• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Haftasonu çok giremiyorum kızlar biliyorsunuz, akşama uğrayacağım. Bizimkiler Gs maçı izlerken rahat olurum. Hafta sonu diye kaçamak yapmayın olur mu canlarım 💕

Merhabalar🌺
Hemen dünkü menümü yazayım
Sabah
12 civarı
1 siyezli avuç içi kadar tost
1 h yumurta
1 wasa üzerine az kaymak bal

Akşam 16 civarı
1 fümeli pizza(hamuru inanılmaz ince)
Bolca roka

19 civarı (regl tatlı krizi)
4 adet form bitterli

Su:1.5 lt (dışarıdayken çok içemiyorum)

Jasminium84 Jasminium84 kaptanım merhaba🌺
Ellssa Ellssa 🌺
Afiyet olsun canımm 😍🥰

Çok haklısın, öyle yapacağım 🫡
😘🥰💙😍

Sarimsagi ben de kulak agrisinda kullaniyorum.
Hangisi daha pratik bilmiyorum. Evde hazir sarimsak varken isitip koymak varken sanirim cocugun kulagini yakacak, icine kacarsa korkusu ile veya daha etkili olacagina inanarak sarımsak yagi kullsndim ben. Kulak cubuguna kulak icinin görünen kismini temizliyoruz. Normal banyo sonrasi kulak temizligi gibi. Damlatmiyorsun , ileri gitmiyorsun. Herhalde kokusyu duyan mikroplar intihar ediyor😁 genelde 1 gunde kulak agrisi gecti , gecmeyen 2. Gunde gecti . Size de sifa olur insallah
İnşallah çok teşekkür ederim 🥰

Motive olmak ya da öyle kalabilmek gerçekten zor. Çok dikkat dağıtıcı da var yaşamımızda. Sadece bir şeye odaklanmak imkansız. O gün olumsuz bişey mi yasadin mesela, ay ne anlamı kaldı diyetin sporun diyor insan o zaman. Tabi öyle yapmamak lazım. Buzdolabı üzerine kilolu foto yapıştırmak ise yarıyor diyolar eğer benim gibi moral bozucu bulmuyorsan bir deneyebilirsin belki
Aynen öyle perşembe günü ben de onu yaşadım bir süredir zaten zorlanıyordum o gün canımı çok sıkan birşey oldu başlarım diyetine dedim resmen 🥲

Kahvaltı en masum öğün. Birşey olmaz 😌
İnşallah canımm 😘

Bugün yürüyüşü sizle yaptım kızlar. 40dk yürüyebildim. Başlangıç zamanlari için fena değil di mi?
Sonraları daha hızlı yürümeye gayret edicem. Osman Müftüoğlu nun önerdiği bir yurume şekli var. Dakikada bilmem kaç adım. Şimdi aklımda değil ama yeniden bakıp öyle yürümeye calisicam. Biraz alisayim da. Resmen nefes nefese kaldim
Az mı 40 dk canımm gayet iyi tabii ki de 🥳❤️😍🥰💙

Merhaba ben Nazlı, grubunuza katılabilir miyim? Daha önce Cuma zayıflama yarışmalarına katılmıştım 2 defa. Şimdi tekrar diyete başladım ve motive olabileceğim keyifli bir grupla ilerlemek istiyorum.
Hoşgeldiniz, ilk sayfadaki katılım formunu doldurup tarihli nickli tartı fotosuyla başlayabilirsiniz, tanışmış oluruz böylece :KK37: yeni başladık bu haftaya hemen hazırlığa girersiniz, haftaya cumartesi de takımlara dahil olabilirsiniz

Back