Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canımlar bu hafta tam katılım bekliyoruz lütfen aktif olup menülerimizi paylaşalım. 11.01.2025 Kahvaltı 13.00 2,5 dilim çavdar ekmeği, salatalık, peynir, 2 tk çikilat Akşam Yemeği 19.00 Zeytinyağlı taze fasulye, booolca salata bol malzemeli, tavuklu pilav ( miktar vermek istemiyorum ) , 1 kase cacık 2 lt su Sporu gün tamamlanınca atacağım kaptanlarım EllssaJasminium84arke
Kızlar bu gün geldim alıntıları yaptım yaptım silindi sonra da yazmaya zaman bulamadım gezegenfeza abla doğum günün kutlu olsun PPurple58 tebrik ederim canm seninle yarışmak harikaydı EllssaBoncuk2307 kaptanlarım destekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız arke kaptanım yeni maraton hayırlı olsun güzel sonuçlar bizimle olsun Veee geçen haftanın mavi kızları hepinize teşekkür ederim hepiniz elinizden geleni yaptınız rockandrollBoncuk2307CicekbocekkaktusJasminium84Tesnim1903-Murphy-