- 31 Ekim 2013
- 21.329
- 71.480
- 798
- 40
Hayırlara vesile olsun canım şu an nasılsınKızlar yaa içim acayip sıkılıyor, neden olduğu hakkında fikrim yok. Tek mantıklı açıklamam ikizler burcu olmamyürüyüş yapasım var ama yağmur da yağıyor.
Yağmurdan da için sıkılmış olabilir hava kapalıyken ben de bunalımlara giriyorum
İnşallah canımmHayırlı olsun kaptanim güzel bir hafta olsun bizim için
Sağol canımmCok geçmiş olsun canim yaa
Yok yok muhakkak yolla biz de gaza geliyoruz, spor puanları açıklandığında ilk sana bakıyorum aramızda ne kadar fark var diyeYaa bu hafta adım lari yollamayim bence yaa yada gaza geliyorsaniz atim bilemedim . Ama bu hafta evde attığım adım harici biseler yapmak istiyorum yaa
Bugün benim de baya ödül günüm olduğu için menülere lafım yokKızlar kizlar anca geldim eve hem öğlen hem akşam oturmasiydi gorumceme gittik bugün abarttım kabul ediyorum yeme işini
Sabah
Patatesli yumurta
Peynir zeytin
Tahin pekmez
Ogle
Baya salata çeşitleri vardı hepsinden yedim ama hamur yemedim poğaça filan
İncirli kremalı kek 1 dilim
Akşam da salatalar dan atistirdik yine
Bugünü saymiyorum valla yarın dan itibaren yine duzenime dönerim inşallah
Ellssa Jasminium84
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun kaptanımMenüm
10:30
1 elma
10:45
zeytin
2 kaşık kuru fasulye
Küçük dilim pide
Tahin pekmez
13:00
1 armut
18:00
Mangalda 2 tavuk sarma
Sumaklı soğan
Bol salata
Az pide
Tahin pekmez
Jasminium84
Afiyet olsun canımmCanımlar bu hafta tam katılım bekliyoruz lütfen aktif olup menülerimizi paylaşalım.
11.01.2025
Kahvaltı 13.00
2,5 dilim çavdar ekmeği, salatalık, peynir, 2 tk çikilat
Akşam Yemeği 19.00
Zeytinyağlı taze fasulye, booolca salata bol malzemeli, tavuklu pilav ( miktar vermek istemiyorum) , 1 kase cacık
2 lt su
Sporu gün tamamlanınca atacağım kaptanlarım
Ellssa Jasminium84 arke
Canımmm seninle yarışmak da çok güzeldi, desteğin emeklerin için çok teşekkürlerKızlar bu gün geldim alıntıları yaptım yaptım silindi sonra da yazmaya zaman bulamadım
gezegenfeza abla doğum günün kutlu olsun
@Purple58 tebrik ederim canmseninle yarışmak harikaydı
Ellssa Boncuk2307 kaptanlarım destekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız
arke kaptanım yeni maraton hayırlı olsun güzel sonuçlar bizimle olsun
Veee geçen haftanın mavi kızları hepinize teşekkür ederim hepiniz elinizden geleni yaptınız
@rockandrollBoncuk2307 Cicekbocekkaktus Jasminium84 @Tesnim1903 @-Murphy-
Her şeyi tek mesajla hallettim sanırım
Aaaaa ne güzel sürprizŞimdi şöyle kaptanım
Bildiğiniz üzere bugün benim doğum günümdü ( yatmadığım için hala 11 Ocak, yatıp uyursam gün dönecek)
Eşim restorandda yer ayırtmıştı, kızım ve torunlarda gelecekti. Kapıdan girdim birde ne görem, bunlar organize olmuş, koca bir masa sülale orda
Ben şok, aynen böyle ağzımı kapatmışım.
Bir şok daha 2 gün sonra Türkiye’ye uçuyorum
Bu haftayı hayırlısıyla atlatsaydım
Tekrar doğum günün kutlu olsun canımm
Şöyle düşün bugün Türkiye’ye uçarsın yarın düğün olur öbür gün misafirin gelir, olay beslenmemizi hayatımız boyunca yapabileceğimiz şekilde düzenlemek, kısıtlama yapmıyoruz porsiyon kontrolü yapıp sağlıklı olmaya çalışıyoruz bunu oturt kafanda o zaman aaaa ben misafirliğe gittim çok yerim şimdi düşüncesinden uzaklaşıyorsun
Afiyet olsun canımmHemen menümü yazıyorum
11 Ocak
12:00
3 küçük hurma aralarına tahin sürdüm
18:00 gibi
Döner
1 köz domates, 1 köz biber
Bikaç çatal meze
1 kutudan az tatlı asitli içecek
19:00
2 çatal pasta
Bu kısımda kızımın evine geçtik, restoranta gelip dolu diye dönenler olunca eşim hemen kalkalım dedi, benim ev küçük olunca kızıma gittik
1 Lt su
2 kupa kahve
2 fincan Türk kahvesi
2 kupa çay
Ellssa Jasminium84 Boncuk2307
Adım sayısı yok, saat hediyelere uymayınca çıkardım