Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar yaa içim acayip sıkılıyor, neden olduğu hakkında fikrim yok. Tek mantıklı açıklamam ikizler burcu olmam yürüyüş yapasım var ama yağmur da yağıyor.
Hayırlara vesile olsun canım şu an nasılsın
Yağmurdan da için sıkılmış olabilir hava kapalıyken ben de bunalımlara giriyorum

Hayırlı olsun kaptanim güzel bir hafta olsun bizim için
İnşallah canımm

Cok geçmiş olsun canim yaa
Sağol canımm

Yaa bu hafta adım lari yollamayim bence yaa yada gaza geliyorsaniz atim bilemedim . Ama bu hafta evde attığım adım harici biseler yapmak istiyorum yaa
Yok yok muhakkak yolla biz de gaza geliyoruz, spor puanları açıklandığında ilk sana bakıyorum aramızda ne kadar fark var diye

Bugün benim de baya ödül günüm olduğu için menülere lafım yok

Afiyet olsun canımm

Menüm

10:30
1 elma

10:45
zeytin
2 kaşık kuru fasulye
Küçük dilim pide
Tahin pekmez

13:00
1 armut

18:00
Mangalda 2 tavuk sarma
Sumaklı soğan
Bol salata
Az pide
Tahin pekmez

Jasminium84
Afiyet olsun kaptanım

Afiyet olsun canımm

Canımmm seninle yarışmak da çok güzeldi, desteğin emeklerin için çok teşekkürler

Aaaaa ne güzel sürpriz
Tekrar doğum günün kutlu olsun canımm
Şöyle düşün bugün Türkiye’ye uçarsın yarın düğün olur öbür gün misafirin gelir, olay beslenmemizi hayatımız boyunca yapabileceğimiz şekilde düzenlemek, kısıtlama yapmıyoruz porsiyon kontrolü yapıp sağlıklı olmaya çalışıyoruz bunu oturt kafanda o zaman aaaa ben misafirliğe gittim çok yerim şimdi düşüncesinden uzaklaşıyorsun

Afiyet olsun canımm

Merhabalar
Hemen dünkü menümü yazayım
Sabah
12 civarı
1 siyezli avuç içi kadar tost
1 h yumurta
1 wasa üzerine az kaymak bal

Akşam 16 civarı
1 fümeli pizza(hamuru inanılmaz ince)
Bolca roka

19 civarı (regl tatlı krizi)
4 adet form bitterli

Su:1.5 lt (dışarıdayken çok içemiyorum)

Jasminium84 kaptanım merhaba
Ellssa

Günaydın herkese.
Gün ayali bayağı oluyor da anca fırsat bulabildim. Sabah kızımın bilsem sınavı vardı. Oraya git market yapıp gelmem bu saati buldu. Kafamı vurup yatasim var. Ama davetliyim. Gidesim de yok.
Dünkü menüyü yazayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
Bir dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+1 adet incir
Akşam
1 porsiyon hamsi tava
Bolca salata.
Ellssa arke Boncuk2307
Adım sayım 5700 civarı idi. Ama evi sil süpür temizlik yaptım.

Çok haklısın, öyle yapacağım

Sarimsagi ben de kulak agrisinda kullaniyorum.
Hangisi daha pratik bilmiyorum. Evde hazir sarimsak varken isitip koymak varken sanirim cocugun kulagini yakacak, icine kacarsa korkusu ile veya daha etkili olacagina inanarak sarımsak yagi kullsndim ben. Kulak cubuguna kulak icinin görünen kismini temizliyoruz. Normal banyo sonrasi kulak temizligi gibi. Damlatmiyorsun , ileri gitmiyorsun. Herhalde kokusyu duyan mikroplar intihar ediyor genelde 1 gunde kulak agrisi gecti , gecmeyen 2. Gunde gecti . Size de sifa olur insallah

Ben çay kahve tüketmiyorum ablam sevmediğim için. Karahindibalı kahve içiyorum bazen ama onda da kafein yok. Bende anksiyete ve huzursuz bacak sendromu var uyutmuyor.
Geçmiş olsun canım benim demek ondan uyuyamıyorsun. Magnezyum takviyeei alsan, iyi geliyor hem uykususluga hem kaslara. Yani araştır bir. Belki de kullanıyorsundur zaten.
Karahindiba kahvesi hiç duymamıştim ben de onu araştırayım iyi oldu söylediğin. Ben kafeinsiz kahve içiyorum o da zararlı aslında. Kahve ve çay uyutmuyor beni sabah 11den sonraya kalırsam. Aslında çok severim tam çay kahve insanıyım.
Başka var mı hanımlar bu durumda olan? Kafeinin dokunması ne kötü di mi

Vallahi utandım o gün yazmaya. Bugün son bi adana kebap yapıp daha ciddi başlıyorum inşallah Adanalı kocam sağolsun beni alistirdi

Ay ne güzel böyle devamm
Ben 4. takimdayken 60 kusürleri dert ediyordum. Şimdi aldı başını gitti takım filan kalmayınca. Özgeyle nadiren haberlesiyiruz. Sağlık sektörüne kaydı çalışıyor. Azmini takdir ediyorum onun.
Tqkimlarda birbirimize destek olma konusuna katılıyorum. Kesinlikle ise yariyor. Yalnız değiliz bir kere. İyi ki 6.takim devam etmiş de bulduk bu grubu

Ne yalan söyleyeyim kaptanım ben de bekliyordum bunu çünkü 2 haftadır çok zorlanıyorum motivasyonumu zor topluyorum

Amin kaptanımm cümlemizden

Oldu oldu güzel oldu kaptanım
Motive olmak ya da öyle kalabilmek gerçekten zor. Çok dikkat dağıtıcı da var yaşamımızda. Sadece bir şeye odaklanmak imkansız. O gün olumsuz bişey mi yasadin mesela, ay ne anlamı kaldı diyetin sporun diyor insan o zaman. Tabi öyle yapmamak lazım. Buzdolabı üzerine kilolu foto yapıştırmak ise yarıyor diyolar eğer benim gibi moral bozucu bulmuyorsan bir deneyebilirsin belki

Kırmızı takıma başarılar. Beşiktaşlı nerdeyse ben o takımın taraftarıyım. Hem arke & bluegreeneyes da ordaymis go kırmızı takım go!
Ben bu hafta yine fındık fıstık takilayim buralarda. Haftaya inş. girerim hazirliğa.

Şimdi okudum
Sizin saat 12:30 bize 10:30 oluyor, çok erken kaptanım
Almanya filan mı? Yine de tartilirken aç karnına tartilmak lazım, yoksa daha com üzüyor
Aynen yaa evde abur cubur dolabı bile var. Dolabın birini açıyorum mesela karşımda baklava kutusu
Buradayım insallah. Caniniz sıkıldıkça etiketleyin beni
Sanırım canım sıkıldı diye alintilamişim bu mesajı sıkı can iyidir çıkmaz diyebilirsin tabi cevap olarak, kabul ederim
Torunlar mıı ne güzel doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar, yaş sormak serbest mi ?
Bir de gezegenli bir nickname görünce burçlara mi meraklisin diye sorasim geldi

Merhaba ben Nazlı, grubunuza katılabilir miyim? Daha önce Cuma zayıflama yarışmalarına katılmıştım 2 defa. Şimdi tekrar diyete başladım ve motive olabileceğim keyifli bir grupla ilerlemek istiyorum.

Bugün yürüyüşü sizle yaptım kızlar. 40dk yürüyebildim. Başlangıç zamanlari için fena değil di mi?
Sonraları daha hızlı yürümeye gayret edicem. Osman Müftüoğlu nun önerdiği bir yurume şekli var. Dakikada bilmem kaç adım. Şimdi aklımda değil ama yeniden bakıp öyle yürümeye calisicam. Biraz alisayim da. Resmen nefes nefese kaldim

Merhaba ben Nazlı, grubunuza katılabilir miyim? Daha önce Cuma zayıflama yarışmalarına katılmıştım 2 defa. Şimdi tekrar diyete başladım ve motive olabileceğim keyifli bir grupla ilerlemek istiyorum.
Hoşgeldin. Ben de yeni geldim. Takım geçmişi olanlar kolay adapte olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…