Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

cumartesi biraz serbest gün ama ben yine de toparlama günü ilan ettim kendime. 10 bin adım+20 dk fitness yaptım evde, çocuk oyalama fitness ı
yemeğimi de yazmıştım sabah serpme kahvaltıya gittim üstüne de kahve yanında bir pastayı dilim 4 kişi bölüştük sonra kapanış bu hafta hedefim spor ödülünü kazanmaya uğraşmak olcak bakalım başarabilir miyim, P Purple58 in adımları geçmem zor ama bu hafta hedefim bu saygılar herkese iyi yarışlar
Ellssa Boncuk2307 arke

ay ben çok fena gaza geldim
İşte beklediğimiz bu harikasın
Menü çok iyi olmasa da spor harika canım, Purple ı yenmek pek mümkün görünmüyor ama denemekten zarar gelmez

Insallah bebegimm

Kocama bi el attırem şu tartıyı bakem

Arada bi yamukluk ediyodu 7 sene iyi dayandı habire basa basa

Ellerine sağlık kaptanım P Purple58 kaptanım seni ve tüm takımımızı çoookkk tebrik ediyorum

Kabul ederim kuşum, lazım olurum diye bekliyordum zaten.
Tebrik ederim kuzum sizim sayenizde
Ellerine sağlık kaptanım, P Purple58 kaptanım spor birinciliğin için çok tebrik ediyorum.
Çok teşekkür ederim canım
Hadii hayırlı olsun
Gittti gitti kaçırdın beni yaa nasi kaçırırsın
Ayni takımda olamadık uhuuuuu
P Purple58
@Ilyusa
Boncuk2307
Ellssa
@bnnu

Sevgili mavi boncuklarım, bu hafta birlikteyiz inşallah, hareketli, keyifli, sağlıklı, çoooookkkçaaaa yağ yaktığımız bir hafta bizimle olsun
Hayırlı olsun kaptanim güzel bir hafta olsun bizim için
Ben de biraz uzanmak istiyorum gece küçük kızım çok rahatsızlandı uyuyamadık şimdi azıcık dinleneyim
Boncuk2307
Cok geçmiş olsun canim yaa
Kizzzz sorma eve yeni geldim neler yedim neler bugün varya ödül öğünü değil resmen ödül günü oldu benim için
Kızlar bugün benim doğum günüm, akşam ailece dışarda yiyeceğiz, o yüzden kahvaltıyı hafif tuttum
Yaa doğum günün kutlu olsun canimm nice mutlu senelere
Yaa bu hafta adım lari yollamayim bence yaa yada gaza geliyorsaniz atim bilemedim . Ama bu hafta evde attığım adım harici biseler yapmak istiyorum yaa
İşte beklediğimiz bu harikasın

Menü çok iyi olmasa da spor harika canım, Purple ı yenmek pek mümkün görünmüyor ama denemekten zarar gelmez
Bu hafta atmayım diyorum ya adım larimi yada spor yapmaya zorlayın beni ne olurr
Kızlar yaa içim acayip sıkılıyor, neden olduğu hakkında fikrim yok. Tek mantıklı açıklamam ikizler burcu olmam yürüyüş yapasım var ama yağmur da yağıyor.
Hayr olsun canimm inşallah

Kızlar kizlar anca geldim eve hem öğlen hem akşam oturmasiydi gorumceme gittik bugün abarttım kabul ediyorum yeme işini

Sabah
Patatesli yumurta
Peynir zeytin
Tahin pekmez

Ogle
Baya salata çeşitleri vardı hepsinden yedim ama hamur yemedim poğaça filan
İncirli kremalı kek 1 dilim

Akşam da salatalar dan atistirdik yine

Bugünü saymiyorum valla yarın dan itibaren yine duzenime dönerim inşallah

Ellssa Jasminium84

Kızlar yaa içim acayip sıkılıyor, neden olduğu hakkında fikrim yok. Tek mantıklı açıklamam ikizler burcu olmam yürüyüş yapasım var ama yağmur da yağıyor.
Ben az once 20 dk egzersizimi yaptimaslinda 45 dk diye basladim ama 20 dk yeter diye bitirdim7100 adimim da var.
Sensiyeni al , yagmur çizmelerini giy çık hadi

Ellssa Boncuk2307
B Beklenen2 tomrs nerdesiniz beklenen beni de arada etikeykeyin diyip dururdu hey gidi günler (Takimda degilim diye sizi de etiketliyim dedim)

Spor: 7100 adım + 20 dk egzersiz
diyet OMAD yaptim.
tek ögun ama uzuuuun suren bir tek öğün saglikli seylerden cokca yedim

2 gündür bu saatlerde müthiş gönlümce bişeyler yemek istiyorum akrep olmamla alakalı mı acaba
Arada lazım öyle şeyler afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Omad nedir araştırayım hemen

Menüm

10:30
1 elma

10:45
zeytin
2 kaşık kuru fasulye
Küçük dilim pide
Tahin pekmez

13:00
1 armut

18:00
Mangalda 2 tavuk sarma
Sumaklı soğan
Bol salata
Az pide
Tahin pekmez

Jasminium84

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…