Yüzmeyi kanıtlamaya gerek yok canım o kadar değil yani24 Aralık salı menüsü
Kahvaltı yok
14.00 öğle
100 gr civarı tavuk döner, marul salatası, 2 kornişon.
19.00 akşam
Fırında kefal balığı (büyüktü, yarısını yedim), marul yarım avakado 1 salatalık ile yağsız limonlu salata.
Gündüz 1 tane akşam 2 tane şekersiz çay.
Su 1.5 lt
Spor
45 dk yüzme (nasıl kanıtlanır bilmiyorum)
Adımlar bugün az, çünkü yine hiç durmayan bir yağmur vardı çıkamadım.
Eki Görüntüle 3526210
Ellssa Boncuk2307 Jou
Keyfin daim olsun canımVerdikleri hizmete göre değer diye düşünüyoruz canım. Bir de bizim kirada bir evimiz vardı, o buranın kirasını ve aidatını, hatta bir kısım faturalarını karşılıyor, bedavaya geliyor gibi bizim için. Ama ilk kez böyle bir sitede oturuyorum, çok keyifliymiş.
Güle güle oturun siz deGüzel olnuş bu şekilde olması rahat tabii böyle siteler iyi benimkide hem çocuk için hemde yetiskin için havuz var hemde spor salonuda var her kat 6 daire 4 bloktabii geldiğm gunden beri hep sorunlu mutait hic bakamadi hersey kacak herşey bi eksik yönrtici begenmedik başka getirdik herseyi yapıyo bi kadın yapıyo herseye usulune yetisiyo vallahi
Kıran kırana bi yarışı izlemiş oluruz biz deGüzel menü. Seni gidi gidi,bittin seeendemek isterdim ama yapamam sanki. 3 gün kala kapışsam da geçemem gibi dur bakalım sabah 69.00 sam yariscam senle 3 gün,kıran kırana. Ama 69.100 bile olsam,kurtarmıyor
Neden olmaz. Kendinize ait sandım ben deNe güzel iştee bizimki sorun yüzünden daha yeni yeni sosyal olmaya başlıyor sitedekiler hatta komşu toplaşması vardı spor salona gelelim derken hickimse gelmedi 9 kisi anca varız düşün degişik bi site ben pek kimseyi samimi bulmiyorum zaten kim kimin neyin neoldugunuda bilmiyorr
Bitirdidee dandik abudik gubidik şeyler pek bakmadı her şikayet olmasına rağmen neseki kiradayız ev sahibimiz hallediyor bize satmak istiyorr hatta adam diyo bezdum artıkhic harcamadığım şeyleri bu eve harcsdadım diyo bide kendisinin birçok dairesi var dedim ollmmaaahhhh
Bu site çok sorunlu kuzum afedersin her poha birşey çıkıyor hep para hep paraa başka birsey yok oyüzden evim olsa başka siteden alırım çok var zatenYüzmeyi kanıtlamaya gerek yok canım o kadar değil yani
Keyfin daim olsun canım
Güle güle oturun siz de
Kıran kırana bi yarışı izlemiş oluruz biz de
Neden olmaz. Kendinize ait sandım ben de
Teşekkür ediyorum kaptanım, evet küçük gibi görünüyor ama kaç kere uyardım aynı konuda. Bütün gün temizlik yaptırdım yetmiştir ona.Canım öncelikle geçmiş olsun diyeyim. Ufak bir şeyden çıkmış gibi görünse de belki öncesi ve altyapısı olan bir durum. Belki de bu konuyu net anlaması için böyle büyük bir tepkiye ihtiyacı vardı. Umarım bu konudaki hassasiyetini anlamıştır. İçini boşaltıp rahatlamış olman da iyi, en azından içinde tutup kendi kafanda kuracağına ona dert olsun.
İyiyim kaptanım elimi nereye nasıl vurdum bilmiyorum ama parmaklarım morarmışNoldu canım öyle ya
Şimdi durumun nasıl iyimisin
Taktım geri teli bir de zarar gelmesin diye kolluyorum baktım neyi kırsam dağıtsam diye o geldi gözüme. İnşallah ama hiç sanmıyorum kaptanımGidecek başka yolu
Noldu diye sorcaktım yazmışsın
Sonu iyi bitsin bişey olmaz çamaşır teline. Umarım bu sefer akıllanır
Hiç düşünmedim ablam da gerek de yok genel konuşmak istemiyorum ama çoğunluk kurallara uymuyor zaten ben boşuna kendimi paralıyorum. Demeyeceğim daha spor menü diye. Uymak isteyen uyuyor kurallara, bana yapmıyor kimse sporu zaten herkes kendine yapıyor. Benim de elimden başka bir şey gelmiyorEllssa Boncuk2307 kaptanlarım gelecek hafta için yarışmalar hakkında ne düşünüyorsunuz. Hani yılbaşı gecesi var ya, bir takım günahlara girilecek ya (kalorili yiyecekler mesela). Nasıl olacak hiç düşündünüz mü?
Ben bu adımları da kaydettim ablam sen nasıl istiyorsan öyle yap. İster 10.000 e tamamla istersen 6000 de kalsın.İyi akşamlar kızlar
Ara
Reglden acayip halsiz oluyorum ben. Ne yazık ki adım az oldu. Dün olamamisti. Bugun yarılayabildim.
Bu iki günü nasil telafi edebilirim. İlk sayfada yazildigi gibi ertesi gün 10.000 olmalı dimi?
24 ARALIK SALI
BAŞLANGIÇ
5 badem
ARA
Bitki çayı
ANA ÖĞÜN
Meksika fasulyeli tavuk salatası
Şeftali-tarçınlı probiyotik kefir
ARA
Tornado yer fıstıklı protein bar (50 gr)
AKŞAM
Bir kase erişteli mercimek yemeği
7 kaşık sade makarna
Salata
ARA
Karışık meyve suyu (200 ml)
SU
1,5
Ellssa
LenaG
Jasminium84
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3526237
Sonradan kuruyemiş yedim. Vicdan olmasın. Söyledim.İyi akşamlar kızlar
Reglden acayip halsiz oluyorum ben. Ne yazık ki adım az oldu. Dün olamamisti. Bugun yarılayabildim.
Bu iki günü nasil telafi edebilirim. İlk sayfada yazildigi gibi ertesi gün 10.000 olmalı dimi?
24 ARALIK SALI
BAŞLANGIÇ
5 badem
ARA
Bitki çayı
ANA ÖĞÜN
ARA
AKŞAM
Bir kase erişteli mercimek yemeği (eristeleri asla bol değil arkadaslar. Mercimek yemeği. Mercimek agirlikli)
7 kaşık sade makarna (az karbonhidratla aksami ettigimden, akşam biraz gerekliydi) abartmadan.
Salata
ARA
SU
1,5
Ellssa
LenaG
Jasminium84
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3526237
Afiyet olsun.Menümü yazıp kaçayım.
Kahvaltı 14.30
Patatesli mantarlı omlet, 2 salatalık, 2 kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.00
Yarım ayva
Akşam Yemeği 19.30
1 p kıymalı kaşarlı pide, 1 bardak ayran, bol salata
2 lt su, 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor
200 ip atlama
2413 adım
Ellssa Jasminium84 Jou
Neyse ki davet eden de yok davet edeceğim de yok, şanslıyım demek ki.
afiyet olsun canımmAç karna : filtre kahve
Kahvaltı 10.00
Pek yapmış sayılmamm kızım yemedi ben yedim1 tane bazlama tereyağında
Aa öğün
Avokado salatalık maydanoz kefirli tarçın zerdecal zencefil smoothie
17.00
Eki Görüntüle 3526083 Eki Görüntüle 3526084
1.5 litre su
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
afiyet olsun canımMenüm ektedir
Şu karb hep en fazla
Tatlı krizim geldi ballı fıstık ezmeli Karabüğday ile sonlandırdım
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84
Eki Görüntüle 3526121
canım afiyet olsun güzel bir menü olmuşHayırlı akşamlar
12.00
1 dilim ekmek
2h yumurta
Kuru Domatesli zeytinli Salata
Marul maydanoz
2 patates kızartma
1 dilim peynir
Turk kahvesi
17.30
Haslanmış hindi 2 parca
2 yk bulgur pilavı
Salata
1 avuç Antep fıstık.
2. 5 lt su
Ellssa Jasminium84
olsun canımmSağlık olsun diyelim
Bu arada sen neden artı geldin canım, regl falan mı yakın. Menulerinde sıkıntı yoktu sanki.
afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
24 ARALIK SALI
BAŞLANGIÇ
5 badem
ARA
Bitki çayı
ANA ÖĞÜN
ARA
AKŞAM
Bir kase erişteli mercimek yemeği (eristeleri asla bol değil arkadaslar. Mercimek yemeği. Mercimek agirlikli)
7 kaşık sade makarna (az karbonhidratla aksami ettigimden, akşam biraz gerekliydi) abartmadan.
Salata
ARA
SU
1,5
Ellssa
LenaG
Jasminium84
Boncuk2307
Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3526237
afiyet olsun tatlımm, nasıl oldunnMenümü yazıp kaçayım.
Kahvaltı 14.30
Patatesli mantarlı omlet, 2 salatalık, 2 kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.00
Yarım ayva
Akşam Yemeği 19.30
1 p kıymalı kaşarlı pide, 1 bardak ayran, bol salata
2 lt su, 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor
200 ip atlama
2413 adım
Ellssa Jasminium84 Jou
afiyet olsun canımgünaydın kızlarrr
Hemen dünkü menümü yazayım
Bu ara yılbaşı yoğunluğu iş yoğunluğu birbirine girdi
Pazartesi menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
1 p etsiz nohut yemeği
1 kase yeşil salata
Akşam 20.00
2 hamburger köftesi (sadece köfte)
1 kase yoğurt
Çeyrek tortilla ekmeği
Su:2.5 lt
Adım:4600
Ellssa Jasminium84
tebrikler canımmm çok sevindimmm iyi gidiyorsun zaten böyle devamm, afiyet olsunSalı günü menüm
Sabah 7.30 1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase mısır çorbası
3 adet izmir köfte
1 kase yeşil salata
Ara 16 civarı
1 paket altınbaşak şekersiz lifli kraker
Akşam 20.00
1 kase yoğurda zencefil zerdeçal 3 çiğ fındık attım bir de
Su.2.5 lt
Adım. 5000
Ellssa Jasminium84
Sabah da tartıldım 65.3 çıktım inanılmaz mutluyum regl şişkinliği gitmiş
cumartesi kaç çıkarım bilmiyorum
Bu akşam bir yere davetliyim öğleni hafif geçireceğim
Cuma günü de yılbaşı kutlaması var
Bu sabah beni çok mutlu etti
Diyete devam
Bugün protein ve sebze ağırlıklı git kaptanım24.12.2024
09.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım açma
11.00
3 hurma
16.30
3 çiğ köfte
1 poğaça
20.30
1 ayva
1 elma
Dün hiç olmadı biliyorum iştahım çok açıktı bugün dengeleyeceğim inşallah
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk yoga ve 10.369 adım
Kitap: nora roberts-miras 11 sayfa
Ellssa Boncuk2307 Jou
Eki Görüntüle 3526303
teşekkürler canımmBugün protein ve sebze ağırlıklı git kaptanım10 bin adım için de tebrikler