Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

teşekkür ederim canım desteğin için, mavi takımı yeneceğiz inşallah (iki takımda da herkes bol bol kilo versin inşallah) Jasminium84

Afiyet olsun canım çok güzel menü. Umarım bugün davetli olduğun yerde de iyi geçmiştir. Kızının sınavı nasıl geçti, kaçıncı sınıfta, umarım hakkında hayırlısı olsun.
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş. Suyu göremedim umarım yeterli miktarda içmişsindir.

Afiyet olsun canım çok güzel

Afiyet olsun canımm

Afiyet olsun kaptanım

Afiyet olsun kuzum

Belki salı günü seni çeker alırım belli mi olur
Çek ellerini benim takım arkadaşlarımdan

Sabahı telafi etmişsin kaptanım, korkulacak bir şey kalmamış, afiyet olsun.
Teşekkürler kaptanım

Muhtemelen öyle oldu canım, sürekli kapalı havalar beni bunaltıyor. Ayrıca ben ara sıra böyle sebepsiz sıkılırım sonra çabuk geçer. Sabah gayet güzel uyandım şükürler olsun.
Çok şükür tatlımm maşallah

teşekkür ederim canım desteğin için, mavi takımı yeneceğiz inşallah (iki takımda da herkes bol bol kilo versin inşallah) Jasminium84
İnşallah kaptanımm çokça kilo verelim hep beraber inşallah ama mavi takım olarak biz sizden biraz daha fazla verelim

İyi akşamlar kızlar ben de menemen yazıp yatayım çok yoruldum inanılmaz yoruldum
Sabah 10 civarı
2 Küçük haşlanmış yumurta
Bir avuç içi kadar siyez ekmeğine kaşarlı tost
Dört zeytin
Salatalık kırmızı kapya biber

Ara 14 civarı
1 mandalina

Akşam 17:30 civarı
1 küçük kase tarhana çorbası
2 Adet biftek
2 yk patates püresi
Bir kasa yeşillik

Su 2 lt
Jasminium84 Ellssa

Beni kafein etkilemiyor da, yatmadan kahve içip yatınca wc ye kalktığım için uykum bölünüyor

iyi akşamlar
menü:
12.00 1 şiş kuşbaşı, 1 ızgara kanat, 2 ızgara dana köfte, közlenmiş sebzeler, 1 dilim ekmek (bi lokma aslında)
14.00 1 muz, 1 çilek 1 dilim kivi
15.30 matcha latte, 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım muz, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
17.30 fırında karışık sebze, salata, 1 kase yoğurt

9200 adım+10 dk ağırlık antrenmanı+10 dk yoga
hadi bayyy
arke Boncuk2307 Ellssa

Teşekkür ederim kaptanım kabak tatlısı normalde sevmem ama söylemesi ayıptır güzel yaparım bi bakayım dedim az şekerli hoşuma gitti akşamki meyve ve kuru yemişli ara öğünüm yerine yedim hem de cumartesi diye

Tiroid bezi tamamen alınırsa ömür boyu kullanıyorsun canım. Bizde alınmadığı için hormon değerlerini düzenlemek için veriyorlar, sonra kesilebiliyor.
Bendede alinmadi
Aksine hamilelikte cok huzli calismaya basladi 25 mg dusurmustu dr
Simdi 3 ayda bir kan aldiriyorum degerlerim cok duzgun
Ben.bidaki kontrollerde dr uma sorayim bi birakip birakamiycagimi
Dr benimkini bıraktırdı, gerçi benimkinin dozu oldukça azdı ( 75 mg tabletin yarısını içiyordum. Not: ameliyat oldum)
Benimkide 25mg
Seninkinfen dahada dusuk
Afiyet oksun kaptanim guzel menu
Afiyet onsun cnm guzel menu

Afiyet llsun cnm guzel olmus

12 ocak menü
10.00 2 yumurta yeşillikle salata, 1 dilim peynir, 6 zeytin 1 dilim tb ekmek, turp havuç
15.00 yeşil mercimekli salata, 1 bardak ayran
18.30 2 kepçe çorba, 4-5 kaşık tavuk döner, salata, 2 sıkım çiğköfte
20.00 3 kaşık nar, 6-7 çiğ fındık
3 litre su, spor 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş + 10.000 adım
Ellssa Boncuk2307 arke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…