaldığı için insan daha çok sorgularmis hayatı. Östrojen cokken daha özverili, her işi yüklenen, etrafındakilere yardım etmeyi seven tiplermisiz. Azalınca da dur ya niye her iş bana bakıyor oluyormuşuz

Daha önce yemedigim şeyler değil hakkimindoldurdum diye düşünmeye çalışıyorum öyle anlarda. Bir de fazla miktarda çay filan içiyorum insanlar yanımda böyle şeyler yiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…