ay ben çok fena gaza geldimReca ederim ne demekayy ben de ilklerde seçilince öyle hissediyorum, demek ki bana güveniyor diyorum yani bu demek ki sana çok güveniyorum canım benim
İşte beklediğimiz bu harikasınay ben çok fena gaza geldim
Menü çok iyi olmasa da spor harika canım, Purple ı yenmek pek mümkün görünmüyor ama denemekten zarar gelmezcumartesi biraz serbest gün ama ben yine de toparlama günü ilan ettim kendime. 10 bin adım+20 dk fitness yaptım evde, çocuk oyalama fitness ı
yemeğimi de yazmıştım sabah serpme kahvaltıya gittim üstüne de kahve yanında bir pastayı dilim 4 kişi bölüştüksonra kapanış bu hafta hedefim spor ödülünü kazanmaya uğraşmak olcak bakalım başarabilir miyim, P Purple58 in adımları geçmem zor ama bu hafta hedefim bu saygılar herkese iyi yarışlar
Ellssa Boncuk2307 arke
Insallah bebegimmAlırız tabiki
Nasıl heyecanlı ya
Afiyet olsun kaptanım
Tebrikler kaptanım
Canım alırız tabiki sen de etiketlemeyi unutma
Tebrikler kaptanım
Tebrikler harikasın
Ufak hatırlatma yapayım. Tartı üstüne nikimizi tarihi yazıyorduk unuttun mu
Hoşgeldin takımlara
Tebrikler canım. Tamam öyle yapalım.
Hemen al ama yarış heyecanı yarım kalmasın
Kocama bi el attırem şu tartıyı bakemHoşgeldin canm tekrar
Teşekkür ederim kaptanım perşembe çok daha güzel sonuç almıştım ama sağlık olsun
Olsun canm sonuç itibariyle eksidesin
Gayet güzel canm
Tebrikler canmben yeni aldım sadece dijital ama pek memnun değilim
Tebrik ederim kaptanım
Gayet güzel canm regle rağmen harika
Tebrik ederim
Menülerdeki istikrarlı duruşundan belliydi canm güzel bir sonuç geleceğitebrik ederim
Yok canm moralimi bozmuyorum perşembe daha güzel bir sonuç görmüştüm o yüzden haftaya daha fazla eksi geleceğini biliyorum
Tebrik ederim canm haftaya daha güzel bir sonuç alalım inşallah
Yeni başlangıcın hayırlı olsun canm
Teşekkür ederim canm
@gezegenfeza abla alıntı yaptım ama silinmiş bence başlamalısın yoksa gittikçe üzerine koymaya devam edersin
Arada bi yamukluk ediyodu 7 sene iyi dayandı habire basa basaSağlık olsun kaptanım, tebrik ederim. Regl şişkinliğine rağmen artıya geçmemişsin.
Başlangıcın hayırlı olsun canım.
Tebrik ederim kaptanım, buna da şükür dediğin gibi.
Bence harikasın canım, onca hareketsizlik ve babanın yoğun beslemelerine karşın çok az artı gelmişsin. Tebrik ederim.
Tartı bozulmasını da hiç sevmem, inşallah güzel bir tartı alırsın kuşum.
Tebrikler kaptanım.
Tebrikler canım, demek bir de regl olmasan ne eksiler gelecekmiş senden.
Off en sevdigim kızzz at bakimm ozelden linkiBen aldım canım yaklaşık iki sene önce. Fiyatı da uygundu diğerlerine göre. Şarjlı pili bitti derdi de olmuyor.
bence de yazalımBen de yaa, motive oluyordum. Site yöneticilerine yazsak mı acaba.
Tebrik ederim kuzum sizim sayenizde
Çok teşekkür ederim canım
Hadii hayırlı olsun
Gittti gitti kaçırdın beni yaa nasi kaçırırsın
Ayni takımda olamadık uhuuuuu
Hayırlı olsun kaptanim güzel bir hafta olsun bizim için
Cok geçmiş olsun canim yaaBen de biraz uzanmak istiyorum gece küçük kızım çok rahatsızlandı uyuyamadık şimdi azıcık dinleneyim
Boncuk2307
Kizzzz sorma eve yeni geldim neler yedim neler bugün varya ödül öğünü değil resmen ödül günü oldu benim içinÇok güldüm buna çünkü her hafta ben de bunu yaşıyorum. Bu sabah tartıdaki eksiyi görünce beyaz ekmek ve patates kızartmasını hak ettiğimi düşündüm. Sonra dedim ki hem oranım iyi hem de kişi sayısı az, kaptanlığın biri yine bana kalabilir (boncuk kaptanım bana ittiriyor (burda boncuğuma takılıyorum)) o yüzden çıldırma dedim. Ara öğünde kek yerim en kötü ihtimalle diye düşündüm. Lafın kısası ben yoldan çıkmadım kahvaltıda, desene 1-0 öndeyim kaptanım
Yaa doğum günün kutlu olsun canimm nice mutlu senelereKızlar bugün benim doğum günüm, akşam ailece dışarda yiyeceğiz, o yüzden kahvaltıyı hafif tuttum
Yaa bu hafta adım lari yollamayim bence yaa yada gaza geliyorsaniz atim bilemedim . Ama bu hafta evde attığım adım harici biseler yapmak istiyorum yaacumartesi biraz serbest gün ama ben yine de toparlama günü ilan ettim kendime. 10 bin adım+20 dk fitness yaptım evde, çocuk oyalama fitness ı
yemeğimi de yazmıştım sabah serpme kahvaltıya gittim üstüne de kahve yanında bir pastayı dilim 4 kişi bölüştüksonra kapanış bu hafta hedefim spor ödülünü kazanmaya uğraşmak olcak bakalım başarabilir miyim, P Purple58 in adımları geçmem zor ama bu hafta hedefim bu saygılar herkese iyi yarışlar
Ellssa Boncuk2307 arke
Bu hafta atmayım diyorum ya adım larimi yada spor yapmaya zorlayın beni ne olurrİşte beklediğimiz bu harikasın
Menü çok iyi olmasa da spor harika canım, Purple ı yenmek pek mümkün görünmüyor ama denemekten zarar gelmez
Hayr olsun canimm inşallahKızlar yaa içim acayip sıkılıyor, neden olduğu hakkında fikrim yok. Tek mantıklı açıklamam ikizler burcu olmamyürüyüş yapasım var ama yağmur da yağıyor.
Ben az once 20 dk egzersizimi yaptimKızlar yaa içim acayip sıkılıyor, neden olduğu hakkında fikrim yok. Tek mantıklı açıklamam ikizler burcu olmamyürüyüş yapasım var ama yağmur da yağıyor.
2 gündür bu saatlerde müthiş gönlümce bişeyler yemek istiyorum akrep olmamla alakalı mı acabaKızlar yaa içim acayip sıkılıyor, neden olduğu hakkında fikrim yok. Tek mantıklı açıklamam ikizler burcu olmamyürüyüş yapasım var ama yağmur da yağıyor.
Arada lazım öyle şeyler afiyet olsun canımKızlar kizlar anca geldim eve hem öğlen hem akşam oturmasiydi gorumceme gittik bugün abarttım kabul ediyorum yeme işini
Sabah
Patatesli yumurta
Peynir zeytin
Tahin pekmez
Ogle
Baya salata çeşitleri vardı hepsinden yedim ama hamur yemedim poğaça filan
İncirli kremalı kek 1 dilim
Akşam da salatalar dan atistirdik yine
Bugünü saymiyorum valla yarın dan itibaren yine duzenime dönerim inşallah
Ellssa Jasminium84
Afiyet olsun canım
Omad nedir araştırayım hemenEllssa Boncuk2307
B Beklenen2tomrs nerdesiniz beklenen beni de arada etikeykeyin diyip dururdu hey gidi günler (Takimda degilim diye sizi de etiketliyim dedim )
Spor: 7100 adım + 20 dk egzersiz
diyet OMAD yaptim. tek ögun ama uzuuuun suren bir tek öğünsaglikli seylerden cokca yedim
Doğum günün kutlu olsun ablaKızlar bugün benim doğum günüm, akşam ailece dışarda yiyeceğiz, o yüzden kahvaltıyı hafif tuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?