• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Helloo Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255

11.30 tavada biber domates, beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 parça sucuk. Yarım dilim ekmek

14:00 kahve , biraz kuru erik, bir iki findik

16:00 iki parça o makarnadan + 4 köfte

Eklentiler

• 1000165727.webp
    1000165727.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 11
İyi akşamlar kızlarr :21: :cool:

Bugün menüm iyi mi kötü mü bilmiyorum yorum istiyorum sizden. Bugün arkadaşım oğluma geçmiş olsuna gelecek diye akşamdan kısır yaptım canım çok çekti. Yarın yerim dedim o yüzden sabah ve akşam yok sadece öğlen var 😬

Kahvaltı(10.00)
1 haşlanmış yumurta

Öğle (14.30)
1 tepeleme tabak kısır ( çok az yağlı, 3/1 sebzeli)

Su:2 lt
Spor: 9065 adım (10000 olur yatana kadar)1000102521.webp

İyi akşamlar kızlarr :21: :cool:

Bugün menüm iyi mi kötü mü bilmiyorum yorum istiyorum sizden. Bugün arkadaşım oğluma geçmiş olsuna gelecek diye akşamdan kısır yaptım canım çok çekti. Yarın yerim dedim o yüzden sabah ve akşam yok sadece öğlen var 😬

Kahvaltı(10.00)
1 haşlanmış yumurta

Öğle (14.30)
1 tepeleme tabak kısır ( çok az yağlı, 3/1 sebzeli)

Su:2 lt
Spor: 9065 adım (10000 olur yatana kadar)Eki Görüntüle 3540671
Afiyet olsun canım kiz sadece kısır yemişsin sadece bulgur şişkinlik yapabilir ama zaten yeşillik cokmus bisecik olmaz bence

Selam kızlar tartıya son 2 gün kimsenin sesi çıkmıyor. Biryerlerde kaçak et kesenler mu var yoksaaaaaa:sinirli:
Benim menüm
Sabah 1diljm prebiyotikli peynir 1diljm ekmek domates biber kıvırcık

Ara yesil çay

Öğle kozpatlıcan salatasi 2servis

Akşam fırın palamut 3diljm yerim yanına 1diljm ekmek
Su 3litre tamamlıyorum
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Kaptanımm bugünü saymazsak iyi ilerliyorum ✌️
Muz denedim kesmiyor beni. Benim çok acikmamam lazım sadece 😄
Ödem için bromelain tabletler var ama kanı sulandiriyor. Yani önce sağlık açısından araştırmakta fayda var. Ben kullandığında saç dökülmesi yapmıştı ama ondan olmayabilir de. Ferritinim düşük, o yüzden de olabilir
Canım Dmde bulamadım Bromelain tablet, Rossmana da bı bakicam. Amazonda kesin vardır da gidip almak daha kolay geliyo. Türkiye'de market alışverişini bile internetten yapan ben burada neredeyse 0'a indirdim. Bir yandan da gezmeye dışarı çıkmaya bahane oluyo çünkü.
arke arke napiyosun arke'cim. Hazirliğa gittin sesin soluğun çıkmıyor 🥲
arke arke canım Arkecim nerlerdesin gerçekten yaa özlettin kendini 🥰
Afiyet şifa olsun canım. Şu avakadoya bir ben ısınamadım. Çok faydalı diyorlar ama yutamıyorum
Kaptanım, bol limonla ezerek tüketmeyi dene. Yumurtayla çok yakışıyor. Bayılıyorum ben. Bir de çok tok tutma özelliği var. Sabah yiyince akşama kadar acikmadigimi farkediyorum.
Ya sorma zaten ondan mi anlamadım. Sizin eksi birer kilolar beni kötü etkiledi 😂😂
Sanki maç yapiyoruz da penaltıdan iki gol yedik. Maça dezavantajlı devam ediyo gibi 😂
Bu saatten sonra zaten kazanamayiz diyip salma sakın Filizcim. Bir bakmışsın bireyselde birinci olmuşsun 🥳

Afiyet olsun canım kiz sadece kısır yemişsin sadece bulgur şişkinlik yapabilir ama zaten yeşillik cokmus bisecik olmaz bence
İnşallahhh 😬😬😬
Nasıl vicdan yaptım anlatamam keşke yemeseydim diye. Ama bu vicdan azabı Pazar günü yiyeceğim bir dilim su böreğini engelleyecek kadar değil 😂😂😂

Kaptanımm bugünü saymazsak iyi ilerliyorum ✌️

Canım Dmde bulamadım Bromelain tablet, Rossmana da bı bakicam. Amazonda kesin vardır da gidip almak daha kolay geliyo. Türkiye'de market alışverişini bile internetten yapan ben burada neredeyse 0'a indirdim. Bir yandan da gezmeye dışarı çıkmaya bahane oluyo çünkü.

arke arke canım Arkecim nerlerdesin gerçekten yaa özlettin kendini 🥰

Kaptanım, bol limonla ezerek tüketmeyi dene. Yumurtayla çok yakışıyor. Bayılıyorum ben. Bir de çok tok tutma özelliği var. Sabah yiyince akşama kadar acikmadigimi farkediyorum.

Bu saatten sonra zaten kazanamayiz diyip salma sakın Filizcim. Bir bakmışsın bireyselde birinci olmuşsun 🥳
Bu hafta da böyle geçsin bakalım. Öyle uzun zaman oldu ki arkarla bulusmayali, herkes ayrı yerde oturuyor yakın arkadaşlarının. Ayarlayamiyoruz kolay kolay bi bulusma, o yüzden yarını keyfini çıkartıcam canım.

Dm/rossman burda yok. Sanırım burdakiler de sizde yok canım. Ama dediğim gibi araştır çünkü bromelain in asprin gibi kan sulandırıcı bir etkisi var dokunmasın sonra canım.

Oğlun nasıl oldu sahi nazliicm? Keyfi yerinde mi?

Tabiki canım eğlenmene bak ertesi gün tartı günü olduğunu hiç hatirlama :KK70:

Tam olgunlaşmış olması lazım canım. Bol limon sıkarak yedim yumurta ile hariikaydı

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Yok canım bizden kimse katılmaz sana afiyet olsun :kk77:
Yaa kaptanım yaa 😂😂 hem sen genel müdür kaptan diil misin karşı takımın da sorumluluğu omuzlarında 🤣

Bu hafta da böyle geçsin bakalım. Öyle uzun zaman oldu ki arkarla bulusmayali, herkes ayrı yerde oturuyor yakın arkadaşlarının. Ayarlayamiyoruz kolay kolay bi bulusma, o yüzden yarını keyfini çıkartıcam canım.

Dm/rossman burda yok. Sanırım burdakiler de sizde yok canım. Ama dediğim gibi araştır çünkü bromelain in asprin gibi kan sulandırıcı bir etkisi var dokunmasın sonra canım.

Oğlun nasıl oldu sahi nazliicm? Keyfi yerinde mi?
Evet canım farklı mağazalar var her ikisinde de. Türkiye'de kısa dönem kullanmıştım ama etkisini hiç farkedememistim. Ben şu an regl düzensizliği için soğan suyu içiyorum sabah akşam. Bence onun da kesin ödem atıcı etkisi var. Hissettiriyo içince. Sabahları o kadar şiş oluyorum ki yüzüğüm parmağımdan cikmiyo o derece. O yüzden ödeme kafayı taktım.

Oğlum çok şükür iyi canım, bu hafta evdeydi. Haftaya kreşe gitmeye başlayacak artık inşallah.
Sen Almanya'ya yakın mı oturuyosun Filizcim? Buraya gezmeye falan geliyo musunuz?
Çok sıkıcı bir veli toplantısındayim şu an. Toplantı gibi de değil, mini bi konferans gibi. Sandalyede oturmak kalori yaktırır mi 😂
Sandalyenin altında ayaklarını oynat, dairesel hareketler falan yap, boş durma bari 😂😂

Evet canım farklı mağazalar var her ikisinde de. Türkiye'de kısa dönem kullanmıştım ama etkisini hiç farkedememistim. Ben şu an regl düzensizliği için soğan suyu içiyorum sabah akşam. Bence onun da kesin ödem atıcı etkisi var. Hissettiriyo içince. Sabahları o kadar şiş oluyorum ki yüzüğüm parmağımdan cikmiyo o derece. O yüzden ödeme kafayı taktım.

Oğlum çok şükür iyi canım, bu hafta evdeydi. Haftaya kreşe gitmeye başlayacak artık inşallah.
Sen Almanya'ya yakın mı oturuyosun Filizcim? Buraya gezmeye falan geliyo musunuz?

Sandalyenin altında ayaklarını oynat, dairesel hareketler falan yap, boş durma bari 😂😂
Sabirsizlar gibi bacaklarımı titretiyorum zaten aşağı yukarı 😂😂 çok sıkıldım çok. Adamin ses tonu çok monoton. Hollandaca sini da hepsini anlayamıyorum. Kaçmıyorum da. Çok az veli gelmiş dinlemeye.

Sevindim canım, daha da iyileşir herşey normallesince kreşe gidince yeniden.
Almanya'ya yakın sayılmayız, Rotterdamdayiz. Herelde bize en yakın büyük şehir düsseldorf, 2-3 saat. Yani uzak da değil. Daha önce bir kere essen e bir kere de Köln e gittik. Sen ne tarafta oturuyorsun canim?

Sabirsizlar gibi bacaklarımı titretiyorum zaten aşağı yukarı 😂😂 çok sıkıldım çok. Adamin ses tonu çok monoton. Hollandaca sini da hepsini anlayamıyorum. Kaçmıyorum da. Çok az veli gelmiş dinlemeye.

Sevindim canım, daha da iyileşir herşey normallesince kreşe gidince yeniden.
Almanya'ya yakın sayılmayız, Rotterdamdayiz. Herelde bize en yakın büyük şehir düsseldorf, 2-3 saat. Yani uzak da değil. Daha önce bir kere essen e bir kere de Köln e gittik. Sen ne tarafta oturuyorsun canim?
Toplantı online mı? Bu saatte yüzyüze yapmazlar herhalde

6 şubat menü
09.30 2 yumurta ile soğanlı omlet, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 10 zeytin, turp
13.00 3 kuru incir(liste dışı)
15.00 tavuklu salata, 1 bardak ayran
18.30 4 kaşık tavuklu bulgur pilavı, salata
20.00 1 dilim mozaik pasta (liste dışı)
3 litre su 7.000 adım + 1 saat yürüyüş
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255
Regle son 2 gün elim sürekli tatlıya gidiyor 🙈
1000011619.webp1000011620.webp

6 şubat menü
09.30 2 yumurta ile soğanlı omlet, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 10 zeytin, turp
Eki Görüntüle 3540739 Eki Görüntüle 3540740
Canımın içi adımlara dahil mi yürüyüş acepp?? :KK36:

6 şubat menü
Eki Görüntüle 3540739 Eki Görüntüle 3540740
Benim de öyle regl yakın heralde. Tatli isteği tavan

Canımın içi adımlara dahil mi yürüyüş acepp?? :KK36:
Yok canm dahil hali 12.000 5bini yürüyüştür diye düşünerek 7.000 yazdım 😘
Benim de öyle regl yakın heralde. Tatli isteği tavan
Son zamanlarda pek düşmüyordum tatlıya ama misafirler gezmeler derken fazla sıktım kendimi oysa diyetisyenim ye istediğini fazla olursa beraber dengeleriz diyor ama yemedim şimdi de zor duruyorum. Bu gün mozaik pasta yaptım Allah'tan misafir geldi de yarına sadece çocuklara yetecek kadar kaldı cumartesi de doğum günü partisi var yeğenimin du bakalım ne olacak :işsiz::işsiz:

Back
X