Canım tartı fotosu atsaydin keşkemerhaba kızlar mutlu haftasonlarıben hala hastayım gece zor geçti ateşim yükseldi.
.
bugünkü kilom 81.9
foto çekemedim ama sabah kalktığım da kötüydüm. sadece tartıldım.Mthn83 @LenaG Ellssa Boncuk2307
herkesi etiketledim
teşekkür ederim canım desteğin için, mavi takımı yeneceğiz inşallah (iki takımda da herkes bol bol kilo versin inşallah)Kırmızı takıma başarılar. Beşiktaşlı nerdeyse ben o takımın taraftarıyım. Hem arke & bluegreeneyes da ordaymisgo kırmızı takım go!
Ben bu hafta yine fındık fıstık takilayim buralarda. Haftaya inş. girerim hazirliğa.
canım hastayım inan zor geldi direk tartıldım. nasılsa listede değilim dedim.Canım tartı fotosu atsaydin keşke
Hakkaten yaa sen niye gelmiyorsun artık, çok özletiyorsun kendiniAni bir kararla Samsun'a gittik yoldayız
Bu hafta daha aktif olacağım inşallah
Afiyet olsun canım çok güzel menü. Umarım bugün davetli olduğun yerde de iyi geçmiştir. Kızının sınavı nasıl geçti, kaçıncı sınıfta, umarım hakkında hayırlısı olsun.Günaydın herkese.
Gün ayali bayağı oluyor da anca fırsat bulabildim. Sabah kızımın bilsem sınavı vardı. Oraya git market yapıp gelmem bu saati buldu. Kafamı vurup yatasim var. Ama davetliyim. Gidesim de yok.
Dünkü menüyü yazayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
Bir dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+1 adet incir
Akşam
1 porsiyon hamsi tava
Bolca salata.
Ellssa arke Boncuk2307
Adım sayım 5700 civarı idi. Ama evi sil süpür temizlik yaptım.
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş. Suyu göremedim umarım yeterli miktarda içmişsindir.Pazar menüm 900 kal
12:00
5 zeytin
1/4 simit
1 omlet
Yeşillik
1 dilim peynir 10 badem
Ara öğün
1 activa
3 kestane
5 kuru kayısı , erik karışık
Akşam
1 kase haşlanmış brokoli
3 köfte
2 kaşık haşlanmış yağsız makarna
2 kaşık kuru fasülye
1 kaşık közlenmiş biber
Ellssa Boncuk2307 arke
Spor
Çok az yürüyüş 2000 adım az idi
Afiyet olsun canım çok güzelPazar sessizliği çökmüş gruba bende menü yazıp kaçim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Peynir 3 zeytin
Yeşillik
1 tk tahin pekmez
Ilkindi
1 kase yoğurt çorbası
4 5 tane sarma
4 tane tavuk kanat
Salata
Su 2.5 lt
Bugun evin içinde 25 dk yürüdüm valla iyi geldi kızlar bise yapmış oldum kendim için
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Afiyet olsun canımmMerhaba
Dunku menum 11 ocak cumartesi
12.00
2dlm ekmek
Kk peynir
2yk patatesli yumurta
2 yk yesil fasulye
3 zeytin
15.30
2 kurabiye
18.30
10 sarma
Salata
3 sıkım cigkofte
4 bin adim
Afiyet olsun kaptanım11 Ocak Cumartesi menüsü
13.00 kahvaltı
2 yumurtalı menemen, avokadolu marul salatası, 5 zeytin, 2 dilim peynir, 2 dilim çok tahıllı ekmek, şekersiz çay.
19.00 akşam
75 gr tavuk, 1 çiğköfte lavaşı.
Su 2 litre
Afiyet olsun kuzum12 Ocak Pazar menüsü
12.00 kahvaltı
3 kaşık çingen salatası (lor, domates, salatalık, çörekotu), 1 küçük boy patates kızartması (fırında), 1 dilim esmer ekmek, 5 yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta (tüm liste diyetisyenin yazdıkları)
15.00 ara
Kayısılı yeşil çay, 23 gr tuzlu fıstık (normalde züber vardı listemde ama canım dün akşamdan fıstık istiyordu, aynı kalori miktarında bunu yedim)
18.30 akşam
Yarım çipura (fırında), 1.5 çinekop (küçük bir balık), bol salata.
19.30 ara
Şekersiz çay, 4 tane yer kirazı kurusu, 5 parça hindistancevizi kurusu (ince, parmak uzunluğunda çubuk gibi bir şey)
Su 3 litre olacak
Çek ellerini benim takım arkadaşlarımdanBelki salı günü seni çeker alırım belli mi olur
Teşekkürler kaptanımSabahı telafi etmişsin kaptanım, korkulacak bir şey kalmamış, afiyet olsun.
Çok şükür tatlımm maşallahMuhtemelen öyle oldu canım, sürekli kapalı havalar beni bunaltıyor. Ayrıca ben ara sıra böyle sebepsiz sıkılırım sonra çabuk geçer. Sabah gayet güzel uyandım şükürler olsun.
İnşallah kaptanımm çokça kilo verelim hep beraber inşallahteşekkür ederim canım desteğin için, mavi takımı yeneceğiz inşallah (iki takımda da herkes bol bol kilo versin inşallah)Jasminium84
Beni kafein etkilemiyor da, yatmadan kahve içip yatınca wc ye kalktığım için uykum bölünüyorGeçmiş olsun canım benim demek ondan uyuyamıyorsun. Magnezyum takviyeei alsan, iyi geliyor hem uykususluga hem kaslara. Yani araştır bir. Belki de kullanıyorsundur zaten.
Karahindiba kahvesi hiç duymamıştim ben de onu araştırayım iyi oldu söylediğin. Ben kafeinsiz kahve içiyorum o da zararlı aslında. Kahve ve çay uyutmuyor beni sabah 11den sonraya kalırsam. Aslında çok severim tam çay kahve insanıyım.
Başka var mı hanımlar bu durumda olan? Kafeinin dokunması ne kötü di mi
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım, çiğ köfte fazla değilse çok güzel bir menü.
Sanırım tavuk pilavda azıcık bir kaçamak olmuş kaptanım, afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, kabak tatlısı cumartesi ödülü olarak kabul edip geçiyoruz. Diğer günler yine çok iyi olacağına eminim.
Afiyet olsun canım eve dönüş menün çok güzel. Suyun gerçekten az olmuş.
Sabahı telafi etmişsin kaptanım, korkulacak bir şey kalmamış, afiyet olsun.
Bendede alinmadiTiroid bezi tamamen alınırsa ömür boyu kullanıyorsun canım. Bizde alınmadığı için hormon değerlerini düzenlemek için veriyorlar, sonra kesilebiliyor.
Benimkide 25mgDr benimkini bıraktırdı, gerçi benimkinin dozu oldukça azdı ( 75 mg tabletin yarısını içiyordum. Not: ameliyat oldum)
Afiyet oksun kaptanim guzel menu12.01.2025 Pazar
16.00
1 parça şinitzel
6 yk bezelyeli pilav
1 kase salata
1 kase yoğurt
18.30
1 kase kabak çekirdeği
1 portakal
Su: 2 lt
Spor: 8.868 adım ve 20 dk yoga
Eki Görüntüle 3535898
Ellssa arke Boncuk2307
Afiyet onsun cnm guzel menuiyi akşamlar
menü:
12.00 1 şiş kuşbaşı, 1 ızgara kanat, 2 ızgara dana köfte, közlenmiş sebzeler, 1 dilim ekmek (bi lokma aslında)
14.00 1 muz, 1 çilek 1 dilim kivi
15.30 matcha latte, 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım muz, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
17.30 fırında karışık sebze, salata, 1 kase yoğurt
9200 adım+10 dk ağırlık antrenmanı+10 dk yoga
hadi bayyy
arke Boncuk2307 Ellssa
Afiyet llsun cnm guzel olmusİyi akşamlar kızlar ben de menemen yazıp yatayım çok yoruldum inanılmaz yoruldum
Sabah 10 civarı
2 Küçük haşlanmış yumurta
Bir avuç içi kadar siyez ekmeğine kaşarlı tost
Dört zeytin
Salatalık kırmızı kapya biber
Ara 14 civarı
1 mandalina
Akşam 17:30 civarı
1 küçük kase tarhana çorbası
2 Adet biftek
2 yk patates püresi
Bir kasa yeşillik
Su 2 lt
Jasminium84 Ellssa
Salı günü göreceğiz kuşumÇek ellerini benim takım arkadaşlarımdan
Amin canım hepimiz bolca verelimİnşallah kaptanımm çokça kilo verelim hep beraber inşallahama mavi takım olarak biz sizden biraz daha fazla verelim
Ya bn diyeti bir bosladim ki anlatamam durumlar fenaEllssa Boncuk2307
B Beklenen2 @tomrs nerdesinizbeklenen beni de arada etikeykeyin diyip dururdu hey gidi günler (Takimda degilim diye sizi de etiketliyim dedim )
Spor: 7100 adım + 20 dk egzersiz
diyet OMAD yaptim. tek ögun ama uzuuuun suren bir tek öğünsaglikli seylerden cokca yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?